2008 Aralık Anneleri

merhabalar arkadaşlar,

bende aralık annesiyim :))) 28.02 son regl tarihim..09 nisanda bebişimin kalp atışını duyduk...çok mutluyum...aranızda acaba crinone jel kullanan varmı?

sidya hoşgeldin aramıza doğum tarihimiz aynı allahın izniyle rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. benbebeğimin kalp atışını duyamadım hala malesef 10 gün sonra randevum var o zaman duyabilirim inş.herşey gönlünce olsun.
a.s.

sidya hoşgeldin.benim son adet tarihim 29şbt :)
biz salı günü dr gittik ama karından bakılan ultrasonla kesemi göremedi!sen vajinal ultrasonlamı baktırdın canım?
çok öpüyorum.tekrar hoşgeldin

sidyacım peki keseyi nasıl gördün?acaba benimde vajinal bakılca kalb atışlarını ve keseyi net görürmüyüm?
bide vajinan acıdımı?(

kelebeğim 6 haftalıkken erken olduğu için kalp atışları ancak vajinal ultrasonla görülebiliyor..banada öyle baktılar..sende mutlaka diğer muayenende göreceksin...vajinal ultrasonda hiç acı yok..ama muhtemelen artık senin diğer muayenen yine karından olur ve bu sefer büyüdüğü için görülür cnm...sıkma canını..

sidyacım çok teşk edrim :) içimi rahatlattın.malum çok heyecan ve mutluluk var ve bu mutluluğumuzu herkesle paylaştık rabbim utandırmaz inş.kucağımıza almakta nasip olur inş.çok saol
çok öpüyorum.kızlar bence bu sayfayı sık kullanılanlara ekleyin malum sık sık görüşcez...

bhk cım sana zahmet olacak ama banada takvim yapabilirmisin...bende beceremedim..28 subat son reglim canım...

selam 2008 aralık anneleriiiiiiiiiiii
bende geçen senenin aralık annesi olarak hepinizi tebrik ediyorum
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş,zaman o kadar çabuk geçiyor ki, hamile olduğumu geçen sene bugünlerde öğrenmiştim, oğlum şimdi dört aylık teyzeleri
inanın bana zaman su gibi akıp gidecek, hepinize şimdiden kolay gelsinnn

tebrikler canım inş bizde senn gibi güzelce alırız bebişimiziş kucağımıza.doğumunn ış ayına denk gelmesi seni kötü etkiledimi?kış lohuasLIĞı mı daha iyi yazmı daha iyi?saygılar:teytey:a.s.

merhabalar arkadaşlar,

bende aralık annesiyim :))) 28.02 son regl tarihim..09 nisanda bebişimin kalp atışını duyduk...çok mutluyum...aranızda acaba crinone jel kullanan varmı?

hayırlı olsun sidya ne güzel duymuşsun bebişini.ben progestoron fitil kullanıyorum

Allah bağaşlasın inşallah bizede nasip olur.

elif 78 biz ya funda doğana gitcez yada özel körfez marmara hastanesindeki leyla erene?sende durumlar nedir?hangi dr gitceksin?şuana kadar gebeliğin içn dr gittinmi??

canım ben çok rahat ettim, kışın doğurmak daha rahat galiba, sıcacık yatağındasın, bebeğini de sarıp sarmalıyorsun hiç bir sorun olmuyor

herkese merhabaaaaa.... ben de aralık annesi olucam hayırlısıyla :))))
27 şubat son adet tarihimdi 22 martta adet olcaktım olmadım :)) neyse 24 martta idrarda çıktı
Şİmdi 6+2 haftalık hamişim yani bizim junior 1.5 aylık kadar (küçük bir üzüm tanesi kadar yani tam junior)... 1 Nisanda vajinal ultrasonda keseyi gördük, 10 Nisanda karından ultrasonla kalp atışlarının başladığını gördük çok şükür Allah'a... şimdilik mide bulantısı falan yok sadece bazen karın ağrısı oluyo biraz da yorgunluk hissi... Tahmini doğum tarihi 3 Aralık görünüyo bakalım... Allah herkese sağlıklı gebelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.

canım hayırlı uğurlu olsun Allah hepimizinkini tamamına erdirsin bizde 9 nisanda keseyi gördük sıra kalp atışlarında inş sorun olmaz onuda duyarız dualarınızı eksik etmeyin ...

canım hayırlı uğurlu olsun Allah hepimizinkini tamamına erdirsin bizde 9 nisanda keseyi gördük sıra kalp atışlarında inş sorun olmaz onuda duyarız dualarınızı eksik etmeyin ...

inşaallah canım seninkidi hayırlı olsunnnnnnnn :))))) heralde 19-20 nisan gibi de kalp atışları başlar hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…