2008 Aralık Anneleri

canım burdaki otellerin çoğu sahil kenarında denize sıfır sen ne gibi özellikler istediğini yaz bende sana o tarzda otel adı vereyim burda turizm çok fazla yerleşim birimlerinden fazla otel ve apart var.o sebeble ne tarz istersin hem sana fiyatda alırım ben.çok sevindim heyecan telaş yaptık bak şimdi.tarihde önemli fiyatda.

bu arada cococumm tebrik ederim seni
sanırım istediğin kilona kavuşmussunnn
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın millet

cococum :1hug: canım ben de çok tebrik ediyorum, azmettin başardın, ayakta alkışlıyorum hatta.

darısı benim gibi hala göbek-kıç açısı geniş olanların başına.

cococum tebrikler harbiden ben daha kglu halde devam verdiğim 7 kg kalan 5 devam ediyor

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum
çok şükür amacıma ulaştım
darısı tüm isteyenlerin başına
kaydirigubbakcemile5

tunaydin guzeller annisler

teyzleri Emre Deniz'imin 3 .disi pirtladi :asigim:
darisi sizin bebislere a.s.

gızlar sadece sizinle görüşmek için yeni bi msn adresi edindim. herkescikler ekleyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
zeppcim hayırlı olsun 3.dişiniz.benim oğlumda çıktı çıkacak sanırım huysuzluğundan kendini belli ediyor elimiz hep ağızda sularımız akıyor.
elifcino bittimi temizlik canım.

zeppcim hayırlı olsun 3.dişiniz.benim oğlumda çıktı çıkacak sanırım huysuzluğundan kendini belli ediyor elimiz hep ağızda sularımız akıyor.
elifcino bittimi temizlik canım.

bitmişti, bugün annemler efeyi getirdi, efeyle birlikte bir sürü de eşya geldi, her taraf yine birbirine girdi :)

valla takmıyom artık, akşam efe uyuduktan sonra hallederim.
şimdi oğlumun sütünü ısıtıp hazırlanıp çıkıcaz, markete gidicez

sanada selam olsun gülbeyzacııım, bak geldim gitmişsin, kaçırdım mafoldumben

iyisin umarım, bebeler nasıl? (yaşları ne olursa lsun hepsi bebeğin sayılır dimi :))

tabiki yaşları hiç önemli değil hepsi bebişim teyzesi

saolasın hepsi iyiler.inşallah senin fıstıklarda iyidir annesi..

gunaydin arkadaslar a.s.
teyzeleri 4.disimizde pirtladi :asigim:
bebisim biraz huysuz ;cok kasiniyor :bbo:

X