2008 Aralık Anneleri

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.
hepinize kucak dolusu sevgiler.
geçmişi okumaya kalkışsam asla bitiremem sanırım.artık burdayım hepinizi çok özledim inanın:lepi:

edam fıstığım nasılın? Çok oladu görüşmeyeli mafoldumben
iyiidr canımm.dimiiii...
sırf bu yüzden face aldım ya kendimeeeekaydirigubbakcemile3

selam kızlar ....
yeni nickimle huzurlarınızdayımmmm:lepi:

benmi kimim lilyum76zemuszemus

ooo hayırlı olsunn lilyummmm cum
şey pardonnn liliput cummmkaydirigubbakcemile3Şeniz

geçmişi okumaya kalkışsam asla bitiremem sanırım.artık burdayım hepinizi çok özledim inanın:lepi:

hoşgeldinn canımmmm
gelin artık buralar pek bi sessiz kaldııııŞenizzemuszemus

selam kızlar ....
yeni nickimle huzurlarınızdayımmmm:lepi:

benmi kimim lilyum76zemuszemus
lilyum diye çok alışmıştık ama liliput da çok güzel hem diziyi hatırlattı bana çok seviyodum.
bizde seni özledik hoşgeldin
harkeslere iyi haftalar şimdiden..

a.s.
sanada canımmmmmmm
yeni bi haftaya başlarkennnn hepinize
''G ü N a Y d I n ''
edacım enerjik başlamış gibisin haftayaaaaaaa

veeeeee herkese günaydınnnnnn güzel bir pazarın arkasından ii bir haftaya başlamak dileğiyleeeee
hopte hopte hopte :dance::dance::dance:

edacım enerjik başlamış gibisin haftayaaaaaaa

veeeeee herkese günaydınnnnnn güzel bir pazarın arkasından ii bir haftaya başlamak dileğiyleeeee
hopte hopte hopte :dance::dance::dance:

Enerjik başlayanı Allah görüyoooooooo :roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Enerjik başlayanı Allah görüyoooooooo :roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

:roflol: kızıma söyliyim gelinim sen anla gibi olmuş bu cevap.amaaaaaan edemcım tat tak tak nereye kadar olduğunca relax olucaz arkadaşlar hayat kısaaaaaa
haydeeee hep beraberrr uyanın kalkınnnnn
hopte hopteeeeeee :dance::dance:zemuszemussositososito

:roflol: kızıma söyliyim gelinim sen anla gibi olmuş bu cevap.amaaaaaan edemcım tat tak tak nereye kadar olduğunca relax olucaz arkadaşlar hayat kısaaaaaa
haydeeee hep beraberrr uyanın kalkınnnnn
hopte hopteeeeeee :dance::dance:zemuszemussositososito

amanınnn bu cevabı gökdeniz cim yazmışş. relaks olmakk heeeeeeee
sonunda başardıkkkkkkkkkkkk relakssssssssssss olmakkkkkkkkk

:sm_cool::sm_cool::teytey: bak pek bi hareketlendimmm.......

günaydin ciciklerrrrrrrrrrrrrrr
lilyumcum yeni nickin hayirli olsun ama zaman isterim alismak icin bacim bananem
edam gökdeniz kazemm turkbayragibugun forma yazan herkesi öpüyommmmm

gü nay dınnnnnnnnn güzel annelerrrr
hepimiz için sağlık huzur dolu bir hafta olması dileği ile....kaydirigubbakcemile3

evet kızlar yeni nickime bende henüz alışamadım haklısınız bende çok benimsemiştim eski nickimi ...yeni nickime en kısa zamanda alışmanız dileği ile ilgili arkadaşlarıma teşekkür ederim.

nickimin kısa özgeçmişini özetlemem gerekirse,fi tarihinde goldgelb bana bu isimle hitap etmişti.odur budur çok hoşlaşmıştım kaldıki msnimdede nickim budur yani-tatlicadiarzu-
buradan kendisinede teşekkür ederim.

kızlar daha doğrusu bebeğim emeklesin diyen anneler aman yerlerdeki ufak tefek eşyalara çok dikkat edin...yumurcaklar hemen alıp ağzına atıyor ,hep söylicem unutuyorum bugüne kısmetmişşş
benim oğlum emeklemeden yürüdü,kızçemde öyle olsun istiyorum.

kızım yürüteci ile her yöne ve her yere giriyor artıkkk..ama emekleme anlamında istemediğim için hiç bi hareket yokkk,olmasında zaten

Son düzenleme:
kızlar daha doğrusu bebeğim emeklesin diyen anneler aman yerlerdeki ufak tefek eşyalara çok dikkat edin...yumurcaklar hemen alıp ağzına atıyor ,hep söylicem unutuyorum bugüne kısmetmişşş
benim oğlum emeklemeden yürüdü,kızçemde öyle olsun istiyorum.

kızım yürüteci ile her yöne ve her yere giriyor artıkkk..ama emekleme anlamında istemediğim için hiç bi hareket yokkk,olmasında zaten

aynı fikirdeyim,direk yürüse daha rahat olur gibi geliyor yerimseniben
zaten benim oğluştada emeklemeye dair hiç bir hareket yok ama yürüteçle canıma okuyor valla heryere yetiyor,yetişemediği yerler oluncada basıyor çığlığı :sm_cool:

haydi lora seni görüyorum aşağıda sabah dansına bekliyorussssssss kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ayy bacim ne dansi sabah sabah hep kötü haber aldim morel sifir :sinifsinif:
gü nay dınnnnnnnnn güzel annelerrrr
hepimiz için sağlık huzur dolu bir hafta olması dileği ile....kaydirigubbakcemile3

evet kızlar yeni nickime bende henüz alışamadım haklısınız bende çok benimsemiştim eski nickimi ...yeni nickime en kısa zamanda alışmanız dileği ile ilgili arkadaşlarıma teşekkür ederim.

nickimin kısa özgeçmişini özetlemem gerekirse,fi tarihinde goldgelb bana bu isimle hitap etmişti.odur budur çok hoşlaşmıştım kaldıki msnimdede nickim budur yani-tatlicadiarzu-
buradan kendisinede teşekkür ederim.

hayirlisiyla kullan nicini lilipu bak alistim belene simdiden aferin debana hadi:kedi:

X