- 9 Şubat 2008
- 1.960
- 3
- 42
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #3.021
Kesinlile hak veriyorum çalışanlara..
Allah kolaylık versin...
valla ya Allah kolaylık versin işiniz zor 7 aylıkken çıkıyosunuz doğum iznine dimi
günaydınlar uykucu anneler. çalışmayan hanımlar rahatınızın kıymetini bilin. sabah 6:30 da kalkıyorum akşam 8 de evde oluyorum ve yemek yapacak halim kalmıyor. gün boyu bırakın uyumayı ayağımı azıcık uzatamıyorum. çalışanların çoğu benimle aynı durumda. doğum iznime ne kadar kaldı diye sayıyorum hergün :) bir gün bile fazladan çalışmayı düşünmüyorum. en azından son iki ayımda rahat ederim inşallah.
ben de çalışıyorum ama senin durumun, mesai saatin hakkaten çok fazlaymış. allah kolaylık versin..
bu arada bhk gözün aydın canım..
canım bu arada gözünaydın annen geliyor diye çok mutlusundur. annene de bizden sevgilera.s.
bhk cim gözünaydın canım annen geliyo benim annem bayramdan sonra gelicek memleketteler kayınvademde yazları memlekette kışları istanbulda lar
anladım canım bencede çocuk anneye hasret kalıyo düşünsene senin emzirmen nerde biberonla emmesi nerde ilk 6 ay bence bi bebeğin anneye en çok muhtaç olduğu zaman
evet canım 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznimiz var ama doğum sonrası iznim bitince dönmek konusunda pek olumlu değilim. bu bebeği çok istedim kimseye bırakmak istemiyorum. kendim büyütmek için elimden geleni yapıcam.yerimseniben
evet tatlım ya..
Biraz ege havası da koymuştur inşallah bavulunayerimseniben
istersen bizim buradaki dağ havsından göndereyim sana bu arada gerçekten istediğin varsa egeden hemen gönderirim canım :1hug:
tatlımmm..
ne kadar iyisin,saol,söylemen bile çok kıymetli...:1hug:
canım benim ne isteyim ben saol tekrar,ama sen gelirsen buraya olabilira.s.
bende bir cocugun annesi tarafından büyütülmesi taraftarıyım ama malum yaşam şartları bazen musade etmiyo bende dogumdan 5-6 ay sonra tekrar çalışmak zorundayım keşke ekonomi güzel olsada herkez kendi cocuğunu kendisi baksa :çok üzgünüm:
ayy canım yaa sakın üzülme. bakarsın beklenmedik güzel bişey olur çalışmak zorunda kalmazsın. en azından 6 ay sütünü verirsin. herşey onlar için değil mi zaten. a.s.
keşke bir mucize olsada hiç calışmasam diyorum 15 yaşımdan beri çaılıyorum 7 sene sonra emeklilk günüm bitiyor a.szaten en cok özendiğin şey nedir diye sorduklarında elime cantayı takıp günlere gitmek diyorum herkez gülüyo :1rolleyes:
kısmet belli mi olur birgün cıkar gelirim ama sen muhakkak gelmelisin şöyle mis gibi ege havasını içine çekmelisin mis gibi buralar cok güzel sana buraların fotografını cekip göndercem en yakın zamanda belki biraz hasret giderirsin