- 3 Haziran 2009
- 576
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #32.881
kızlar zayıflamak istiyorum artıkk konu açsakta aralık anneleri olarak hep birlikte zayıflasak yoksa hepiniz zayıfmısınız benim haberim yok :)))
sevindim canım inşallah gününde güzel geçmiştir.tatlı kızın nasıl bakalım
kızlar çok cilveli olur kimbilir ne şirinlikler yapıyodur.öptümŞeniz
kızlar zayıflamak istiyorum artıkk konu açsakta aralık anneleri olarak hep birlikte zayıflasak yoksa hepiniz zayıfmısınız benim haberim yok :)))
güzel ve koşturması bol bi gündü canımm misafirim vardı...
kızçem tahmin ettiğin gibi çok şirinlikler yapmaya başladı evet ama şu diş sıkıntımız geçseydi çok daha iyi olacaklaelaelaelaelae
birde nem oranı yüksek sıcaklık canımızı sıkıyor ...hoş geçen hafta klima taktırdık ama onuda korkarak çalıştırıyorummmkafamçokkarıştı
sizde durum nasıl metehanımız nasıl neler yapıyorsunuz annesi??sizin sıcaklarla aranız nasıl???
İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız inş.iyisinizdir bebişlerle birlikteBugün bana milupadan bir kargo geldi içinde bir sürü numune var.Mamalar,bez,kremler,mendiller neden geldi acaba siteye üyeyim ama herhangi bir paylaşımım yok sdece üyeyim.Ceyrem'cim şu evde yaptığın hareketleri biraz anlatırmısın açıkcası benimde doğumdan çok kilom kaldı ama ne yapsam gitmiyor yapıştılar mübarekkaydirigubbakcemileMetabolizmam çok yavaşladı nasıl hızlandırıcam ben bunu yaaCADIARZU
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar..Gülbeyza'cım bende sabah o onuya bakmıştım biliyormusun tesadüf oldu.Fakat o bayanın dediğine göre sadece elmayla besleniyorsun buda hiç sağlıklı gelmedi bana ama o zayıflama grupları mantıklı bakıcam bakalım bugün neler yapıyorlar.Kazeem'cim maşallah sana canım ya ne güzel dönmüşsün eski kilona Allah inş. bizede nasip eder o günleri görmeyi.Vallahi ne giyinmek ne de dışrı çıkmak istiyor insanın caı ne zormuş kilolu olmak şimdi anlıyorum.
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar..Gülbeyza'cım bende sabah o onuya bakmıştım biliyormusun tesadüf oldu.Fakat o bayanın dediğine göre sadece elmayla besleniyorsun buda hiç sağlıklı gelmedi bana ama o zayıflama grupları mantıklı bakıcam bakalım bugün neler yapıyorlar.Kazeem'cim maşallah sana canım ya ne güzel dönmüşsün eski kilona Allah inş. bizede nasip eder o günleri görmeyi.Vallahi ne giyinmek ne de dışrı çıkmak istiyor insanın caı ne zormuş kilolu olmak şimdi anlıyorum.
KAZAENCİM SENİDE TEBRİK EDERİM CANIMŞeniz
herkeze hayırlı cumalar yerimseniben
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş heralde hepiniz hoşgeldiniza.s.
ben yokken bayağı yazılmış tabi 1 aydır yoktum okumak zor olacak :sinifsinif:
hepinizi ve meleklerinizi kocaman öpüyorum mucksssssssssss opuyorumnanaktan