2008 Aralık Anneleri

merhaba arkadaşlar ben de aylardır girmiyorum hatta avatarım bile aylar öncesindenn
benim kız da lavabolardan inmiyor elinde tabure geziyor her taraf her zaman kitli gece bile, sabah kalkıp karıştırmasın diyee kalem ve boya krizleri de ayrı..
azılar çıktı çok şükür gelecek ay da tuvalete alıştıracağım çünkü izin verince çişini kakasını tuvalete yapıyor, arkasından yıkamaya üşeniyor, şu kpss geçsin alıştıracam inş
benden bu kadar şimdilik
hepinize hepimize kolay gelsin..

merhaba kızlar benimde ikiz bebeklerim var,aralık 1 de 2 yaşına gircekler,gerçekten çok ama çok zor bu yaş grubu

aralık annelerine pek uğrayan yok sanırım
kızım diş çıkarıyor ve ben ona hiçbişey yediremiyorum çok üzülüyorum bi öneriniz varmıııııııııı

gün aralıklarıyla yazıyorum ve kendi kendime sadece..suna çok eminim ki aralaık anneleri bu topiği çokdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn unutmuş bile...diğer topikler ne güzel capcanlı ya siz nerlerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu topiğe emek vermiş tüm aralık annelerinin kurban bayramını kutlar huzur dolu günler dilerim

hakikatende kimse uğramaz oldu ben vakti ile söylemiştimde bi afaroz edilmediğim kalmıştı.
demekki bazı şeyleri anlamak için müneccim olmak gerekmiyormuş...ama arz talep işi bu diyenlererde olacaktır eminim saygı duyarım arz talep işi elbette demekki ben yine düşüncelerimde çok haklıymışım yanılmak isterdim doğrusu bu defa...

bizde de 2 yaş sendromu kısmen var.ama şiddetli değil ben doğduğundan beri hiçbir konuda ısrarcı olmadım belkide bunun meyvesini yiyorum bilemiyorum ama aşırı huysuzluk kapris vs sözkonusu değil.uykusu gelince hırçınlaşıyor biraz o kadar.
onun dışında yaramazlıkları daha bir azaldı sanki.
konuşma konusunda genetiğimizden kaynaklanan bir ağırlık var zira abimiz 3 yaşında konuşmaya cümle kurmaya başladı ama başlayış o başlayış kimseye fırsat vermiyor neredeyse...ama ikili kelimelere geçtik.bizde durumlar böyle.sağlıcakla...

demekki neymiş kızlar cadı oluyorlarmış

çok çok haklısın sana katılıyorum cidden kızlar cadı oluyor.
ben yapım gereği oldum olası yaşından bilmiş çocukları bebeklere pek sempati duymuyorum açıkcası.çocukluğun ve bebekliğin vermiş olduğu o masum ve tatlı ifade belirli bir süre gerek yüzünde gerekse konuşmalarında kalsın isterim.kızımı da bu yönde yetiştiriyorum tıpkı oğlum gibi ama melis bana fırsat bırakmadan bazı durumları bilmişlik yapıp çözüyor:):78: cadı işte süpürgeleri olmasa da bunlar tatlı cadı....

kızlar neden bu kadar üzülüyorum biliyomusunuz..bakıyorum diğer topiklere herkez birbiriyle konuşuyor...dertleşiyor...
bizim opiğe bakıyorum..kimsecik yok...2 ya sendromu bizde bu hafta çok var ve çıldırıyrum bu günlerde vaynı yaş arkadaşlarının anneleriylede bunları paylaşmaya çalışıyorum ama kimse olmayınca üzülüyorum lütfen herkz biraz daha uğramaya çalışsın topiğimize..

