2008 Aralık Anneleri

merhaba ben bugun uye oldum bende ALLAH nasıp ederse aralıkta doğum yapacagım bnede tup bebek yontemıyle hamıle kaldım çok heycanlıyım aranızda tup bebek yontemının hıç yan etkısını yasayan varmı?
ALLAH hepımıze aralıkta bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın

ben zaten vajinal ultrasonla öğrenmiştim hamile olduğumu korkulacak bir şeyi yok o ultrasonun benim kistim vardı 5 cm kadar ben ondan endişeliyim doktor 2 3 ay içinde küçüleceğini söylemişti inşallah küçülmüştür haftaya belli olacak nasılsa kib. yazışırız yine canım.

bhk cım sana zahmet olacak ama banada takvim yapabilirmisin...bende beceremedim..28 subat son reglim canım...

sidyacım sen kendinede takvim yaptır ama benimkindende bakabilirsin adet ve doğum tarihlerimiz aynı canım rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inş.:teytey:

seni tebrik ederim canım güle güle sağlıkla büyüt bebeğini allah uzun sağlıklı ömürler versin ailenede bebişinede canım hastane ve doktor arayışındayım hala bana fikir verebilirmisin en kısa zamanda doktorun kimdi ve hangi hastaneyi tercih ettin şimdiden taşekkürler.

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza ne mutlu aralık anneleride bayagı bir çoğaldı çok kişiyle yazışmak güzel olacak hemde fikir alışverişinde bulunmak. sağlık ve sıhhat diliyorum canım.a.s.

hoşgeldin eylül hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağınada alırsın inş. galiba tek izmirli bendim sende geldin 2 kişi olduk ne güzel izmirin neresindensin canım.a.s.

kızlar bugün bende aranıza katıldım bugün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim muhtemelen aralık bebeği olacak bende aralıkta doğdum

günüme 2 gün vardı şüpelendim göğüslerim acayip bi değişikliğe uğradı sabah test aldım ve sonuç pozitif

arkadaşlar bir şey sorucam ben hazımsızlık şişkinlikten fazlasıyla dertliyim 6 haftalık olmama rağmen sanki 4 aylık gibi görünüyorum folik asitin şişkinlik yaptığını okudum sizdede böyle sorun varmı?yada ilaç dışında faydası olabilecek birşeyler biliyomusunuz yardımcı olursanız cok sevinirim.

bende kullanıyom folıc plus ama bende öyle bir problem yok çokşükür.benimde sanki bağırsaklarım düzeldi :) çok öpüyorum canım.

selam arkadaşlar ben de hamileyim 3 gün oldu hamile olduğumu öğğrendim.ve tabi ALLAH nasip ederse aralık annesi olucam.henüz 5 haftalık ultrasonda göremedim haftaya göreceğim inşallah.

bende de aşırı şişkinlik var. sindirimim falan öncesinde iyiydi. şimdi baya sıkıntılı. tansiyonum çok düşük ve 24 saat midem bulanıyor. ilaç vermişti doktorum bulantı için,o iyi geldi Allah şükür. yoksa dayanılır gibi değilmiş bulantı.

bu arada burası baya bi hareketlenmiş. ne güzel :) a.s

hareket olan yerde berekette olur.bende peşembe gitcem doktora i
inş. kalp atışımızla kesemizi görürüz.çok heyecanlıyım.öptüm kızlar

ben de salı gidiyorum inş. doktora. ben de ters bişey cıkmasın diye dualar ediyorum.inş herley yolundadır..

darısı başıma kızlar allah hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin benim içinde dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…