2008 Aralık Anneleri

benimde son adet tarihim 29 şubat bugün daha yeni doktora gittik gebe olduğumu söyledi doğum tarihi tahmini 6 aralık dedi doktorumuz inşallah sağlıkla selametle:)

mrb canım tebrik edrm birçok şeyimiz aynı son adet tarihimiz falan :) dr muaynen nasıldı?anlatırmısın?bende yarın gitcem kısmetse.kan testimi yaptırdın nasıl öğrendin hamiş olduğunu=?öpüyorum ve tabi tebrikler:içelim:

herkese merhabalar. arkadaşlar ben de aralık annesi olucam inşallah. bugün doktorla ilk görüşmemizi yapıcaz çok mutluyum.
ben de bebek takvimlerinden istiyorum yardım eder misiniz?

mrb canım dr kontrolun nasıl geçti inş güzel geçmiştir.anlatırsan çok sevinirim.çok öpüyorum.tebrikler:içelim::emir_bebek::içelim:

merhaba arkadaşlar,
ben de aralık anne adayıyım:))
bunu söyleyebilmek çok güzel. 6hafta 2 günlük bebişimiz. Dün kalbini görene kadar testlerden ve internette okuduklarımdan dolayı çok korkmuştum. Çünkü kan değerlerine göre boş gebelik olma ihtimali vardı. Her ne kadar doktorum ve eşim bana söylemese de (maalesef ya da ne mutluki) internet sayesesinde herşeyi öğrenip üzülmüştüm. Allaha şükür, kalbi atıyor:))
8 ay boyunca sizlerle hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....

merhaba arkadaşlar,
ben de aralık anne adayıyım:))
bunu söyleyebilmek çok güzel. 6hafta 2 günlük bebişimiz. Dün kalbini görene kadar testlerden ve internette okuduklarımdan dolayı çok korkmuştum. Çünkü kan değerlerine göre boş gebelik olma ihtimali vardı. Her ne kadar doktorum ve eşim bana söylemese de (maalesef ya da ne mutluki) internet sayesesinde herşeyi öğrenip üzülmüştüm. Allaha şükür, kalbi atıyor:))
8 ay boyunca sizlerle hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....

hoşgeldin aramıza a.s. Allah sağlıklı bir şekilde kovuşabilmeyi nasip etsin inş bebeklerimize.

naz hoşgeldin canım. kızlar buğün dr gittim sırf keseti görebilmek için ama görünmedi .bidahaki ay bidaha gitcem hem kalbin sesini duycaz hem keseyi görcez inş...:)

hoşbulduk arkadaşlar..
insallah hepimiz sağlıklı sıhhtli bir şekilde kavuşuruz kuzucuklarımıza:)
eminecim senin ufaklık kaç haftalık?

mrb canım dr kontrolun nasıl geçti inş güzel geçmiştir.anlatırsan çok sevinirim.çok öpüyorum.tebrikler:içelim::emir_bebek::içelim:

canım çok teşekkür ederim. ilk kontrolümüzde malesef kendisini göremedik. henüz çok küçük. alttan bakmadı doktorum, ben de baktırmak istemedim zaten. folik asit kullanıyordum devam edicem, onun haricinde düşük ihtimalini engellemek için progestan verdi. 17 nisan'da tekrar görüşücez. umarım o zamana kadar kalbi atmaya başlar. görmek için sabırsızlanıyorum doğrusuyerimseniben

hoşbulduk arkadaşlar..
insallah hepimiz sağlıklı sıhhtli bir şekilde kavuşuruz kuzucuklarımıza:)
eminecim senin ufaklık kaç haftalık?

merhabalar canım benim ufaklık 5haftalık görünüyor ama buğün dr gittiğimzde keseyi göremedik dr bulamadı bilmiyorum .bide bu gittim poliklinikti ve doğumlarını özel bi hastanede yapıyomuş yani baya tuzlu ben istiyorumki 9 ay boyunca hep aynı kişiyle görüyüm ve doğumumu o yapsın.devlette bi yerde.kısmetse bide burda sırf kadın doğum ve çocuk hastalıklarına bakan bi yerde bi kadın var nerde doğum yaptırdığını öğrenip ona gitcem.bayaaa met ettiler kadını inş hayırlısı olur.
keseyi göremedik ama yaaa ona çok üzüldüm.dr dediki karnımın içi kalınmış yani kendini hazırlıyomuşş herşey iyi görünüyo dedi ultrasonla baktı.o sıvıda ilk başta soğuk geldiyerimseniben ama rahatlatıcı :teytey::içelim::emir_bebek::1hug:

seni tebrik ederim canım aralık anneleride çoğalmaya başladı ne güzel allah tamamına erdirsin inş.bu sitede dolaşıp yeni bilgiler edindikce sanki zaman daha hızlı geçiyo gibi bana öyle geliyo. umarım ıyı arkadaşlıklar kurarız.

