- 2 Nisan 2008
- 1.164
- 34
- Konu Sahibi deryahakan
bhk canım çok teşekkür ederim ellerine sağlık ben becerememiştim çok saol.k.i.b.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar,
bende aralık annesiyim :))) 28.02 son regl tarihim..09 nisanda bebişimin kalp atışını duyduk...çok mutluyum...aranızda acaba crinone jel kullanan varmı?
bhk canım çok teşekkür ederim ellerine sağlık ben becerememiştim çok saol.k.i.b.
selam 2008 aralık anneleriiiiiiiiiiii
bende geçen senenin aralık annesi olarak hepinizi tebrik ediyorum
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş,zaman o kadar çabuk geçiyor ki, hamile olduğumu geçen sene bugünlerde öğrenmiştim, oğlum şimdi dört aylık teyzeleri
inanın bana zaman su gibi akıp gidecek, hepinize şimdiden kolay gelsinnn
merhabalar arkadaşlar,
bende aralık annesiyim :))) 28.02 son regl tarihim..09 nisanda bebişimin kalp atışını duyduk...çok mutluyum...aranızda acaba crinone jel kullanan varmı?
selam 2008 aralık anneleriiiiiiiiiiii
bende geçen senenin aralık annesi olarak hepinizi tebrik ediyorum
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş,zaman o kadar çabuk geçiyor ki, hamile olduğumu geçen sene bugünlerde öğrenmiştim, oğlum şimdi dört aylık teyzeleri
inanın bana zaman su gibi akıp gidecek, hepinize şimdiden kolay gelsinnn
tebrikler canım inş bizde senn gibi güzelce alırız bebişimiziş kucağımıza.doğumunn ış ayına denk gelmesi seni kötü etkiledimi?kış lohuasLIĞı mı daha iyi yazmı daha iyi?saygılar:teytey:a.s.
herkese merhabaaaaa.... ben de aralık annesi olucam hayırlısıyla :))))
27 şubat son adet tarihimdi 22 martta adet olcaktım olmadım :)) neyse 24 martta idrarda çıktı
Şİmdi 6+2 haftalık hamişim yani bizim junior 1.5 aylık kadar (küçük bir üzüm tanesi kadar yani tam junior)... 1 Nisanda vajinal ultrasonda keseyi gördük, 10 Nisanda karından ultrasonla kalp atışlarının başladığını gördük çok şükür Allah'a... şimdilik mide bulantısı falan yok sadece bazen karın ağrısı oluyo biraz da yorgunluk hissi... Tahmini doğum tarihi 3 Aralık görünüyo bakalım... Allah herkese sağlıklı gebelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
canım hayırlı uğurlu olsun Allah hepimizinkini tamamına erdirsin bizde 9 nisanda keseyi gördük sıra kalp atışlarında inş sorun olmaz onuda duyarız dualarınızı eksik etmeyin ...