2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar miniklerimiz 2yaşına giriyorlar inş kocaman olup okula gittiklerinide görürüz.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.kocamn öptüm hepinizi.sevgiler.:nazar:

selam kızlarrrrr
nasılsınız???
esincim tebrik ederim canım Allah analı babalı şanslı bahtlı eylesin inşaallah...:KK71:
iki çocuk annesi olmak zoe be güzelim umarım alışman kolay olur,sağlık olsunda zaman ile herşeye alışıyor insannnn
ismi ne minik pransesin?? bizde de 2 yaş sendorumu bilmiyorum ama hem azı dişleri hem dönemin getirdiği huysuzluklar mevcut ama çok fazla değil tek zorlandığım nokta abisine ders çalıştırmıyor cadı kızım dolayısı ile zorluklar yaşıyorum diye bende öğlen uykusuna yatırmıyorum ki akşam erkenden uyuyor böylece ders çalışma vakti yaratıyoruz kendimizce...
bunun dışında ufak tefek sıkıntılar var ama ders konusunda hakikaten uyamassa asla izin vermiyor ki ona özel defter boya çanta vs herşey aldım buna rağmen abisi ile değil onunla ilgilenmemi istiyor:KK50:

kelebeğim 2,yaşınız hayırlı uğurlu olsun canım...:KK71:
EYLÜL DURU ve tüm çocukların ile daha nice sağlık dolu güzel yıllar dilerimm.

slm arkadaşlar 2 yıl ne çabuk geçti.çok uzun zamandır topiğe girmemiştim.geçmişe gittim sanki sanırım 2 yaş sendromunu sadece ben yaşamıyorum. ne kadar sürecek acaba Emir çok inatçı oldu.:KK50:Allah yavrularımıza nice uzun ömürler versin :nazar: acılarını göstermesin herkesin doğum günü kulu olsun.sağlık mutluluk dolu uzun ömürler dilerim:KK71:

selamlar herkese
fenerbehçemine oğlunun doğum günü kutlu olsun rabbim sendromsuz sorunsuz :KK56:bol iştahlı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin inş.

LİLİPUT cum teşekkür ederim canım
iki çocuklu olmak gerçektende kolay olmuyor hele okula giden bir abi veya abla olunca iş dahada zorlaşıyor ne yaparsan yap küçükler laf dinlemiyor
kızın öğle uykusuna yatmayınca eziyet etmiyormu ben uyutmadan yapamıyorum valla iyice agresifleşiyor misafirliğe bile gidemiyorum hala eylül hanımın öğle uykusu bozulmasın diye
bütün planlar ona göre oluyor..

sizin çocukların uyku düzenleri nasıl kaçta yatıp kalkıyorlar mesela biz hala gece sütünü bırakmadık sabaha karşı kalkıp süt içiyoruz akşam her ne kadar yatmadan önce süt içsede veya tok tutucu bişeyler yesede uyanıp sütümüzü içiyoruz...
bizim sabah kahvaltımızda hala tarhana çorbasnın içine ezilmiş yumurta peynir tereyeğ karışımı
sizin kuzular normal yeme düzenine alıştılarmı
bizim rutin belli sabah çorba öğlen yoğurt yada herhengi bir çorba, akşam üzeri meyva, akşamda o gün ne yemek piştiyse azıcık ondan pilav yada makarna, gecede süt...yani hala bebek menüsüne devam...

MİNİK prenses sanada selam canım
rabbim senin kuzunada sağlıklı bir ömür nasip etsin...

İNCİ79 sanada selam canım evet 2 sene ne kadarda cabuk geçti hastalıkla sağlıkla sendromlarla
çocukların huyları tüyleri devamlı değişkenlik gösteriyor bebeklikleri ayrı cocuklukları ayrı ergenlikleri ayrı bizlerde onlarla bir büyüyüp olgunlaşıyoruz işte onlara sabredicez derken bizde çok şey öğreniyoruz

benim bir tane üniv. giden kızım ve lise 3 te olan oğlumda var onların yaşattıklarının yanında eylüldeki sorunlar hiç geliyor sizde fazla büyütmeyin daha kuvvetli sorunlar gelecekte saklı

ne çok yazdım herkese sorunsuz günler...

evet çok haklısın Kelebeğim bizde hala bebek menüsüne devam ediyoruz çok seçici zorla yiyor hala geceleri 4-5 kere kalkıyor su içtiğini zannederek devam sütü içiyor süt asla içmiyor uyanıkken devam sütünüde içmiyor. tabbii büyüdükçe sorunlarıda büyüyor.yinede onlar olmasa biz ne yapardık tatlı cadılar herkese selamlar...

selamlar herkese
fenerbehçemine oğlunun doğum günü kutlu olsun rabbim sendromsuz sorunsuz :KK56:bol iştahlı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin inş.

LİLİPUT cum teşekkür ederim canım
iki çocuklu olmak gerçektende kolay olmuyor hele okula giden bir abi veya abla olunca iş dahada zorlaşıyor ne yaparsan yap küçükler laf dinlemiyor
kızın öğle uykusuna yatmayınca eziyet etmiyormu ben uyutmadan yapamıyorum valla iyice agresifleşiyor misafirliğe bile gidemiyorum hala eylül hanımın öğle uykusu bozulmasın diye
bütün planlar ona göre oluyor..

sizin çocukların uyku düzenleri nasıl kaçta yatıp kalkıyorlar mesela biz hala gece sütünü bırakmadık sabaha karşı kalkıp süt içiyoruz akşam her ne kadar yatmadan önce süt içsede veya tok tutucu bişeyler yesede uyanıp sütümüzü içiyoruz...
bizim sabah kahvaltımızda hala tarhana çorbasnın içine ezilmiş yumurta peynir tereyeğ karışımı
sizin kuzular normal yeme düzenine alıştılarmı
bizim rutin belli sabah çorba öğlen yoğurt yada herhengi bir çorba, akşam üzeri meyva, akşamda o gün ne yemek piştiyse azıcık ondan pilav yada makarna, gecede süt...yani hala bebek menüsüne devam...

