2008 Aralık Anneleri

:eek:merhaba arkadaşlar, benide aranıza kabul edermisiniz.Sanırım benim doğumumda aralık ayına geliyor.Henüz çok yeni hamileliğim 3 hafta sonra kalp atışları için ilk defa dr. gidicem.

:eek:merhaba arkadaşlar, benide aranıza kabul edermisiniz.Sanırım benim doğumumda aralık ayına geliyor.Henüz çok yeni hamileliğim 3 hafta sonra kalp atışları için ilk defa dr. gidicem.

hoşgeldin a.s. ne güzel ya sayımız gittikçe artıyor. Sevinçlerimizi beraber yaşayalım inş.

hoşgeldin a.s. ne güzel ya sayımız gittikçe artıyor. Sevinçlerimizi beraber yaşayalım inş.
iyi dileklerin için sağol bhk'a
vallahi kalbim kıpır kıpır hem herkese söylemek istiyorum hamileyim diye hemde kalp atışlarını bir duyuyumda ondan sonra diyorum şaşırdım kaldım.Çok güzel bir duyguymuş.:dance:

:teytey:a.s.a.s.

canım aramıza hoşgeldin.nasılsın?bende istanbuldan gelin geldim bahçecikte oturuyorum yasen?
belki aynı yerde doğum yaparız nedersin?:) ayyy inş.allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım.canım hangi dr ve hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun?hamileliğini nasıl öğrendin?:içelim:a.s.:teytey::hooray:

gunaydin arkadaslar!!!
"kelebeğim" hayirli olsun ne guzel 3. kez anne olacaksin. Allah bizlere de ikincileri, üçüncüleri (tabi isteyenlere) görmeyi nasip etsin.
ben bebişim için endişelenmekten bunun bile sonunu görebileceğimi, bir sürü kilo alıp tombiş olunca neye benziyeceğimi düşünemiyorum.
hayırlısı ile şu üç ayı atlatsak ve düşük olur mu olmaz mı derdinden kurtulsak, sonra da sağlıklı bir bebeğimiz olması için edilen duaların kabul olduğunu ve minik bebeklerimizin dünyaya geldiğini görsek:)))

eminecim 5 haftalıkken karından görülmesi baya zor bildigim kadarıyla. bizim 5 haftalıkken vajinal ultrasonografi ile kesesi görüldü, altıncı haftada da kalbi görüldü.

canım iyi düşün iyi olsun derler. allahın izniyle hiç birşey olmaz bebeğine.onlar o kadar gayretlilerki bu gayretleri olmasa nasıl karnında olurlardı düşünsenize hamile kalmak o kadarda kolay değil.butun iyi dileklerin için teşekkürler.hem kilolarını dert etme ben diğer hamileliklerimde 25 kilo aldım ama simdi 57 kiloyum bunda nasıl olurum bilemem.benim kızım 17 yaşında oğlum 14 yani üçüncü bebişim bana sanki ilkmiş gibi geliyo unutuluyo geçenler zamanla yani senin için herşeyin hayırlısını diliyorum canım.:nazar:

hoşgeldin elifcim hayırlısı olsun darısı tüm bebek isteyenlerin başına inş. allah kucağına almayıda nasip etsin.:nazar:

evet ben de oluyo!! vücudumuz yeni hline hazırlık yapıyo sanırım. Resmen eklemlerim sızlıyo...Aman kimseye hamilelik belirtisi yok bende demeyin, ben söyledikten sonra önce ağrılar başladı, şimdide ufak ufak mide bulantıları:1no2:

bütün bu yorgunluklar normaldir hamileliğin cilveleri. hem güzel ve kıymetli olan herşey zor edinilenler değilmidir inanın yüzünü görünce herşeyi unutursunuz. allah sabır ve kolaylık versin.a.s.

günaydın arkadaşlar,
biz bugün ilk gebelik testleri için doktora gittik,
ben her kan vermede aç gidiyorum.
Ve nedense herseferinde doktora sormayı unuttugum için hala bu alışkanlığım devam ediyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı? Gebelik tetkikleri için kan aç mı tok mu verilir:uhm:

