2008 Aralık Anneleri

hiç bulantı olmadan da geçirebilirsiniz. benim ilkinde öyle olmuştu. ama 3 gündür yataktan kalkamıyorum ve feci midem bulamıyor,anlatamam yani. hasta gibiyim. başımda da hafifi bir ağrı ve dönme.. böyle mi geçicek bilmiyorum. tabi ki istenecek bir durum değil bu ama itiraf edecek olursam, bu durumu tercih ederim ben. gecen sefer doktora bile söylemiştim ben hamile değilim gibi geliyor diye. hissedebilmek bile güzel bir şey sonuçta hamileliği..

gebelikten önce başlanmadığı için belki günde üç tane olandan vermiştir. birde diğer markaları bilmiyorum ama folicplus en güvenilir olanı diye duymuştum. bende bebek düşünmeye başladıktan sonra günde bir kullanıyodum, tabi çok unutuyodumdabenneyaptımki ama gebe kalınca doktor günde üç al mutlaka dedi. ne zaman kesicez onu net bilmiyorum. ancak nöral tüp defekti için kullanmak şart bunu Allah korusun folik yetersizliğinden çok kötü sonuçlanan gebelikler var.

kızlar merhabalar sizlere bir sorum olcak. dört haftalık hamilyim ve bugün sol kasığım ağrıyor birde çok az pembemsi akıntım geldi çok korkuyorum ne olabilir..senağlamasenağlama

arkadasım ne olur hiç durma doktora koş hemen,ilk aylarda düşük tehlikesi cok cok yüksek.haplarla iğnelerle durdurulabiliyor bu durum eğer varsa. ben 3 gün beklemiştim saf gibi,sonra da düşük yaptım. hiç iyimser olmayın bu konuda..

arkadasım günde 3 kullanılanla tek kullanılanın dozajı aynı. yani daha fazla folik asit almış olmuyorsun. daha kolaylık olur sana da..

arkadaşlar hazır forum kalabalıkken sorayım baby-gaga.com'dan nasıl eklediniz o takvimi, ben yapamadım da:uhm:

oradakilinkin hepsini yapıştırmıyorsun çünkü. cok saçma ama ben de başklasından öğrenmiştim,içinden bir parçayı kesip yapıştırıyorsun..
istersen bana muhtemel doğum tarihini yolla ben sana yapmaya calışayım..

renkli,pembe,mavi,çizgili nasıl olsun. bide onu yaz söz başka sey sormıcamnaniknanik

bhk canım banada yaparmısın o cetvelden uğrasdım ama olmadı sana zahmet olmazsa ben bilgileri veriim sana renkli olsun farketmez..

ben otomatik hesaplama ile hesapladım seçenek vardı normal yolla ve aşılama yada tüp bebek gebesi diye ben aşılama gebesi olduğum için onu sectim 4+6 çıktı hafta çıktı muhtemel doğum tarihinide 12 aralık vermiş ben normal son adet tarihine göre hesabliodum başka çıkıodu o kadar önemli ..

bu da senin için. iyi günler de kullanın a.s

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev346pr___.png

perihancım bana doktorum, akıntı bizim için önemlidir. normal akıntı sorunsuz bir gebeliğin işaretidir; ama pis kokulu bir akıntı gebeliğin yolunda geçmediğinin işaretidir demişti.

iyi hadi canım,iyi yapmışsın aramakla..

ama doktor da acaipmiş yani .illa düşükte mi gidilecek yani,düşüktür gel derim demiş. gerçi seninki pembe akıntıymış,çok sıkıntı değil de. bir çok düşük lekelenme tarzında kanamayla başlıyor.. aman neyse ya.. nasıl tedirginim anlaşılıyordur heralde. düşünmemek lazım böyle şeyler.. Allah sağlık sıhhat versin hepimize.

oy oy.. gelsin cetvelli aralık 2008 anneleri!! :smiley-cool:

çok teşekkür ederim canım eline sağlık inş sağlıkla ilerler cetvellerimiz ..
ayydaha küçücük benim bebişimm ...lülülülülülülülülülülülü

sağol canım ilgin için. sağolsun benim dr biraz çok rahattır. ilk bebeğim düşük oldu ondan dolayı çok korktum bir an. yat dinlen dedi bakalım offff offfff geçermiki bugünler

en azından şu ilk 3 ayı geçirmeyi cok istiyorum ben.korkum biraz daha azalır belki o zaman..

mayıs annelerine uğradım biraz önce,bebeklerinin karınlarında hıçkırıklarını bile hissediyorlarmış. ne müthiş değil mi.. hayal etmesi bile heyecam veriyor insana ya..
Allahım o günlere ulaştırsın bizleri inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…