2008 Aralık Anneleri

herkese iyi geceler...
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
rabbim annelere sabır bebişlerede şifa versin inş. biran önce

zea cım işe başlamışsın hayırlı olsun canım

sağol kelebeğim, başladım eveta.s.

nasıl alışabildinmi, annen bakıyo herhalde kızlarına

işe alışmam zor olmadı jasperciim ama kızlarımdan ayrılmaya alışamadım gün içinde çok özlüyorum onları:gitme:

Bebişler hasta olmasın lütfen allahım

amin...

bende bugün rahatsızım az önce kan verdim sonucunu bekliyorum. inşallah bulaşıcı bir rahatsızlık değildir. kızlarıma geçerse:gitme: off önümüzde hafta sonu bütün gün kızlarla içiçe olacağım. çok dikkat etmeliyim çok....

nugüncüüm Emirhanımızın 9. ayı kutlu olsun. Uzun sağlıklı ömürleri olsun.

çok geçmiş olsun cnm a.s.

tebrik ederim sizi canımmmmma.s.

geçmiş olsun canımmm
hayırdır ne olduki???

kızlar hepinize iyi akşamlarrrr
ramazan sebebi ile bende şu günlerde çok fazla giremiyorum foruma...

melisde bugünlerde biraz huysuz sanırım geç gelen dişlerin verdiği sıkıntı olsa gerek ki umarım öyledir...hoş dönem dönem bebeklerde olası muhtemel sıkıntı bunlar ....
birde son 15 gündür kahvaltı ve ara öğünde ceviz ezip katıyorum yemeklerine sizler de ceviz vermeye başladınızmı merak ettim??

gecer canim dert etme benim ki huysuz malum ustten iki dis patladi onun SIKIntisi diyorum bende kafamçokkarıştı

Ben 6 aylik olduktan sonra basladim bile canim
kaydirigubbakcemile5

herkes için güzel bir tatil günü dilerimmm
iyi gecelerrrrrrr

sana da canim:1hug:

Sevgili Aralık Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

arkadaşlar doktorumuz eylülde grip aşısı gelecek dedi.vurdursak mı acaba? kızım iki gündür hani insan sinirlenince burnundan solur ya aynen o hareketi yapıyor.endişeliyim,uf ya...

merhaba canlar, "canım" deyip sarılanlar
yaşam dediğimiz bu yolculukta payınıza düşen herşeyin sizi tatmin etmesi dileğiyle... mutlu hafta sonları...
sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın!

arkadaşlar doktorumuz eylülde grip aşısı gelecek dedi.vurdursak mı acaba? kızım iki gündür hani insan sinirlenince burnundan solur ya aynen o hareketi yapıyor.endişeliyim,uf ya...

benim kızda aynı hareketi yapıyo hemde oyun haline getirdi 20 günden beri bu hareket ararmıza katıldı tabi 20 gün önce burnu akıyodu şimdide birazcık tıkalı sanırım

kızlarr benim oğlandada var o hareket çok tatlı oluyo ama boğalar solur ya onun gibi aynı :)) heleki mama yerken burnuna deysin ardarda 8-10 kez yapıyo ne demekse işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…