2008 Aralık Anneleri

slm hanımlar sopalı ve altı şilteli yürüteçler var onlardan kullanmış olanınız varmı birilerine vermeyi düşünüyorsanız bana özel mesaj atabilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkürler hepimiz anneyiz

opuyorumnanaktan

slm kızlar
herkese hayırlı ramazanlar dilerim
biz geçen hafta itibari ile döndük evimize..
foruma pek bakamıyorum
melis çok afacan bir çocuk gözüm üzerinde olmazsa mutlaka bir şeyler karıştırıyor yada kendisine zarar verecek şeyler yapıyor
umarım herkes iyidir
2.bebişini bekleyen tüm anneleri kutluyorum sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.

arkadaşlar nerdesinz yaaa mafoldumben
burdan uzak kaldığım zamanların acısını çıkarırcasına gezinip yorum yapıyorum aklinialirimsmile
eski konuştuklarımıza falan baktım çarşamba toplantıları falan nekadar güzel şeyler paylaşmışız biz yaa kaydirigubbakcemile5
maşllah hepimize
meğer biz bir aile olmuşuzolumunekankayizsmile

ya nerelerdesiniz özledim hepinizi.diğer paylaşım sitelerinin yeri başka burası bambaşka lütfen arada bir bakıverin buralarakafamçokkarıştı
eski günlerin hatırınaboshayallersmile
:umursamaz:

merhaba kızlar, evet eine haklısın, birçok şey paylaşmıştık hamilelik süresince, ikinci hamilelikler de ilk hamilelik gibi heyacalı stresli olmaz herhaldee...
günler ne kadar çabukgeçiyor, herkes bir koşuşturmaca içinde.
herkese kolaylıklar, iyi hafta sonları.
umarım yine eskisi gibi yoğunlaşır,:dance:

kızlar bişey sorcam ;
benim kız 2 yaş sendromuna girmiş herşeye ağlıyor bir memnuniyetsizlik başladıki anlatamam bugün tam 2 saat ağlamış annem susturamamış sebebide su yüzünden beni aradılar annem telefonda ağlıyor kız biryandan ağlama duvarı gibi sizlerde durumlar nasıl (((((((((

nasılsınz kızlar.?
zeynepcim allah annene ve size sabırlar versin.bizim erende çok hareketli (karnımdaki gibi:)
böyle giderse gereçkten kareteceyi açcaz :))
erendede ısırma huyu var ama kızdığında veya öfkelendiğinde değil mutlu ve coşkulu olduğunda ısırmak istiyor.napcaz bilmem.sürekli ısırmak yok sevebilirsin öpebilrsin o an ısırmasa bile bi ara hallediyor.dişleride çok keskin yaa .tencerelerle oynamaya bayılıyor aşçımı olcak nedir
bütün annelere sevgiler.

zeynepcim o bizde de var malesef ( bu sabah da emzik yüzünden ağladı demekki sendrom yaşıyorlar birde bizimkide sevinçli olduğunda vurmak istiyor ayy çok zor valla ama en azından biliyoruz sebebini ona göre davranıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…