- 2 Nisan 2008
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
kelebeğim umarım en yakın zamanda sende duyucaksın kalp atışlarını
kelebeğim 6 haftalıkken erken olduğu için kalp atışları ancak vajinal ultrasonla görülebiliyor..banada öyle baktılar..sende mutlaka diğer muayenende göreceksin...vajinal ultrasonda hiç acı yok..ama muhtemelen artık senin diğer muayenen yine karından olur ve bu sefer büyüdüğü için görülür cnm...sıkma canını..
bhk cım sana zahmet olacak ama banada takvim yapabilirmisin...bende beceremedim..28 subat son reglim canım...
selam 2008 aralık anneleriiiiiiiiiiii
bende geçen senenin aralık annesi olarak hepinizi tebrik ediyorum
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş,zaman o kadar çabuk geçiyor ki, hamile olduğumu geçen sene bugünlerde öğrenmiştim, oğlum şimdi dört aylık teyzeleri
inanın bana zaman su gibi akıp gidecek, hepinize şimdiden kolay gelsinnn
herkese merhabaaaaa.... ben de aralık annesi olucam hayırlısıyla :))))
27 şubat son adet tarihimdi 22 martta adet olcaktım olmadım :)) neyse 24 martta idrarda çıktı
Şİmdi 6+2 haftalık hamişim yani bizim junior 1.5 aylık kadar (küçük bir üzüm tanesi kadar yani tam junior)... 1 Nisanda vajinal ultrasonda keseyi gördük, 10 Nisanda karından ultrasonla kalp atışlarının başladığını gördük çok şükür Allah'a... şimdilik mide bulantısı falan yok sadece bazen karın ağrısı oluyo biraz da yorgunluk hissi... Tahmini doğum tarihi 3 Aralık görünüyo bakalım... Allah herkese sağlıklı gebelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
merhaba ben bugun uye oldum bende ALLAH nasıp ederse aralıkta doğum yapacagım bnede tup bebek yontemıyle hamıle kaldım çok heycanlıyım aranızda tup bebek yontemının hıç yan etkısını yasayan varmı?
ALLAH hepımıze aralıkta bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın
kızlar bugün bende aranıza katıldım bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim muhtemelen aralık bebeği olacak bende aralıkta doğdum
kızlar bugün bende aranıza katıldım bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim muhtemelen aralık bebeği olacak bende aralıkta doğdum
günüme 2 gün vardı şüpelendim göğüslerim acayip bi değişikliğe uğradı sabah test aldım ve sonuç pozitif