- 10 Mart 2008
- 3.081
- 83
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.241
herkese merhaba , umarım herkes iyidir, yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin,
ben bir süredir sadece okuyabiliyorum, malum haftaiçi iş, haftasonu beni bekleyen birsürü şey olunca, birde bayboram çok hasta bu sıra o tüm vaktimi alıyor,
geçen hafta çok sık ateşlendiği için sürekli onu düşürmeye uğraştım,
bu hafta ise önce üst damağı kabardı, sonra ağzının içinde aft a benzer küçük beyaz kabarcıklar çıktı, şimdi ise üst damağında çıkması gereken ilk iki diş yeri bembeyaz, o da mı aft yada başka birşey tam emin değilim, bütün damakları kabarık ve şiş, ayrıca dilindede küçük bir beyaz nokta var günlerdir yemiyor, emmiyor, çok acıkmışsa azıcık çekiyor, artık ilaç şişelerini elimde gördüğünde çığlıklar atmaya başladı, buna benzer diş sorunları olanlar varsa lütfen yardım istiyorum, bu arada doktora götürdüm ama dediğim gibi ağzında hala kabarcıklar var ve oğlum ağzına götürdüğüm herşeyi ilaç zannedip avazı çıktığı kadar bağırıyor veya ağzını hiç açmıyor
slm tatlisler umarim hepiniz iyisinizdir
benim yagizim hasta oldu teyzeleri ama iyilesiyor sukurler olsun
üsüttü kuzum gecenin bir yarisi burnu tikaliydi kalktik hastaneye götürdük cok agladi kurban olsun annesi cok sukur sadece üsütmüs simdi burun damlasi veriyorum gözleri kan parcasi oldu kizardi hem ici hem disi nazar degdi kuzuma nazarrrr:çok üzgünüm:
sanada çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirslm tatlisler umarim hepiniz iyisinizdir
üsüttü kuzum gecenin bir yarisi burnu tikaliydi kalktik hastaneye götürdük cok agladi kurban olsun annesi cok sukur sadece üsütmüs simdi burun damlasi veriyorum gözleri kan parcasi oldu kizardi hem ici hem disi nazar degdi kuzuma nazarrrr:çok üzgünüm:
canim cok gecmis olsun
kiyamam ben ona : (
acil sifalar diliyorum a.s.
günaydın arkadaşlarrrrrr
hayırlı güzel bir hafta olsun hepimize
dorucum çok geçmiş olsun
gamyoncuiremsu günaydınnn güzel annelerimmgamyoncuiremsu
doru cum geçmiş olsun.ihşalalh tez zamanda atlatırsınız:Saruboceq:
tünaydın herkese.
bayborama çok geçmiş olsun.dorucuğum dut pekmezi sürmeye bak ağzına.hatta bi kaşık ver.
umarım düzelir yavrucak ya.çok üzüldüm
yeni katılan arkadaşlaraımz hşg.
çok sağolun arkadaşlar, dün acile götürdüm, doktor pamukçuk dedi, şimdi bir sürü yeni ilacımız var, bugün azaldı biraz ama hala yemek yememekte direniyor, bir haftada süzüldü yüzü, umarım bir an önce iyileşir,minik melek Bayboraya da çok geçmiş olsun
umarım bir an önce iyi olur:çok üzgünüm:
çok sağolun arkadaşlar, dün acile götürdüm, doktor pamukçuk dedi, şimdi bir sürü yeni ilacımız var, bugün azaldı biraz ama hala yemek yememekte direniyor, bir haftada süzüldü yüzü, umarım bir an önce iyileşir,
eylül de nihayet totosunu kaldırmayı başarıp emeklemeye başladı
gözüm aydın
yoksa başka yerlerimmi acaba
artık hiç durmuyor durduğu yerde
peşinde koşmakta bana kaldı
hem belkim benim koca totomda biraz erir dimi...
kendime züğürt tesellisi veriyorum da ha gayret...
bizim hala dişler yokkkk..
tembel spam benimm...