- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.861
Çelik cim çok geçmiş olsun canım rabbim yeniden nasip eder inş. ikinci bebişinide kucağına alırsın...
Esin cim bu eylüller hep aynı model galiba yada tüm bebişler bebeklikle çocukluğa geçiş dönemi yaşıyor galiba
bizim eylül dede uyku sorunu tam bir karmaşa oldu öğlen uykusuna yatmak istemiyor akşam üstü 5 6 gibi kendiliğinden uyuyakalıyor öyle oluncada gece yatma saati 12 1 gibi oluyo çok zorlanıyorum öyle oluncada...
bende birkaç gündür sabah 6.5 7 gibi kaldırıyorum cailliou yu açıyorum hemen ayılıyor zaten kahvaltı oyun derken 11 12 gibi öğlen uykusuna yatırıyorum ne kadar uyursa artık akşamda 10 gibi yatıyor bu düzen iyi gibi ama ne kadar devam eder bilmiyorum...
konuşma konusunda çok iyiyiz de wc konusunda bizdede bir gelişme yok gözümün içine baka baka yapıyor bezine hadi tuvalete gidelim diyorum istemiyorama bazende uykudan kaltığında götürüyorum o zaman yapıyo ama arkası gelmiyor bende şimdilik bahara erteledim wc eğitimini kısmet bakalım çok zorlamak istemiyorum...
minik prenses fenerbahçemine sizede ve herkese selam
esincim allah sabır versin canım zor oluyodur tabi küçük prenses nasıl ondan dolayımı acaba uykusuzluğu psikojik olabilir inş değildir.
ay sinemcim gündüzuykusunu bıraktı artik hiçuyumuyor ama akşam 10 dedimi yatakta..
öglene kadar uyuyır sanırım böyle telafi ediyor..şimdi düzeldi uyku düzenimiz allaha şükür..
kardesinin olmasi onu ilk zamanlar biraz sarsti
alişamadi anlaşılan ama şimdi artik oturdu düzenimizz
herkese slmlar kizlar
umarim herkesler iyidir dogumgunlerini doldurmus bütün kuzucuklari kutluyorum iyiki dogdunuz nice nice mutlu yillara isallah
benim oglumda anlattiginiz gibi 2 yas sendromunu yasiyor malesef cok sinirli sinirlendigi zaman vurup elindekileri firlatan bir cocuk olup cikti bazen bu tavirlari karsisinda ne yapacagimi bilmez duruma geliyorum inanin.ama elimden geldigince sabretmeye caliyorum
simdi ikinci sipamda geliyor biliyorsunuz tam 7.5 aylik olduk teyzeseleri esin gibi erkencilerdeniz bizde artik saglikla kucagima alacagim gunleri görmek nasip olsun isallah
yagiz malesef henüz tam konusamiyor erkek cocuklari gec konusur derlerdi dogruymus bende hic kasmiyorum acikcasi zamani gelince konusur diyorum ama soylenen herseyi anliyor bu bile guzel bir gelisme benim icin.
tuvalet konusuna gelince yagiz cok asiri korkuyor cisini tuvalete yapmaktan tuvalete yaklasmor bile daha önce bir iki kez denedim oturtmayi ama cok kötü ciglik atarak agladi bende baski yapmamaya karar verdim onun da zamani gelecek nasilsa diyorum
yagizin yeme aliskanligina gelince sizinkilerden pek farkli degil.sabah kahvaltida yumurtasi ekmegini domatesini falan yediriyorum 12 gibi yataga koymadan önce sütlü biskübi ceviz recel karisimi yapip yediriyorum en az iki saat uyuyor aksam en erken 9.30-10 gibi yataga giriyor.bizdede sizler gibi gece uyanma sorunlari basladi nedense eskiden sabaha kadar uyuyan cocuk simdi 5-6 kere uyanip illaki yanimizda yatmak istiyor aslinda bu konuda nasil davranacagimi bilmiyorum acikcasi bazen kiyamayip getiriyorum odama ama bazende alismasin diyerek aglaya aglaya uyumasini bekliyorum.
benim icin en zor olani yagizla bu dönemi hamilelikle geciriyor olmam cok zor geliyor inanin heleki suan o kadar agirlastimki yagiz bir oyuncagini firlatsa onu yerden almak bile iskence haline geldi ama gececek umuyorum hayirlisiyla
esincim bu arada kizini dogurmussun hayirli olsun canimcim allah anali babali büyütsün isallah darisi ücüncüye:)))))))
hepinizi öpüyorum kizlar
selam abla bebiş çok tatlı ya sevesim geldi oyyyyyyyyyyy
kıslar nasılsınız nerelerdesiniz neler yapıyosunuzzzzzz
esincim sagolasin cnmayyyyyyyyyyyyy loracim canım benimçok az kalmiş inşallah hayırlısıyla atlatırsın alirsin bebegini kucagina
ama benden sölemesi çok zoroluyo
nede olsa çocuklar kıskanıyo dengeleri bozuluyor...
bir süre sonra düzeliyor merak etme canim
bak benimki 2 aylık oldu..nasil geçiyor zaman
senin şu durumunu benden iyi anlayan olamazz
eğilemezsin dogrulamazsin
bide üstüne çocuk var
her istegine sen bakıyosun etrai dagitiyor sen toplamak zorundasın amaegilemezsin bbir yere tutunarak kalmakmak istersin falan :))
hepsi gececek canim biraz zorlık elbet olacakama zaman öyle bir anda geçiyorki..
canım benim saglıcakla al bebegini kucagına inşş..
Evet.Herkes 2 yaş sendromlu çocuklarıyla çok meşgul herhalde:)
Başlangıçta 100 kişi olduğumuzu hatırlıyorum.
Neyse.Ben ikinci çocukla ilgili bölüme yazmıştım ama buraya bile uğrayan olmadığına göre oraya kimse bakmıyordur.
Esin ikinci bebeğin sağlıklı büyüsün ve uzun ömürlü olsun inşallah.
Lora sen de ikinci bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Senin ilk doğumun biraz problemli geçmişti diye hatırlıyorum ben.Umarım bu daha rahat bir doğum olur.
Ben de ticker'da göründüğü derecede hamileyim.Bu sefer erkek geliyormuş.İlkinde doğumu çok mutlu bir şekilde beklemiştim ama bu sefer çokkk korkuyorum.Bir an önce olsa ve bitse iyi sevineceğim sanırım.
Herkese sevgiler...