yaaa arkadaşlar banada biriniz yanıt yazarmısınız ben yeni üye oldum ve yazdıklarıma cevap alamıyorum yada ben kullanmayı mı bilmiyorum bende aralık annesi olucam inş. 6 haftalık hamişim ama sizlerden farkım benim üçüncü çocuğum olması.aslında ne kadar şanslısınız biliyomusunuz benim diğer hamileliklerimde ne bil. vardı nede int. bilgi sahibi olmak çok zordu gerçekten değerini bilin yada hep beraber bilelim teknolojinin faydalarının...

ilk 3 ay cok moda girmemek gerekiyor bence.malum en fazla düşükler bu dönemde oluyor ve insan cok yıkılıyor..

gunaydin arkadaslar!!!
"kelebeğim" hayirli olsun ne guzel 3. kez anne olacaksin. Allah bizlere de ikincileri, üçüncüleri (tabi isteyenlere) görmeyi nasip etsin.
ben bebişim için endişelenmekten bunun bile sonunu görebileceğimi, bir sürü kilo alıp tombiş olunca neye benziyeceğimi düşünemiyorum.
hayırlısı ile şu üç ayı atlatsak ve düşük olur mu olmaz mı derdinden kurtulsak, sonra da sağlıklı bir bebeğimiz olması için edilen duaların kabul olduğunu ve minik bebeklerimizin dünyaya geldiğini görsek:)))

eminecim 5 haftalıkken karından görülmesi baya zor bildigim kadarıyla. bizim 5 haftalıkken vajinal ultrasonografi ile kesesi görüldü, altıncı haftada da kalbi görüldü.

arkadaşlar size de soriyim,ben de 3 gündür felaket derecede bir halsizlik var. elimi zor kaldırıyorum. gündüz 3-4 saati bulduğu oluyor uyuyorum. akşam da çok geç olmadan yine baygın düşüyorum.bankaya gitmem lazım,halim yok resmen gidemedim.. siz de de oluyor mu?

arkadaşlar size de soriyim,ben de 3 gündür felaket derecede bir halsizlik var. elimi zor kaldırıyorum. gündüz 3-4 saati bulduğu oluyor uyuyorum. akşam da çok geç olmadan yine baygın düşüyorum.bankaya gitmem lazım,halim yok resmen gidemedim.. siz de de oluyor mu?

evet ben de oluyo!! vücudumuz yeni hline hazırlık yapıyo sanırım. Resmen eklemlerim sızlıyo...Aman kimseye hamilelik belirtisi yok bende demeyin, ben söyledikten sonra önce ağrılar başladı, şimdide ufak ufak mide bulantıları:1no2:

evet ben de oluyo!! vücudumuz yeni hline hazırlık yapıyo sanırım. Resmen eklemlerim sızlıyo...Aman kimseye hamilelik belirtisi yok bende demeyin, ben söyledikten sonra önce ağrılar başladı, şimdide ufak ufak mide bulantıları:1no2:

kesinlikle bende de öyle. bende bi belirti yok diyordum ki ağzımda kaldı. benim de 3 gündür midem bulanıyor. midem boş kaldığı anda özellikle başlıyor bulanmaya:bbo:

daha benim midem bulanmıyor erken mi acaba? ama yorgunluk oluyor. hiçbişey yapmak istemiyorum, uyukluyorum.

merhaba kızlar.buğün eşimin tarafında toplantı gün gibi bişey vardı hamile olduğumu kayınvalidem söyledi yanaklarım kızardı hemencik hatta bana test yaptılar cinsiyetiyle ilgili.eşimin halalarından biri bana çaktırmadan kafama azıcık tuz dökmüş bende dudaklarıma dokunmuşum bu KIZ olacağına işaretmiş.:)) eğer burnuma dokunsaymışım erkek olurmuşşş :KK70: hehhee.hayırlısı.

X