- Konu Sahibi deryahakan
bhk cım banada bu takvimin nasıl eklendiğini öğretirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de aşırı şişkinlik var. sindirimim falan öncesinde iyiydi. şimdi baya sıkıntılı. tansiyonum çok düşük ve 24 saat midem bulanıyor. ilaç vermişti doktorum bulantı için,o iyi geldi Allah şükür. yoksa dayanılır gibi değilmiş bulantı.
bu arada burası baya bi hareketlenmiş. ne güzel :) a.s
canım kan değerin1000 e ulaştıktan sonra kese görünüyor.hafta dr git bence.hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş kucağımıza almamızda nasip olsun inş.çoköpüyorum.
merhaba kızlar ben de inşallah 16 aralık gibi anne olucam ayy söylemesi bile ne kadar heyecan verici en son adet oldugum tarih 11 mart sanırım 16 aralık gibi bebeğimi kucagıma alırım...herkes için ayrıca dua ediyorum Allah herkese nasip etsin..
vuslat eğer hamileysen ki inş hamişsindir senide aramızda görürüz.hangi dr gitmeyi düşünüyorsun?bu ilk hamileliğinmi olcak?
benim de kan değerim 1500 ün üzerinde çıktı arkadaşlar bilen varsa bu ne demek oluyor acaba anlatabilir mi
bhk cım banada bu takvimin nasıl eklendiğini öğretirmisin
evet canım uykudan gözümü açamıyorum da görmedim evet eger varsa ilk olucak ayşegül gürler dr um ya senin canım
arkadaşlar ben bir liste çıkarayım dedim. Aralık 2008 anneleri olarak bakalım kaç kişiyiz ve kimleriz....
-deryahakan
-gulcicek61_67
-bhk
-bilemiyorum
-aqamarine
-kelebegim
-*Bahar*
-pinaM
-fenerbahcemine84
-ECETUNA
-naz&pıtırcık
-perihan82
-elif78
-diloş_04
-sidya
-yesimexpo
-eylül28@
-ballım53
-bahar_78
-ademel
-serpilla
oy maşallah. yaz yaz birmedi.21 kişiyiz şu anda..Allah sayımızı artırsın inş..