çok güzel tebrik ederim. kalp atışlarını duyana kadar kimseye soylemeden beklemek ne zor di mi:çok üzgünüm:
ben en yakınlarımla bu sırrı paylaştım; ne yapıyım dayanmak çok zor.insan tum dunya bilsin istiyorlülülülülülü

insan gerçekten herkese söylemek istiyor.ben de herkese duyurmuştum ama sonra kötü bişey olunca daha zor oluyor. bu sefer de herkes soruyor "ee bebek nasıl" diye. düşük yaptım diye tek tek anlatmak adeta işkenceye dönüşüyor.

mrb kızlar Allah ın izniyle bende aralık annesi olucam inşalah.Rabbim inşallah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.henüz çok yeni gebeliğim 5+4 keseyi gördük çok şükür sıra şimdi sağlıklı bi şekilde kalp atışlarını duymaya geldi sabırısızlıkla onu bekliorum.İnş sorunsuz gebelikler geçiririz.Yukarda haber vermekten bahsetmişsiniz kızlar biz daha kalp atışlarını duymayı bırakın ilk b hcg sonucundan sonra eşim msn yazınca baba oluorum die duymayan kalmadıı...:dance::dance:

mrb kızlar Allah ın izniyle bende aralık annesi olucam inşalah.Rabbim inşallah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.henüz çok yeni gebeliğim 5+4 keseyi gördük çok şükür sıra şimdi sağlıklı bi şekilde kalp atışlarını duymaya geldi sabırısızlıkla onu bekliorum.İnş sorunsuz gebelikler geçiririz.Yukarda haber vermekten bahsetmişsiniz kızlar biz daha kalp atışlarını duymayı bırakın ilk b hcg sonucundan sonra eşim msn yazınca baba oluorum die duymayan kalmadıı...:dance::dance:

hayırlı olsun canım.. Allah hayırlı sonuçlara ulaştırsın hepimizi inş..

Kızlar nasılsınız.a.s.
Folic Plus (asit) kullanmaya başladınız mı.
Benim hamilelik testi için gittiğim doktor hamile olduğumu söyler söylemez Folic Plus (asit) verdi.
3 ay günde 3 defa kullanıcan dedi.
Sizede böyle dedimi doktorunuz,merak ettimde.:uhm:
Sevgiler,
a.s.

hayırlı olsunnnnn...
hayırlısı ile yakın zamanlarda kucağımıza alıcaz inşallah gül goncalarımızıŞeniz

evet gebe kalmadan başlamk daha yararlı ama geç kalmış da sayılmazsın ihmal etme,
bu arada hatırlattıgın için saol ben öğlen yutmadım da!!!

3 ay fazla bence. folik asit bebeğin sinir sistemi ve beyin gelişimi için o da ilk 1.5-2 ayda tamamlanıyor zaten. bu yüzden insalar hamile kalmayı istedikleri andan itibaren almaya başlıyorlar folik asit.ilk ay anlamak mümkün olmuyor çünkü hamileliği.. ama zararı yok sonuçta da. doktorum bana gereksiz demişti. elevit'e geç demişti canım. diğer vitaminleri almak daha mantıklı belli bir süreden sonra.

bir de günde 1 kere kullanılanından iste bence doktorundan,unutma riskin ortadan kalkıyor.daha az zahmetsiz hem..

benimde ağrı olmuştu geçen haftalarda ama geçti..
bazen kadınlarda üstüne görme dene şey olabiliyomuş, belki kanaman öyle biseydir. canını sıkma ve dinlen bence

daha benim midem bulanmıyor erken mi acaba? ama yorgunluk oluyor. hiçbişey yapmak istemiyorum, uyukluyorum.

canım
bende aralık annesi olucam inşallah.
Aynı durum bendede mevcut hiç midem bulanmıyor,fakat karnım çok ağrıyor.
özelliklede geceleri..
Bir yorgunluk,bir halsizlik.
Günün büyük bölümü uyuyorum zaten.
Heralde bünyeden bünyeye farkediyor bulantı,kusma,ağrı..
:uhm:

X