- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- Konu Sahibi deryahakan
- #32.801
herkese güzel haftasonları tatlı anneler ve kuzuları :jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydinlar tesekkur ederim cnmherkese gnydn
loracım dişleriniz hayırlı olsun cnm ama ishal içinde geçmiş olsun
gülbeyza hoşgeldin cnm
herkese güzel haftasonları tatlı anneler ve kuzuları :jeyyar:
merhaba sevgili 2008 in güzel aralık anneleriŞenizŞeniz
ben ve oğluşum geldikkk:ecrin_bebek:
tatilimiz bitti,oğlumu hasta etmeden mutlu bir şekilde döndükopuyorumnanaktan
oğlum denizi yüzmeyi çok sevdi ve bende çok mutlu oldum çokkk:Saruboceq:hihoyyyt
sizleri çok özledim benim bu arada oğluşum desteksiz artık hiç düşmeden oturabiliyor kızlar.ellerinle gel gel yapıyor gerçi bunu 1aydır yapıyorda.bardaklada su içebiliyor
sizler ne yapıyorsunuz..
herkeze güzel bir hafta sonu dilerim..
günaydin kizlar herkesler iyidir umarim
ben bu ara cok yogunum hic gelemez oldum
arkadasimin esiyle sorunu var evi terketti suan yanimda kaliyor ne olur bilmem artik
yagizim iki disini cikardi ama suan ishal oldu ve asiri huysuz
gece en erken saat 1 de uyuyor sipam
sizlerden naber dedikodu varmi
Ayy burayı görünce yazmadan geçemedim.Sizler ne güzel bebeklerinizi kucaklarınıza almışsınız maşallah.Ben de 2009 aralık annesi olacam 27aralık sat a göre ama bebişim bir hafta önde gidiyor maşallah.İnş. seneye ben de oğlumla tatile gider böyle hevesle anlatabilirimopuyorumnanaktan
sagol canimcim darisi dis cikartmayanlarazemuszemuslora hayırlı olsun incileriniz
gülbeyza hoşgeldiniz sizdeeeeee
biz halen burdayısssssssssssss
hosgeldin cnm tatil nasil gecti bakiimkaydirigubbakcemile2mrb tatlı annelerm sonunda tatil bitti ve evime geldim nasılsınız bakiyim dişleri cıkan bebişlerimize acısız cıkartırlar inşallah darısı bizim başımıza kimsecikler kalmamış herkes tatile gittmiş neyse olarda kazasız belasız kk gelirler inşallah hepinizi öpüyorum
sagol zeppcim ay sorama geceleri uyumuyor huysuzluktan sipamhosgeldin canim opuyorumnanaktan
loracigim hayirli olsun incileriniz canim :asigim::1hug:
kiyamam ben ona :teselli:
hayirli Dogumlar cnm benimde satim 27 aralikti ama benim sipam gec geldi 42.haftamda dogdu ve ocakta dogum yaptim hakkinda hayirlisi olsunAyy burayı görünce yazmadan geçemedim.Sizler ne güzel bebeklerinizi kucaklarınıza almışsınız maşallah.Ben de 2009 aralık annesi olacam 27aralık sat a göre ama bebişim bir hafta önde gidiyor maşallah.ınş. seneye ben de oğlumla tatile gider böyle hevesle anlatabilirimopuyorumnanaktan
canimcim cok cok tesekkur ederimselam bacılar..
Loracım dişleriniz hayırlı olsun. Aynı zamanda geçmiş olsun canım.:Saruboceq: Arkadaşına da çok üzüldüm. hiç bi yuva yıkılmasın inşallah..
gülbeyza hoşgeldin. tatil fotolarını bekliyoruz şekerim.. a.s.
Nurten bacı sen de hoşgeldin şekercim.a.s.
Gökdeniz haftasonları marmarisin tadını çıkaramıyo musunuz canım? Bi yaz çalışmıştım orda üniversitedeyken.. çok eğlenceli bi yazdı :jeyyar: severim marmarisi..
günaydin sekerrropuyorumnanaktanhepicinize günaydınlar.a.s.
biz kızımla nöbetimizi bitirip evimize geldikalkisalkisalkis
bizden herkese günaydın ve iyi pazarlar
selam bacılar..
Loracım dişleriniz hayırlı olsun. Aynı zamanda geçmiş olsun canım.:Saruboceq: Arkadaşına da çok üzüldüm. hiç bi yuva yıkılmasın inşallah..
gülbeyza hoşgeldin. tatil fotolarını bekliyoruz şekerim.. a.s.
Nurten bacı sen de hoşgeldin şekercim.a.s.
Gökdeniz haftasonları marmarisin tadını çıkaramıyo musunuz canım? Bi yaz çalışmıştım orda üniversitedeyken.. çok eğlenceli bi yazdı :jeyyar: severim marmarisi..
Alıntı:
nurten36 kullanıcısından alıntı
mrb tatlı annelerm sonunda tatil bitti ve evime geldim nasılsınız bakiyim dişleri cıkan bebişlerimize acısız cıkartırlar inşallah darısı bizim başımıza kimsecikler kalmamış herkes tatile gittmiş neyse olarda kazasız belasız kk gelirler inşallah hepinizi öpüyorum
hosgeldin cnm tatil nasil gecti bakiim
hoşbuldum canım cok güzel gecti ama şimdi cok zor bizimki hiç durmuyo sürekli kucak istiyo cok huzursuz bütün gün onla oyun oynayarak geciyo kaydirigubbakcemile5
hastalara geçmiş olsun, diş çıkaranlara hayırlı olsun, tatilde olanlara güzel günler dilerim,bu arada bizimde iki tane alttan çıktı, bir tane de üsten yardı, ama üç tane de çıkmak üzere olan var, bende artık sadece gece süt verebiliyorum çünkü gündüz sağacak kadar çıkmıyor ama çıktığı kadar emziriyorum artık, ek gıdalara geçtin zaten,
kızlar bir sorum olacak regl olmayan varmı, ben hala olmadım, çok uzadı sanki
güzel gectigine sevindim
benimkide aynen öyle hele geceleri en erken 1de uyuyoruz niye böyle oldu bilmiyorum ben dislere yoruyorum umarim bu dönemide atlatirlar allah bizim yardimcimiz olsun bu arada ne diyelim:Saruboceq:
hoşbuldum canımŞeniznasılsın oglun nasıl
hastalara geçmiş olsun, diş çıkaranlara hayırlı olsun, tatilde olanlara güzel günler dilerim,bu arada bizimde iki tane alttan çıktı, bir tane de üsten yardı, ama üç tane de çıkmak üzere olan var, bende artık sadece gece süt verebiliyorum çünkü gündüz sağacak kadar çıkmıyor ama çıktığı kadar emziriyorum artık, ek gıdalara geçtin zaten,
kızlar bir sorum olacak regl olmayan varmı, ben hala olmadım, çok uzadı sanki