- 10 Mart 2008
- 3.081
- 83
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.321
herkese iyi geceler...
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
rabbim annelere sabır bebişlerede şifa versin inş. biran önce
zea cım işe başlamışsın hayırlı olsun canım
nasıl alışabildinmi, annen bakıyo herhalde kızlarına
Bebişler hasta olmasın lütfen allahım
amin...
bende bugün rahatsızım az önce kan verdim sonucunu bekliyorum. inşallah bulaşıcı bir rahatsızlık değildir. kızlarıma geçerse:gitme: off önümüzde hafta sonu bütün gün kızlarla içiçe olacağım. çok dikkat etmeliyim çok....
çok geçmiş olsun cnm a.s.
(hamile kaldığımı öğrendikten sonra senin için ilk yazdıklarım yavrum)
Canım oğlum meleğim Emirhan ‘ım;
Yavrum bize gelmek için çoktan yola çıktığını 05.04.2008 Cumartesi günü 17:20 de elimizde Pozitif yazan bir tahlil sonucuyla öğrenmiştik. Babanda bende senin gelmeni dört gözle bekliyor fakat her ay olumsuz sonuçlar aldığımız için bu defa çok ümitlenmeden yaptırmıştık tahlili
Bir insana hayatı boyunca verilebilecek en güzel hediyenin bir tahlil sonucunda yazıyor olabileceğini hiç düşünmemiştim. Heyecandan mutluluktan ne yapacağını bilemez halde babanla sadece birbirlerimize sarılıp ağlamıştık. O anda kalbimiz sadece senin için atmaya başlamıştı ve bir ömür boyu da böyle olacağını çoktan hissetmiştik..
Ve öylede oldu yavrum sen doğdun dünyamız yaşantımız soluğumuz bütün varlığımız oldun
Tekrar hoş geldin dünyaya Emirhanım canım kanım bütün yaşantım..
sağlıklı huzurlu ve mutlu nice aylar nice yıllar göresin yavrummm
Seni çok her şeyden çok seviyorum kuzumm.9 AYIN KUTLU OLSUN BEBEĞİM..
[/I][/B][/COLOR]
amin...
bende bugün rahatsızım az önce kan verdim sonucunu bekliyorum. inşallah bulaşıcı bir rahatsızlık değildir. kızlarıma geçerse:gitme: off önümüzde hafta sonu bütün gün kızlarla içiçe olacağım. çok dikkat etmeliyim çok....
kızlar hepinize iyi akşamlarrrr
ramazan sebebi ile bende şu günlerde çok fazla giremiyorum foruma...
melisde bugünlerde biraz huysuz sanırım geç gelen dişlerin verdiği sıkıntı olsa gerek ki umarım öyledir...hoş dönem dönem bebeklerde olası muhtemel sıkıntı bunlar ....
birde son 15 gündür kahvaltı ve ara öğünde ceviz ezip katıyorum yemeklerine sizler de ceviz vermeye başladınızmı merak ettim??
herkes için güzel bir tatil günü dilerimmm
iyi gecelerrrrrrr
arkadaşlar doktorumuz eylülde grip aşısı gelecek dedi.vurdursak mı acaba? kızım iki gündür hani insan sinirlenince burnundan solur ya aynen o hareketi yapıyor.endişeliyim,uf ya...
merhaba canlar, "canım" deyip sarılanlar
yaşam dediğimiz bu yolculukta payınıza düşen herşeyin sizi tatmin etmesi dileğiyle... mutlu hafta sonları...
sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın!