2008 Aralık Anneleri

bhk cim gözünaydın canım annen geliyo benim annem bayramdan sonra gelicek memleketteler kayınvademde yazları memlekette kışları istanbulda lar

valla ya Allah kolaylık versin işiniz zor 7 aylıkken çıkıyosunuz doğum iznine dimi

evet canım 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznimiz var ama doğum sonrası iznim bitince dönmek konusunda pek olumlu değilim. bu bebeği çok istedim kimseye bırakmak istemiyorum. kendim büyütmek için elimden geleni yapıcam.yerimseniben

ben de çalışıyorum ama senin durumun, mesai saatin hakkaten çok fazlaymış. allah kolaylık versin..

bu arada bhk gözün aydın canım..

anladım canım bencede çocuk anneye hasret kalıyo düşünsene senin emzirmen nerde biberonla emmesi nerde ilk 6 ay bence bi bebeğin anneye en çok muhtaç olduğu zaman

canım bu arada gözünaydın annen geliyor diye çok mutlusundur. annene de bizden sevgilera.s.

sorma ya..
anneden uzak olmak cok zor bişey.
gelecek diye nasıl rahatlıyorum.
Hiç bişey yapmasın bi kenarda otursun derdimi dinlesin,derdini anlatsın yeter bana

anladım canım bencede çocuk anneye hasret kalıyo düşünsene senin emzirmen nerde biberonla emmesi nerde ilk 6 ay bence bi bebeğin anneye en çok muhtaç olduğu zaman

kesinlikle sana katılıyorum. anne sütü kadar değerli bişey var mı? bir de o minik mucizeyi bırakıp gitmek çok zor olmalıdır. yok yok ben kesinlikle bırakamam:uhm:

ben de bir çocuğun kesinlikle annesi tarafından büyütülmesi taraftarıyım.
Yıllarca üniversite okudum ama elimde mesleğim var neden evde oturuyorum diye asla gocunmaya niyetim yok.
Bir anne sıcaklığını kimse asla veremez.
Bi annane babanne şefkatle büyütebilir ama bu sefer de cocuk bin türlü değişik şekilde eğitim alıyor.
Senin doğru dediğine başkası yanlış diyor.
Kreş konusunu açmak bile istemem.

Tabi çalışmak mecburiyetinde olanlar için durum farklı..
Onlara da Allah yardım etsin diyorum ben...

bende bir cocugun annesi tarafından büyütülmesi taraftarıyım ama malum yaşam şartları bazen musade etmiyo bende dogumdan 5-6 ay sonra tekrar çalışmak zorundayım keşke ekonomi güzel olsada herkez kendi cocuğunu kendisi baksa :çok üzgünüm:

tatlımmm..
ne kadar iyisin,saol,söylemen bile çok kıymetli...:1hug:

canım benim ne isteyim ben saol tekrar,ama sen gelirsen buraya olabilira.s.

kısmet belli mi olur birgün cıkar gelirim ama sen muhakkak gelmelisin şöyle mis gibi ege havasını içine çekmelisin mis gibi buralar cok güzel sana buraların fotografını cekip göndercem en yakın zamanda belki biraz hasret giderirsin

ayy canım yaa sakın üzülme. bakarsın beklenmedik güzel bişey olur çalışmak zorunda kalmazsın. en azından 6 ay sütünü verirsin. herşey onlar için değil mi zaten. a.s.

Son düzenleme:
ayy canım yaa sakın üzülme. bakarsın beklenmedik güzel bişey olur çalışmak zorunda kalmazsın. en azından 6 ay sütünü verirsin. herşey onlar için değil mi zaten. a.s.

keşke bir mucize olsada hiç calışmasam diyorum 15 yaşımdan beri çaılıyorum 7 sene sonra emeklilk günüm bitiyor a.szaten en cok özendiğin şey nedir diye sorduklarında elime cantayı takıp günlere gitmek diyorum herkez gülüyo :1rolleyes:

seni çok iyi anlıyorum ama maşallah emeklilik için erken yol almışsın. ben hayalini bile kuramıyorum :) 7 yıl şöyle böyle geçer, ondan sonra da yaşını beklerken günleri falan gezersin.
sabahları evimizin yanındaki parkta bayanlar spor yapıyorlar. eşim sen de yapsana diyor. ben de ona diyorum, onlar gün boyu pasta börek yiyip geziyolar tabi spor yapacaklar.
şaka bir yana özlüyor insan öyle gezmeleri falan.
daha evlendiğimden beri annemle tam bir gün geçiremedim diye üzülüyorum bazen. bugün bhk için çok mutlu oldum annesiyle beraber olacak ne güzel.

aa süper olur:1hug:

annem gelmek üzereymiş kızlar ben gara gidiyorum..

hadi hepiniz öpüldünüza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…