- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
-
- Konu Sahibi deryahakan
çok güzel tebrik ederim. kalp atışlarını duyana kadar kimseye soylemeden beklemek ne zor di mi:çok üzgünüm:
ben en yakınlarımla bu sırrı paylaştım; ne yapıyım dayanmak çok zor.insan tum dunya bilsin istiyorlülülülülülü
kocaelili arkadaşım ben özel körfez marmara hastanesine gitmeye başlıcam dr çk met ettiler.ssk da geçiyomuş.dr leyla eren.
mrb kızlar Allah ın izniyle bende aralık annesi olucam inşalah.Rabbim inşallah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.henüz çok yeni gebeliğim 5+4 keseyi gördük çok şükür sıra şimdi sağlıklı bi şekilde kalp atışlarını duymaya geldi sabırısızlıkla onu bekliorum.İnş sorunsuz gebelikler geçiririz.Yukarda haber vermekten bahsetmişsiniz kızlar biz daha kalp atışlarını duymayı bırakın ilk b hcg sonucundan sonra eşim msn yazınca baba oluorum die duymayan kalmadıı...:dance::dance:
Kızlar nasılsınız.a.s.
Folic Plus (asit) kullanmaya başladınız mı.
Benim hamilelik testi için gittiğim doktor hamile olduğumu söyler söylemez Folic Plus (asit) verdi.
3 ay günde 3 defa kullanıcan dedi.
Sizede böyle dedimi doktorunuz,merak ettimde.:uhm:
Sevgiler,a.s.
renkli,pembe,mavi,çizgili nasıl olsun. bide onu yaz söz başka sey sormıcamnaniknanik
yerimseniben
evet canım bende kullanıyorum ama günde 2 kez çünki fazlasıyla şişkinlik yaptı bana ama sen yinede doktorunu dinle hayırlısı olsun ayrıca.
canım zahmet olmassa banada o takvimden yapabilirmisin ben kac gündür uğraşıyorum ama beceremedim benim dogum tarihim 4 aralık eger gerekiyosa son adet tarihimde 28 şubat şimdiden teşekkur ederim sana.
kızlar henüz yeni olduğu için mi bilmiorum üstelik aşılama gebesi olmama rağmen aşılama gebelerde kullanılan ne progestan fitil, ne folik asit, ne coraspin hiç birşey başlamadı neden acaba ?:uhm:
herkese merhabaaa, bu gün ilk ultrasonuma girdim 5+3 haftalık hamileyim ve kuzumun kesesini gördüm, 15 gün sonra tekrar çağırdı, inşallah kalp sesini de duyarım meleğimin, o zaman bir ohh derim sanırım... hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah, bu arada benim suratım sivilcelenmeye başladı, aynı dertten müzdarip olan varmı, bu arada naz&pıtırcık hangi dr.a gidiyorsun, ben de ankaradayım da merak ettim :)))
bhk,
emekli sandığı ya da ssk'lı mısın?
yani o hastanin koşulları ne, başta sadece muayene ücereti veriliyodu, şimdi tahlillerden de far alıyolar demişti bir arkadaşım, bi de doğum ne kadar?
merhabalar arkadaşlar,
bende aralık annesiyim :))) 28.02 son regl tarihim..09 nisanda bebişimin kalp atışını duyduk...çok mutluyum...aranızda acaba crinone jel kullanan varmı?