2008 Aralık Anneleri

seni çok iyi anlıyorum ama maşallah emeklilik için erken yol almışsın. ben hayalini bile kuramıyorum :) 7 yıl şöyle böyle geçer, ondan sonra da yaşını beklerken günleri falan gezersin.
sabahları evimizin yanındaki parkta bayanlar spor yapıyorlar. eşim sen de yapsana diyor. ben de ona diyorum, onlar gün boyu pasta börek yiyip geziyolar tabi spor yapacaklar.
şaka bir yana özlüyor insan öyle gezmeleri falan.
daha evlendiğimden beri annemle tam bir gün geçiremedim diye üzülüyorum bazen. bugün bhk için çok mutlu oldum annesiyle beraber olacak ne güzel.
:nazar::nazar::nazar:

canım ya aynı dertlerden müzdaribiz bizim extradan spor yapmamıza gerek yok sabahtan akşama sürekli koşturmaca oldugundan gerek kalmıyo a.s.

evet cnm bosver daha iyi onlar bizden once dogum yapacaklar bize anlatacaklar bizlerde neyle karsi karsiya oldugumuzu bilecez hehehe
ben her hafta gidiyorum cnm doktora bu cumada kontrolum var en son pazartesi gittim 31 mm olmus minigim cnm seninki nekadar olmus

ben valla en son 8 haftalıkken gitmiştim. Doktor ayda bir gel dediği için 12. hafta da gidecegim. Öyle merak ediyorum ki zaman hiç geçmiyor a.s
sen neden her hafta gidiyordun?

ben de yarın gidiyorum kontrole, ikili test de yapılacak.. çok da heyecanlıyım..
en son bir ay önce gitmiştim

günaydınlar uykucu anneler. çalışmayan hanımlar rahatınızın kıymetini bilin. sabah 6:30 da kalkıyorum akşam 8 de evde oluyorum ve yemek yapacak halim kalmıyor. gün boyu bırakın uyumayı ayağımı azıcık uzatamıyorum. çalışanların çoğu benimle aynı durumda. doğum iznime ne kadar kaldı diye sayıyorum hergün :) bir gün bile fazladan çalışmayı düşünmüyorum. en azından son iki ayımda rahat ederim inşallah.

bende aynıyım canımcım 6:30 sabah yola çık akşam 8 eve gir .bebek olunca nasıl bakıcam ben ona zaten gelince yorgun oluyorum.ilgilenemem ki çocukla yavrum anne sevgisinden uzak büyümesini istemiyorum.çünkü ileride psikolojik problemler ortaya çıkabiliyormuş. oyüzden bende işten çıkmayı düşünüyorum

kızlar gunaydin..
yazdiklarinizi okudum gercekten çalışmayanlarınız çok şanslı dün yaprak dokumunu seyrettim tabii o biraz geç bitti valla bu gun dokülüyorum. Çalışan hamilenin en geç 21.30-22.00 de yatması şart!
Tabii işe gelirken giyecek kıyafet bulmak ayrı sorun pantolonlarımın önü kapanmiyor ama henuz çok yeni hamile oldugum için hamile pantolonu giymeye utaniyorum. Elbise giysem İstanbul'un havasi hiç belli olmuyor aniden bir rüzgar...
Herseye ragmen şikayet yok hergün Allah'ima binlerce şükürler olsun

günaydın kızlarr.
oh oh ne güzel muhabbet koyulaşmış burda. bizim sistemde bir anormallik var bugün. hat gidip gidip geliyor :KK43: aslında bir bakıma iyi oluyor işimi yapabiliyorum :eek: yoksa ben bu forumdan kopamıyorum yaahuu! biraz işe başlayınca aklım kalıyor burda :1hug:

kızlar gunaydin..
yazdiklarinizi okudum gercekten çalışmayanlarınız çok şanslı dün yaprak dokumunu seyrettim tabii o biraz geç bitti valla bu gun dokülüyorum. Çalışan hamilenin en geç 21.30-22.00 de yatması şart!
Tabii işe gelirken giyecek kıyafet bulmak ayrı sorun pantolonlarımın önü kapanmiyor ama henuz çok yeni hamile oldugum için hamile pantolonu giymeye utaniyorum. Elbise giysem İstanbul'un havasi hiç belli olmuyor aniden bir rüzgar...

