2008 Aralık Anneleri

herkese merhabaaa, bu gün ilk ultrasonuma girdim 5+3 haftalık hamileyim ve kuzumun kesesini gördüm, 15 gün sonra tekrar çağırdı, inşallah kalp sesini de duyarım meleğimin, o zaman bir ohh derim sanırım... hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah, bu arada benim suratım sivilcelenmeye başladı, aynı dertten müzdarip olan varmı, bu arada naz&pıtırcık hangi dr.a gidiyorsun, ben de ankaradayım da merak ettim :)))

evet haklısın bende başladım ufak ufak yakında duymayan kalmayacak böyle giderse.İnsan uzun süre bekleyince daha çok söylemek istiyor

tebrikler diloş aramıza hoşgeldin ne buyuk mutluluk anne olacağını öğrenmek dimi rabbim her isteyene nasip etsin ayrıca hayırlısı olsun canım.

yerimseniben
evet canım bende kullanıyorum ama günde 2 kez çünki fazlasıyla şişkinlik yaptı bana ama sen yinede doktorunu dinle hayırlısı olsun ayrıca.

renkli,pembe,mavi,çizgili nasıl olsun. bide onu yaz söz başka sey sormıcamnaniknanik

canım zahmet olmassa banada o takvimden yapabilirmisin ben kac gündür uğraşıyorum ama beceremedim benim dogum tarihim 4 aralık eger gerekiyosa son adet tarihimde 28 şubat şimdiden teşekkur ederim sana.

yerimseniben

evet canım bende kullanıyorum ama günde 2 kez çünki fazlasıyla şişkinlik yaptı bana ama sen yinede doktorunu dinle hayırlısı olsun ayrıca.

kızlar henüz yeni olduğu için mi bilmiorum üstelik aşılama gebesi olmama rağmen aşılama gebelerde kullanılan ne progestan fitil, ne folik asit, ne coraspin hiç birşey başlamadı neden acaba ?:uhm:

canım zahmet olmassa banada o takvimden yapabilirmisin ben kac gündür uğraşıyorum ama beceremedim benim dogum tarihim 4 aralık eger gerekiyosa son adet tarihimde 28 şubat şimdiden teşekkur ederim sana.

buyur arkadaşım..

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev338pr___.png

kızlar henüz yeni olduğu için mi bilmiorum üstelik aşılama gebesi olmama rağmen aşılama gebelerde kullanılan ne progestan fitil, ne folik asit, ne coraspin hiç birşey başlamadı neden acaba ?:uhm:

diğerlerini bilmiyorum ama folik asit için gecikmemek gerekiyor.ilk 2 ayda alınması gerekli zaten.Sen hemen sor doktoruna bence.kafalarını şişirelim bu doktorların.tatlicadiarzu

günaydınnnnnnnnnn
ben zekai tahirde çalışan bir doktorun(Belgin POLAT) özel muayenehanesine gidiyorum. Tahlilleri de hastanede yaptırıyorum. forumlardan birinde Ankaradaki doktor ve hastanelerden bahsediyolardı.Oradanda bakabilirsin yarrlı bilgiler olabilir.

günaydın herkese..

ben ankara etlikte özel lokman hekim hastanesine gidiyorum. cok memnunum..

bhk,
emekli sandığı ya da ssk'lı mısın?
yani o hastanin koşulları ne, başta sadece muayene ücereti veriliyodu, şimdi tahlillerden de far alıyolar demişti bir arkadaşım, bi de doğum ne kadar?

bhk,
emekli sandığı ya da ssk'lı mısın?
yani o hastanin koşulları ne, başta sadece muayene ücereti veriliyodu, şimdi tahlillerden de far alıyolar demişti bir arkadaşım, bi de doğum ne kadar?

ben ssklıyım.geçerliliği 15 gün olan bir muayene ücreti alınıyor. biz tahlilller için fark ücret ödemedik. walla doğum ücretini bilmiyorum. ama kürtaj maliyetinden haberdarım malesef:çok üzgünüm:

benim bi arkadaşımın eşi orada doğum yapmıştı da o anlatmıştı. doktorlar iyiymiş ama doğum ücretini dokuz ay kesintisiz oraya gitmelerine rağmen ısrarla peşin istemişler o da sinirlenmiş başka bir hstanede doğum yaptırmış.
Artık sistemde değişti orada fark ücreti alıyolar demişti..
özel olmazsa dayanamayıp sorucam; hayırdır kürtaj ücretini neden biliyosun?

merhabalar arkadaşlar,

bende aralık annesiyim :))) 28.02 son regl tarihim..09 nisanda bebişimin kalp atışını duyduk...çok mutluyum...aranızda acaba crinone jel kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…