- 10 Mart 2008
- 3.081
- 83
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.341
iyi haftalar kızlar opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde son 15 gündür kahvaltı ve ara öğünde ceviz ezip katıyorum yemeklerine sizler de ceviz vermeye başladınızmı merak ettim??
merhaba arkadaşlar
ne yazıkki bu hafta güzel bir haberle yazmıyorum sizlere.bakıcımız eşini kaybetti cuma gecesi.sapasağlam 49 yaşında ve kalp krizi.hala inanmak o kadar zor geliyorki.çok üzüldük bakıcı ve kızlarıda perişan durumdalar.oğlum içinde memleketten annem geldi annemde ameliyat olmuştu hatırlarsanız beyin ameliyatı babamla geldiler sabahdan durmuş oğlum problem olmamış zaten alışsın diye cumartesi geldiler.bakalım ö.sonra neler olacak.tekrar düzeni değişti oğlumun.neye üzüleceğimi napacağımı şaşırmış durumdayım.ne düşüneceğimide.çünkü oğluma annem bakacakdı aniden hastalandı aniden ameliyat oldu.bakıcı bulduk kadının kızı 2.hafta motor kazası yaptı kızının durumu ağırdı ve anca kendine geliyor hala tedavileri devam ediyor üç ay oldu.cuma günde eşini kaybetti siz bana bişi deyin bir sınavdan mı geçiyoruz.yada noluyor Allahın takdiri böyle biliyorum asla isyanda etmem neyse şaşkınım yazdıklarımı toparlayamadım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhabalar anneler ve güzel bebişleri..
gökdenizcim başınız saolsun.geldimmi herşey üst üste geiliyor,allah sabır versin canım..
bugün oğluşum rahatsız burnu akıyor gözleri kırmızı oldu..doktora götürecem.bakalım ne diyecek..o foff
geçmiş olsun canımmmm:teselli:
saol canım..Şeniz
oğluşumun boğazları iltihap olmuş antibiyotik yazdı. gözlerde alerji olmuş.
gözlerine damla verdi ..az önce damlattım ortalığı kopardı..
mızmızız sormayın..bu arada daha diş gene yok:1no2:
fenerbahçemine84 hoşgeldina.s.
zaman buldukça yine uğra tatlımŞeniz
saol canım..Şeniz
oğluşumun boğazları iltihap olmuş antibiyotik yazdı. gözlerde alerji olmuş.
gözlerine damla verdi ..az önce damlattım ortalığı kopardı..
mızmızız sormayın..bu arada daha diş gene yok:1no2:
fenerbahçemine84 hoşgeldina.s.
zaman buldukça yine uğra tatlımŞeniz