katılıyorum liliput sana bazen kızıyorum yaşındakiler gibi davran diye ama yok
büyümüşte küçülmüş benim cadı bilmediği şey yok nerdeyse :)))))))))
ahhh ahhh minik prenses ben cok dertliyim bu sendromdan sürekli ağlama bağırma isyan birde süreli vurma huyu var kendinden büyükleri dövme birgün birisi bir vurcak diye aklım cıkıyor doğrusu ((((((((

evet zeynepcim
istisnasız bu yaş grubundaki tüm çocuklar aynı hareketleri yapıyor
ben çok araştırdım arkadaşlarında çocukları dahil olmak üzere hepsi aynı şeylerden şikayetçi
pek yapamasakda sanırım en büyük şey çok sabnırlı ve töleraslı olmak

ah kızlar ah erende 2yaş sendromunda galiba. haşin davranışları var.az daha büyüsn hemen spora vercem.fazla enerjik hiç yerinde durmuyo sıpamm.

hıııhhhh yazabildim
herkese selam nasılsınız 2008 aralık anneleri

benim kelebeğim Eylül duru da yarın 2 yaşını bitirecek artık umarım sağlıkla büyür...
şu iki yaş sendromu bizdede başladı az da olsa ben inatlaşmamaya çalışıyorum onunla ilgisini dağıtacak bir başka konu buluyorum hemen,
bu farklı bir oyuncak yada o anda uydurulan bir hikaye masal veya onunda tanıdığı birileri hakkında birşeylerden bahsetmek oluyor ve çok işe yarıyor tavsiye ederim...
tv. ile aranız nasıl biz tam bir kayu delisi olduk
şimdiki çocuklar tam bir bilmiş her söze verecek cevapları var liliputun dediği gibi süpürgesiz cadılar...

arkadaşlar tuvalet eğitimine başlayan varmı ben eylül ün buyük tuvaletini yapacağını hissettiğim an wc ye götürüyorum yapıyor ama kendiliğinden söylediği hiç olmadı ayrıca çişinide hiç söylemedi daha ve hadi gidip çişini yapalım diye götürdüğümdede yapmadı sizde durumlar nasıl söylemeye başlayan varmı aranızda...

kızlar selam selam..çok zaman oldu giremeyeli..dogumumu yaptim bir kızım daha oldu allaha şükür..
eylülde maşallah 2 yaş sendromunu yaşıyor..çok fazla degil ama bazen çok agresifleşiyor..uyku düzeniçok ama çok bozuldu sürekli oyun istedgii için uyumak istemiyor
sizinkileirn uykuları nasil..hepiniziöptm girelim artik sitemiz eskigünlerine dönsün dimi yaa

kelebeğim topiğe yazmanıza ina çok sevindim çünkü bakıyorum diğer topikler hep canlı bizim topik ölü gibiydi kendimi parçaladım yazan yok mu diye çok şükür geldiniz :)))))
CALLIOU bizimde vazgecilmez çizgi kahramanımız..onunla kalkıyor onunla yatıyor diyebilirim resmen...
kaka yaptığı zaman söylüyor egh yaptım diyor ama ben henüz orlamıyorum
bu kışda geçsin diyorumn yaza alıştırcam allah izin verirse

bu arada eylül durunun doğum gününü şimdiden kutluyorum allah uzun sağlıklı ömür versin kelebeğine...

hoşgeldin tatlım bende topik canlansın diye kendimi parçalayanlardanım....
allah bağışlasın 2.kuzunuda...

günaydın herkese...

ESİN cim bir kızın daham oldu ne güzel ALAH analı babamı mutlu büyütsün hayırlı ömür versin canım. senin kızın ismide benimki gibi eylül yeni kızının ismi ne merak ettim
ben benim kızımın adını eylül duru koyduğumda pek kimsede yoktur sanıyordum şimdi nereye gitsem arşıma eylüller çıkıyor 2 6 yaş arasımeğer ne çok eylül varmış...

MİNİK PRENSES sanada günaydın canım
doğum günümüzü kutladığın için teşekkür ederiz
herkese hayırlı bir gün olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…