2008 Aralık Anneleri

:) benimde birinin 3 dişi var, 3 dişide yolda çıkmak üzereler ama diğer kızımın hala hiç çıkmadı

geç çıkan dişler sağlam olurmuş annesi, kuzucuğunda bunun farkında acele etmiyor

öyle diyorlar bakalım bizde de 2 tane var şimdilik.
zeamayscım sen işe başladınmı

:1shok: bu saat olmus kimse yok kafamçokkarıştı
tunaydinlar olsun arkadaslar
bebis uyurken yemegimi yaptim amma bir yigin utum var delikafadulden

kolay gelsin canımmm:teselli:

günaydın arkadaşlar benim oğluşumda hastalandı dün hasta olan bütün bebekler bir an önce iyileşir inşallah

bizden de tünaydın bebişler hasta galiba hep benim kızımda hasta bu yaz günü nasıl üşüttüysek artık

geçmiş olsun sizlerede Allah şifa versin ihşalahhhh:teselli:

benim kızımın ilk dişini geçen hafta farkettik ay nasıl mutlu olduk bazen mama yedirirken dişi kaşığa deyince tık diye ses geliyo bu benim hayatımda duyduğum kulağa hoş gelen en güzel ses.ayrıca 3 gün önce aylık k0ontrolüne gittik ne kilo almış nede boyu uzamış şuan 8 kilo boyuda 73 cm doktor kızımın kilosuna takılmış vaziyette illa kilo aldırıcak ya idrar tahlili istedi yaptırdık idrarında çok az bulundu böbreklerden şüpelendi doktor sonra ultrason tabi şükür böbreklerinde hiç bişiy yok gayet sağlıklı dedi doktor. ama idrardaki kanın neden olabileceğinin söylemedi 15 gün sonra yine tahlil çok canım sıkkın yaa belkid eidrara yollarında enfeksiyon vardır,ilaçta yazmadı ilaç düşmanı doktor. kilo almayışı bunla ilgili olabilirmı kızlar

Son düzenleme:
trakyalı bebek kaç aylık..üzülme mutlaka basit bi enfeksiyondur yada doktorumn tartısı bozuktur :) 100gr da olsa almıstır annesi çokmu iştahsız

trakyalı bebek kaç aylık..üzülme mutlaka basit bi enfeksiyondur yada doktorumn tartısı bozuktur :) 100gr da olsa almıstır annesi çokmu iştahsız

aynen öyle şekerim 100gr almış boyda 1 cm uzamış beni emmiyo biberon mamsınıda zorla uyutarak veriyorum iştahsız bi bebek bu arada kızm tam 8 10 günlük

herkese iyi geceler...
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
rabbim annelere sabır bebişlerede şifa versin inş. biran önce

zea cım işe başlamışsın hayırlı olsun canım

(hamile kaldığımı öğrendikten sonra senin için ilk yazdıklarım yavrum)

Canım oğlum meleğim Emirhan ‘ım;

Yavrum bize gelmek için çoktan yola çıktığını 05.04.2008 Cumartesi günü 17:20 de elimizde Pozitif yazan bir tahlil sonucuyla öğrenmiştik. Babanda bende senin gelmeni dört gözle bekliyor fakat her ay olumsuz sonuçlar aldığımız için bu defa çok ümitlenmeden yaptırmıştık tahlili

Bir insana hayatı boyunca verilebilecek en güzel hediyenin bir tahlil sonucunda yazıyor olabileceğini hiç düşünmemiştim. Heyecandan mutluluktan ne yapacağını bilemez halde babanla sadece birbirlerimize sarılıp ağlamıştık. O anda kalbimiz sadece senin için atmaya başlamıştı ve bir ömür boyu da böyle olacağını çoktan hissetmiştik..

Ve öylede oldu yavrum sen doğdun dünyamız yaşantımız soluğumuz bütün varlığımız oldun
Tekrar hoş geldin dünyaya Emirhanım canım kanım bütün yaşantım..
sağlıklı huzurlu ve mutlu nice aylar nice yıllar göresin yavrummm
Seni çok her şeyden çok seviyorum kuzumm.9 AYIN KUTLU OLSUN BEBEĞİM..

hasta olan bebişlere geçmiş olsun çabucak iyileşirler inşallah
ayrıca nurgün 9. ayınız kutlu olsun cnm daha nice aylara inşallah sağlıkla huzurla.....

günaydın ,hayırlı cumalar kızlar..

hasta olan bebişlerimize rabbim şifa versin,geçmiş olsun..

nurgüncüm 9.aynınız kutlu olsun..

günaydınnnnnnlarrrrrrrrrrrzemuszemus

olayyyy hafta sonu yaklaştııııııııııııııııııııııı..cumanız hayırlı olsun

nurguncum 9 ayınız kutlu ve mutlu olsun canımmmma.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…