MİNİK prenses sanada selam canım
rabbim senin kuzunada sağlıklı bir ömür nasip etsin...

İNCİ79 sanada selam canım evet 2 sene ne kadarda cabuk geçti hastalıkla sağlıkla sendromlarla
çocukların huyları tüyleri devamlı değişkenlik gösteriyor bebeklikleri ayrı cocuklukları ayrı ergenlikleri ayrı bizlerde onlarla bir büyüyüp olgunlaşıyoruz işte onlara sabredicez derken bizde çok şey öğreniyoruz

benim bir tane üniv. giden kızım ve lise 3 te olan oğlumda var onların yaşattıklarının yanında eylüldeki sorunlar hiç geliyor sizde fazla büyütmeyin daha kuvvetli sorunlar gelecekte saklı

ne çok yazdım herkese sorunsuz günler...

kelebeğim merhaba canım...nasılsın??

tatlım bizdede hala menü aynı şekilde..sabahları yumurta tereyağ pekemz tahin ceviz peynir vs oluşan bi karışım yiyoruz ama ben bunları tarhana çorbasının içinde değil direkt süt ile karıştırarak veriyorum..başka türlü nedense doyduğuna inanmıyorum..normalde bizle birlikte kahvaltıya oturunca peynir zeytini vs..kendi yiyor ama bana doymamış gibi geldiği için tekrar bi karışım veriyorum..gece beslenmesi bizdede devam ediyor..vermediğim zaman cukcuk meme emiyor..huzursuz uyuyor ve bende gecede -- kez mama yada süt veriyorum...bu arada ben hala aptamile devam ediyorum +1 mama veriyorum bunun dışında süt de veriyorum tabi...

çok doğru söylüyorsun çocuklar büyüdükçe dertleride büyüor muş....bi tanıdığımız şöyle dersi...kızın yada oğlun boyu belini geçtimi dertler çoğalıyor demişti çok doğru...

hepinize sevgiler...

arkadaşlar biz bugün hepatit a aşımızı olduk biliyorsunuz özel bir aşı 27 tl. idi.
24 aylık olunca yapılıyor 2. dozuda 6 ay sonra yapılacak hatırlatmak istedim...

Slm kızlar nsl gidiyo efe bey 2 yaş sendromunu biraz erken yaşadı sanırsam çok fenaydı vuruyo ısırıyo saçımızı çekiyodu (çektikten sonra ellerine bakıyo koparamamışsa tekrar yapışıodu)
şimdi biraz daha uysalız ama ben pek otriter değilim yapım öyle ne yapayım mesela eşim kızıyo bişey yerken hep döküyo örtü seriom oturtuyom bi süre sonra bakıom dağıtmış bide çalıştığım için az görüyom istediğim gibi ilgilenemiyorum
konuşma problemi bizdede var anne bile demeye eriniyo bana bile baba diyo sıkıştımı anne dio anlamadım valla mama bebe yok benim vs ne yapsam bi uzmana gitsemmi diye düşünüyorum açıkçası
yazın tuvalet eğitimi verdim 1 ay ara ara kaçırmakla beraber büyüğünüde küçüğünüde yapıodu sonra okula başladım efe hastalandı bezledim şimdide söylüyo çiş diye ama wc ye gitmek istemiyo ıh ıh diye başını sallıyo zorla oturtuyo beni bende baskı yapmak istemiyorum
bende ağustosta bebeğimi kaybettim ocaktan sonra 2. Yi düşünüyoz

yorumlarınızı bekliyorum veeeeeee tüm aralık bebekleri iykii doğdular

sedacım canım hayırlısı olsun canım .
evet karnımızdaki o minicik kelebeklerimiz büyüdüde 2 yaşına girdi.inş sünnetlerini ve damatlıklarınıda görürüz.2yaş sendromu bizdede var mutlu olunca ısırıyo.napcaz bilmem.
allah yardımcımız olsun.başın sağolsun bu arada.rabbim hayırlı zamanda verirsin müjdeyi.haberlerini bekliyoruz.kocamn öpyorum sizi.:kk77:

minik prensesim artık kimsecikler uğramıyor buraya malesef:KK5:
bu arada benim haftasonum evde geçiyor.bana hep haftasonu :KK70::KK9:
ya senn nasıl geçiyor?neler yapıyorsun?

iyiyim minecim teşekkürler bende haftasonu hep evdeydim

ve bugün minikprensesimin doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:KK3::KK3::KK3:

iyi ki seni doğrumuşum annecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiki sen benimlesin
rabbime ne kadar şükretsem az kalır senin gibi yavrucuğu bana nasip ettiği için...ömrün uzun olsun prensesimmmmmmmmm
aşkımmmmmmmsınnnnnnnnnnnnnnnnnn annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

minik prenses doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim...
ayyy bizde de hafta sonları rutin ve çok sıkıcı sabah geç yapılan kahvaltı ögleden sonra pazar yada market alışverişi ahada akşam oldu...
ben hafta sonlarını hiç sevmem bir aktivite olmayınca cazipliğide olmuyor benim için hafta sonunun

herkese iyi haftalar....

X