- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- Konu Sahibi deryahakan
- #3.041
günaydın kızlar.bhk gözün aydın canım.bakıyorum yokluğum hiç frkedilmemiş (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni çok iyi anlıyorum ama maşallah emeklilik için erken yol almışsın. ben hayalini bile kuramıyorum :) 7 yıl şöyle böyle geçer, ondan sonra da yaşını beklerken günleri falan gezersin.
sabahları evimizin yanındaki parkta bayanlar spor yapıyorlar. eşim sen de yapsana diyor. ben de ona diyorum, onlar gün boyu pasta börek yiyip geziyolar tabi spor yapacaklar.
şaka bir yana özlüyor insan öyle gezmeleri falan.
daha evlendiğimden beri annemle tam bir gün geçiremedim diye üzülüyorum bazen. bugün bhk için çok mutlu oldum annesiyle beraber olacak ne güzel.
günaydın kızlar.bhk gözün aydın canım.bakıyorum yokluğum hiç frkedilmemiş (
hakkaten yok.inş kendide bebişide iyidir...belki uyuyordur :))
evet cnm bosver daha iyi onlar bizden once dogum yapacaklar bize anlatacaklar bizlerde neyle karsi karsiya oldugumuzu bilecez hehehe
ben her hafta gidiyorum cnm doktora bu cumada kontrolum var en son pazartesi gittim 31 mm olmus minigim cnm seninki nekadar olmus
günaydınlar uykucu anneler. çalışmayan hanımlar rahatınızın kıymetini bilin. sabah 6:30 da kalkıyorum akşam 8 de evde oluyorum ve yemek yapacak halim kalmıyor. gün boyu bırakın uyumayı ayağımı azıcık uzatamıyorum. çalışanların çoğu benimle aynı durumda. doğum iznime ne kadar kaldı diye sayıyorum hergün :) bir gün bile fazladan çalışmayı düşünmüyorum. en azından son iki ayımda rahat ederim inşallah.
kızlar gunaydin..
yazdiklarinizi okudum gercekten çalışmayanlarınız çok şanslı dün yaprak dokumunu seyrettim tabii o biraz geç bitti valla bu gun dokülüyorum. Çalışan hamilenin en geç 21.30-22.00 de yatması şart!
Tabii işe gelirken giyecek kıyafet bulmak ayrı sorun pantolonlarımın önü kapanmiyor ama henuz çok yeni hamile oldugum için hamile pantolonu giymeye utaniyorum. Elbise giysem İstanbul'un havasi hiç belli olmuyor aniden bir rüzgar...
Herseye ragmen şikayet yok hergün Allah'ima binlerce şükürler olsun
kızlar gunaydin..
yazdiklarinizi okudum gercekten çalışmayanlarınız çok şanslı dün yaprak dokumunu seyrettim tabii o biraz geç bitti valla bu gun dokülüyorum. Çalışan hamilenin en geç 21.30-22.00 de yatması şart!
Tabii işe gelirken giyecek kıyafet bulmak ayrı sorun pantolonlarımın önü kapanmiyor ama henuz çok yeni hamile oldugum için hamile pantolonu giymeye utaniyorum. Elbise giysem İstanbul'un havasi hiç belli olmuyor aniden bir rüzgar...
Herseye ragmen şikayet yok hergün Allah'ima binlerce şükürler olsun
bende aynıyım canımcım 6:30 sabah yola çık akşam 8 eve gir .bebek olunca nasıl bakıcam ben ona zaten gelince yorgun oluyorum.ilgilenemem ki çocukla yavrum anne sevgisinden uzak büyümesini istemiyorum.çünkü ileride psikolojik problemler ortaya çıkabiliyormuş. oyüzden bende işten çıkmayı düşünüyorum
benim dr.kontrolüme daha 2 hafta var zaman hic geçmiyo sanki saatler hiç ilerlemiyo dr.gittiğimizde 15+1 olcaz bakalım benim bıcırık kendini göstercekmi :sm_confused:
bende 7'de çıkıyorum akşam 6.10 da evde oluyorum. ama bebeklerim doğunca annemlere yakın taşınmayı düşünüyoruz. orası işyerime çoook uzak. 6 da çıkıp, 7.30 da evde olurum. ben 5-6 aydan sonra tekrar çalışmaya başlamayı düşünüyorum. bakalım nasıl yapacağız!
ben de yarın gidiyorum kontrole, ikili test de yapılacak.. çok da heyecanlıyım..
en son bir ay önce gitmiştim
benim dr.kontrolüme daha 2 hafta var zaman hic geçmiyo sanki saatler hiç ilerlemiyo dr.gittiğimizde 15+1 olcaz bakalım benim bıcırık kendini göstercekmi :sm_confused: