- 20 Mart 2008
- 191
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
Ayyy bi bakim dedim Aralık ayında anne adayları varmı diye ALLAH mutluluğunuzu bozmasın ağız tadıyla 8 ay boyunca doya doya her haftanın her günün tadını çıkarın inş a.s.
Çok var daha diyenler zaman uçup gidiyor merak etmeyin.. bi bakıyorsunuz son ay'a gelmişsiniz ve doğum heyecanı başlıyor :icecream: Bu yüzden kendinize ve bebişinize bol bol vakit ayırın ve tadını çıkarın :içelim:
benimde son adet tarihim 29 şubat bugün daha yeni doktora gittik gebe olduğumu söyledi doğum tarihi tahmini 6 aralık dedi doktorumuz inşallah sağlıkla selametle:)
Selam hamiş arkadaşlara.s.
bende kısmetse aralıkta anne olucam.
çok uzun geliyor 8 ay beklemek ama Allah sabrımızı vericek inşallah.,
Benim doğumumda 5 aralıka geliyor bu arada.
ay benim ki de kısmetse 5 aralık:1hug:
Rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin bu ayları..
Amin canım inşallah hayırlısıyla geçiririz şu 8 ayı.Şeniz
Tesadüfe bak seninde 5 aralık benimde.yerimseniben
Çok uzun geliyro 8 ay koca ay. sabırsızımdır ben geçmek bilmez artık zaman. .a.s
ya kızlar salı günü dr gitcem kese için?alttanmı muayene olur nasıl olur?çok korkuyorum.ne olur akıl verin?
bende pek bi belirti yok.aşırı uyku isteği ve iştah dışında,ha bir de akşamları kasıklarımda hafif ağrı oluyor. önceki hamileliğimde hep böyle devam etmişti. sıfır bulantı,sıfır başdönmesi,sıfır aşerme vs.. inş böyle devam eder..
teşekkür ederim, sanırım bir an önce karar versem iyi olacak :uhm:etlikte lokman hekim hastanesine gidiyorum.. çok memnunum. çok temiz bi yer, doktorlar da çok ilgili ve tatmin edici..