- 15 Ocak 2010
- 1.176
- 1
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.841
kıslarrrr nerlerdesinizzzz...
kelebeğim nasıl geçti durunun doğum günü...
kelebeğim nasıl geçti durunun doğum günü...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar herkese
fenerbehçemine oğlunun doğum günü kutlu olsun rabbim sendromsuz sorunsuz bol iştahlı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin inş.
LİLİPUT cum teşekkür ederim canım
iki çocuklu olmak gerçektende kolay olmuyor hele okula giden bir abi veya abla olunca iş dahada zorlaşıyor ne yaparsan yap küçükler laf dinlemiyor
kızın öğle uykusuna yatmayınca eziyet etmiyormu ben uyutmadan yapamıyorum valla iyice agresifleşiyor misafirliğe bile gidemiyorum hala eylül hanımın öğle uykusu bozulmasın diye
bütün planlar ona göre oluyor..
sizin çocukların uyku düzenleri nasıl kaçta yatıp kalkıyorlar mesela biz hala gece sütünü bırakmadık sabaha karşı kalkıp süt içiyoruz akşam her ne kadar yatmadan önce süt içsede veya tok tutucu bişeyler yesede uyanıp sütümüzü içiyoruz...
bizim sabah kahvaltımızda hala tarhana çorbasnın içine ezilmiş yumurta peynir tereyeğ karışımı
sizin kuzular normal yeme düzenine alıştılarmı
bizim rutin belli sabah çorba öğlen yoğurt yada herhengi bir çorba, akşam üzeri meyva, akşamda o gün ne yemek piştiyse azıcık ondan pilav yada makarna, gecede süt...yani hala bebek menüsüne devam...
MİNİK prenses sanada selam canım
rabbim senin kuzunada sağlıklı bir ömür nasip etsin...
İNCİ79 sanada selam canım evet 2 sene ne kadarda cabuk geçti hastalıkla sağlıkla sendromlarla
çocukların huyları tüyleri devamlı değişkenlik gösteriyor bebeklikleri ayrı cocuklukları ayrı ergenlikleri ayrı bizlerde onlarla bir büyüyüp olgunlaşıyoruz işte onlara sabredicez derken bizde çok şey öğreniyoruz
benim bir tane üniv. giden kızım ve lise 3 te olan oğlumda var onların yaşattıklarının yanında eylüldeki sorunlar hiç geliyor sizde fazla büyütmeyin daha kuvvetli sorunlar gelecekte saklı
ne çok yazdım herkese sorunsuz günler...