aynı durumdayız valla bende yaprak dökümüne takıldım akşam. şimdi ayakta uyuyorum. bakalım bugün nasıl geçecek. ama bu hafta şanslıyım. oda arkadaşlarım yok. kapıyı kilitleyip uyuma imkanım var.
giyim konusuna gelince bende senin gibi utanıyordum ama yapacak bişey yok canım giymek zorundayız artık. ben bikaç bişey aldımda rahat ettim. çok sıkıntılı bir durum. eski pantolonlarımın düğmeleri ve fermuarlarının yarısı kapanmadığı için üzerine uzun ve bol şeyler giymek zorunda kalıyordum. oda çok paspal gösteriyordu beni. sinir oluyordum kendime. şimdi rahatladım. sende utanma canım. hamilesin sen tabi giyeceksin hamile kıyafeti :)

kızlar gunaydin..

evet yaa kıyafet ayrı bir sorun. ben pantolonların üst düğmesini açıyorum üzerine de uzun buluz giymeye çalışıyorum. bi müddet böyle idare edicez ondan sonra şeker hamilelikler giymenin tadını çıkarıcam.

benim dr.kontrolüme daha 2 hafta var zaman hic geçmiyo sanki saatler hiç ilerlemiyo dr.gittiğimizde 15+1 olcaz bakalım benim bıcırık kendini göstercekmi :sm_confused:

bende aynıyım canımcım 6:30 sabah yola çık akşam 8 eve gir .bebek olunca nasıl bakıcam ben ona zaten gelince yorgun oluyorum.ilgilenemem ki çocukla yavrum anne sevgisinden uzak büyümesini istemiyorum.çünkü ileride psikolojik problemler ortaya çıkabiliyormuş. oyüzden bende işten çıkmayı düşünüyorum

bende 7'de çıkıyorum akşam 6.10 da evde oluyorum. ama bebeklerim doğunca annemlere yakın taşınmayı düşünüyoruz. orası işyerime çoook uzak. 6 da çıkıp, 7.30 da evde olurum. ben 5-6 aydan sonra tekrar çalışmaya başlamayı düşünüyorum. bakalım nasıl yapacağız!

bende 7'de çıkıyorum akşam 6.10 da evde oluyorum. ama bebeklerim doğunca annemlere yakın taşınmayı düşünüyoruz. orası işyerime çoook uzak. 6 da çıkıp, 7.30 da evde olurum. ben 5-6 aydan sonra tekrar çalışmaya başlamayı düşünüyorum. bakalım nasıl yapacağız!

Bende annemlere yakın tasınmayı dusunuyorum gerci şimdi de kayınvalideme yakınız Allah razı olsun kadıncagiz hergun ne pişirse bir kapta bize bırakıyor akşam yiyelim diye yoksa aç kalırdık valla akşam 19,30-20.00 den sonra yemek hazirlamak herhalde kabus olurdu...

ben de yarın gidiyorum kontrole, ikili test de yapılacak.. çok da heyecanlıyım..
en son bir ay önce gitmiştim

canım o ikili test yüzünden kabus bir hafta geçirdim. özel bir hastenede 11. haftada testi yaptılar ve 1/111 gibi yüksek bi risk çıktı. hemen kendi doktoruma gittim, meğerse yapıldığı hafta çok önemliymiş 12+1 olduğunda tekrar yapıldı tabi başka bi hastanede. çok şükür risk grubuna girmedi 1/2000 gibi çok farklı bir sonuç çıktı.
dikkat edin kendinizi boşa üzmeyin.
minik kuzumun ultrason görüntülerine baktık elleri ,ayakları onuyor. hıçkırıyor.
allah hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin. olmayıp da uğraşanlara da bunu yaşatsın.a.s.:nazar:

benim dr.kontrolüme daha 2 hafta var zaman hic geçmiyo sanki saatler hiç ilerlemiyo dr.gittiğimizde 15+1 olcaz bakalım benim bıcırık kendini göstercekmi :sm_confused:

zeynepcim bence göreceksin bu gidişinde. :nazar: maşallah bıcırık büyüdü bayaa. bakalım bende 10 unda gideceğim. 12+5 olacak. belki bir umut görebilirm. bende çok sabırsızım.

X