2008 Aralık Anneleri

kızlar bende bu c.tesi 2li test için gideceğim çok heyecanlıyım birazda korkuyorum.ultrasonda bebişimizin burnunu gördük.doktorda görmemiz iyi oldu down sendromlu bebeklerde burun geç oluşur demişti ama yinede endişeleniyorum :KK43:

canım o ikili test yüzünden kabus bir hafta geçirdim. özel bir hastenede 11. haftada testi yaptılar ve 1/111 gibi yüksek bi risk çıktı. hemen kendi doktoruma gittim, meğerse yapıldığı hafta çok önemliymiş 12+1 olduğunda tekrar yapıldı tabi başka bi hastanede. çok şükür risk grubuna girmedi 1/2000 gibi çok farklı bir sonuç çıktı.
dikkat edin kendinizi boşa üzmeyin.
minik kuzumun ultrason görüntülerine baktık elleri ,ayakları onuyor. hıçkırıyor.
allah hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin. olmayıp da uğraşanlara da bunu yaşatsın.a.s.:nazar:

benim de yarın 12+1 olucak, inşallah bi problem çıkmaz.. yarın gidince hamile kıyafetleri de bakıcam.

merhaba arkadaşlar benimde dr kontrolüm 16 haziranda yani o zaman 12 hafta olacak.testler için bir hafta daha mı beklesem acaba sağlıklı hem sonuç almak için hemde cinsiyet için ??

merhaba arkadaşlar benimde dr kontrolüm 16 haziranda yani o zaman 12 hafta olacak.testler için bir hafta daha mı beklesem acaba sağlıklı hem sonuç almak için hemde cinsiyet için ??

CANIM BENŞM BİLDİĞİM EN İYİ 12 HAFTADA SONUŞ ALINIYORMUŞ BENİM GİTTİĞİMDE 11+3 GÜNLÜKTÜ SONUÇLARI İYİ ÇIKTI BENCE ERTELEME NASIL OLSA ER YADA GEÇ ÖGRENİRSİN CİNSİYETİNİ :1hug:

CANIM BENŞM BİLDİĞİM EN İYİ 12 HAFTADA SONUŞ ALINIYORMUŞ BENİM GİTTİĞİMDE 11+3 GÜNLÜKTÜ SONUÇLARI İYİ ÇIKTI BENCE ERTELEME NASIL OLSA ER YADA GEÇ ÖGRENİRSİN CİNSİYETİNİ :1hug:

canım teşekkürler.dr geçen ay bana 5 hafta sonra gel dedi.yani 13.haftada .ama ben 12.haftada gideceğim çünkü sınavım var umarım bir sorun olmaz.

kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim ya gecem kabus gibi geciyor bu gecede daha berbat sancim vardi ya olamaz diyom rüyami diyom yk kalkiyom geziyom yatiyom geri ya ben iki kiz annesiyim ama böyle bisey görmedim bence bu durmuyacak erkenden cikcak bana öyle geliyor ya cok korkuyom valla sancinin nasil oldugunu bilmesem diyecem yok baska sey ama sanciydi resmen ya

X