2008 Aralık Anneleri

Ayyy bi bakim dedim Aralık ayında anne adayları varmı diye ALLAH mutluluğunuzu bozmasın ağız tadıyla 8 ay boyunca doya doya her haftanın her günün tadını çıkarın inş a.s.

Çok var daha diyenler zaman uçup gidiyor merak etmeyin.. bi bakıyorsunuz son ay'a gelmişsiniz ve doğum heyecanı başlıyor :icecream: Bu yüzden kendinize ve bebişinize bol bol vakit ayırın ve tadını çıkarın :içelim:

Ay canım ağzın bal yesin. inşallah inşallah geçirversin şu 8 ay.:dance:
Canım sanada hayırlı doğumlar dilerim..
yerimseniben

merhabalar allah hepimizin gönlüne göre versin minik meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 5 haftalık hamileyim yalnız benim farkım 3. çocugum olacağı sizlerle bilgi paylaşımında bulunmaktan mutlu olacağım allah hepinize kolaylıklar versin.

benimde son adet tarihim 29 şubat bugün daha yeni doktora gittik gebe olduğumu söyledi doğum tarihi tahmini 6 aralık dedi doktorumuz inşallah sağlıkla selametle:)

canım hayırlı olsun benimde 5 aralık izmirin neresinde oturuyosun ve doktorun kim söylersen sevinirim.bende hala doktor konusunda karar veremedimde.

Selam hamiş arkadaşlara.s.
bende kısmetse aralıkta anne olucam.
çok uzun geliyor 8 ay beklemek ama Allah sabrımızı vericek inşallah.,
Benim doğumumda 5 aralıka geliyor bu arada.

ay benim ki de kısmetse 5 aralık:1hug:

Rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin bu ayları..

ay benim ki de kısmetse 5 aralık:1hug:

Rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin bu ayları..

Amin canım inşallah hayırlısıyla geçiririz şu 8 ayı.Şeniz
Tesadüfe bak seninde 5 aralık benimde.yerimseniben
Çok uzun geliyro 8 ay koca ay. sabırsızımdır ben geçmek bilmez artık zaman. .
a.s

kızlar ben de bir aralık annesiyim hayırlısıyla. şu an yaklaşık 6 haftalık hamileyim.. hepimiz için hayırlı olsun, kucağımıza da alırız inşallah meleklerimizi..

merhaba kızlar bende 1nisanda kan testi yaptırmıştım adetimde 2güün geçmişti ve pozitif çıktı.değer:119,10sizin kaçtı ilk değerler?sağlık ocağına gittik bilgilendik.hesaplamalara göre bende 5 aralıkta doğum yapcam.salı günüde dr gitcem inş kesesinin görürz.ben şimdiden günlük tutmaya başladım sizede tavsiye ederim.insanı rahatlatıyor:)
rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin.ne olur birbirirmize dua edelim bide çok sık bakalım bu sayfaya büyük ihtimalle aynı sorunları yaşıycazz ay ay :) tavsiyelerimiz falan olur :) çok mutluyum allahım tüm isyelenlere ver yarabbim.
şu anda 5haftalık görünüyorum.

Amin canım inşallah hayırlısıyla geçiririz şu 8 ayı.Şeniz
Tesadüfe bak seninde 5 aralık benimde.yerimseniben
Çok uzun geliyro 8 ay koca ay. sabırsızımdır ben geçmek bilmez artık zaman. .
a.s

ben de sabırsızım baya.. zaman hemen geçsin istiyorum.iki ay önce ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.o yüzden şu ilk 3 ay hemen geçsin istiyorum.yine kendimi kaptırırım da kötü bir şeyler olur diye aklım çıkıyor. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inş.

ya kızlar salı günü dr gitcem kese için?alttanmı muayene olur nasıl olur?çok korkuyorum.ne olur akıl verin?

benim doktorum bana sormuştu,erken dönem kese görünmediği için,istersen vajinal ultrasonla bakalım diye. ama ben istemedim :) biraz sabredersen zaten bir iki hafta sonra normal ultrasonda da görünür kese.

herkese merhabalar. arkadaşlar ben de aralık annesi olucam inşallah. bugün doktorla ilk görüşmemizi yapıcaz çok mutluyum.
ben de bebek takvimlerinden istiyorum yardım eder misiniz?

Merhaba ne güzel aralık anneleride oluşmaya başlamış...sizigördükçe zamanın ne çabuk geçtiğini anlayıp rahatlıyorum...alttan muayenenin bir sakıncası yok, bazı anne adaylarında karından bakılan usgyle uzun zaman görünemiyebiliyor ve bu stress yaratıyor, acaba kalbi var mı yok mu diye kaç hafta içinizi yiyosunuz..Bana ilk 3 kere vajinalden bakıldı çünkü 8. haftaya kadar karından görünmemişti...

merhaba arkadaşlar, 5 haftalık hamileyim önceden de yazdığım gibi, bu hafta içi doktoruma gidip ultrasona giricem bakalım bebişimin kesesini görebilecekmiyim? Bende öyle aman aman hamilelik belirtileri yok şu anda, hafif bi yorgunluk ve uyku hali dışında, henüz erkenmi yoksa bu şekilde de devam edebilirmi acaba, sizlerde ne gibi değişiklikler var, paylaşırsanız sevinirim..

bende pek bi belirti yok.aşırı uyku isteği ve iştah dışında,ha bir de akşamları kasıklarımda hafif ağrı oluyor. önceki hamileliğimde hep böyle devam etmişti. sıfır bulantı,sıfır başdönmesi,sıfır aşerme vs.. inş böyle devam eder..

evet senle aynı belirtilere sahibiz :)) umarım böyle devam eder rahat bi şekilde, bu arada ankarada hangi dr.a gitmektesin, ben hamile kalmadan önce başkentte esra kuşçuya gidiodum, şimdi çok kararsızım, ve bu hafta da artık d.r a gitmem lazım.. hamile kalmadan önce çok umursamıodum ama şimdi en iisi olsun die düşünüp duruyorum.:bbo:

etlikte lokman hekim hastanesine gidiyorum.. çok memnunum. çok temiz bi yer, doktorlar da çok ilgili ve tatmin edici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…