- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
-
- Konu Sahibi deryahakan
teşekkür ederim, sanırım bir an önce karar versem iyi olacak :uhm:
benimde son adet tarihim 29 şubat bugün daha yeni doktora gittik gebe olduğumu söyledi doğum tarihi tahmini 6 aralık dedi doktorumuz inşallah sağlıkla selametle:)
herkese merhabalar. arkadaşlar ben de aralık annesi olucam inşallah. bugün doktorla ilk görüşmemizi yapıcaz çok mutluyum.
ben de bebek takvimlerinden istiyorum yardım eder misiniz?
merhaba arkadaşlar,
ben de aralık anne adayıyım:))
bunu söyleyebilmek çok güzel. 6hafta 2 günlük bebişimiz. Dün kalbini görene kadar testlerden ve internette okuduklarımdan dolayı çok korkmuştum. Çünkü kan değerlerine göre boş gebelik olma ihtimali vardı. Her ne kadar doktorum ve eşim bana söylemese de (maalesef ya da ne mutluki) internet sayesesinde herşeyi öğrenip üzülmüştüm. Allaha şükür, kalbi atıyor:))
8 ay boyunca sizlerle hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....
mrb canım dr kontrolun nasıl geçti inş güzel geçmiştir.anlatırsan çok sevinirim.çok öpüyorum.tebrikler:içelim::içelim:
hoşbulduk arkadaşlar..
insallah hepimiz sağlıklı sıhhtli bir şekilde kavuşuruz kuzucuklarımıza:)
eminecim senin ufaklık kaç haftalık?
hoşbulduk arkadaşlar..
insallah hepimiz sağlıklı sıhhtli bir şekilde kavuşuruz kuzucuklarımıza:)
eminecim senin ufaklık kaç haftalık?
arkadaşlar size de soriyim,ben de 3 gündür felaket derecede bir halsizlik var. elimi zor kaldırıyorum. gündüz 3-4 saati bulduğu oluyor uyuyorum. akşam da çok geç olmadan yine baygın düşüyorum.bankaya gitmem lazım,halim yok resmen gidemedim.. siz de de oluyor mu?
evet ben de oluyo!! vücudumuz yeni hline hazırlık yapıyo sanırım. Resmen eklemlerim sızlıyo...Aman kimseye hamilelik belirtisi yok bende demeyin, ben söyledikten sonra önce ağrılar başladı, şimdide ufak ufak mide bulantıları:1no2: