-
- Konu Sahibi deryahakan
merhaba arkadaşlar, benide aranıza kabul edermisiniz.Sanırım benim doğumumda aralık ayına geliyor.Henüz çok yeni hamileliğim 3 hafta sonra kalp atışları için ilk defa dr. gidicem.
iyi dileklerin için sağol bhk'ahoşgeldin a.s. ne güzel ya sayımız gittikçe artıyor. Sevinçlerimizi beraber yaşayalım inş.
merhaba arkadaşlar, benide aranıza kabul edermisiniz.Sanırım benim doğumumda aralık ayına geliyor.Henüz çok yeni hamileliğim 3 hafta sonra kalp atışları için ilk defa dr. gidicem.
gunaydin arkadaslar!!!
"kelebeğim" hayirli olsun ne guzel 3. kez anne olacaksin. Allah bizlere de ikincileri, üçüncüleri (tabi isteyenlere) görmeyi nasip etsin.
ben bebişim için endişelenmekten bunun bile sonunu görebileceğimi, bir sürü kilo alıp tombiş olunca neye benziyeceğimi düşünemiyorum.
hayırlısı ile şu üç ayı atlatsak ve düşük olur mu olmaz mı derdinden kurtulsak, sonra da sağlıklı bir bebeğimiz olması için edilen duaların kabul olduğunu ve minik bebeklerimizin dünyaya geldiğini görsek:)))
eminecim 5 haftalıkken karından görülmesi baya zor bildigim kadarıyla. bizim 5 haftalıkken vajinal ultrasonografi ile kesesi görüldü, altıncı haftada da kalbi görüldü.
evet ben de oluyo!! vücudumuz yeni hline hazırlık yapıyo sanırım. Resmen eklemlerim sızlıyo...Aman kimseye hamilelik belirtisi yok bende demeyin, ben söyledikten sonra önce ağrılar başladı, şimdide ufak ufak mide bulantıları:1no2:
mrb kızlar Allah ın izniyle bende aralık annesi olucam inşalah.Rabbim inşallah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.henüz çok yeni gebeliğim 5+4 keseyi gördük çok şükür sıra şimdi sağlıklı bi şekilde kalp atışlarını duymaya geldi sabırısızlıkla onu bekliorum.İnş sorunsuz gebelikler geçiririz.Yukarda haber vermekten bahsetmişsiniz kızlar biz daha kalp atışlarını duymayı bırakın ilk b hcg sonucundan sonra eşim msn yazınca baba oluorum die duymayan kalmadıı...:dance::dance:
mrb kızlar Allah ın izniyle bende aralık annesi olucam inşalah.Rabbim inşallah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.henüz çok yeni gebeliğim 5+4 keseyi gördük çok şükür sıra şimdi sağlıklı bi şekilde kalp atışlarını duymaya geldi sabırısızlıkla onu bekliorum.İnş sorunsuz gebelikler geçiririz.Yukarda haber vermekten bahsetmişsiniz kızlar biz daha kalp atışlarını duymayı bırakın ilk b hcg sonucundan sonra eşim msn yazınca baba oluorum die duymayan kalmadıı...:dance::dance:
daha benim midem bulanmıyor erken mi acaba? ama yorgunluk oluyor. hiçbişey yapmak istemiyorum, uyukluyorum.