2008 Aralık Anneleri

Benim de numuneler gelmiş ama ben daha göremedim. Hala işteyim çünkü :1no2: Kayınvalidem almış paketi. Neyse akşam eve gidince bebişin ilk eşyasını da görücez :roflol: Bu arada adresi veren senmiydin perihan çok saol valla

banada geldi evdekilere söylememiştim sabah kargo gelince herkes kapıya koştu eşim imzalayıp aldı o sırada babam sordu neymiş diye aşimde gülümseyerek bebek bezi dedi babamda allaa alla 2 bez içinmi bunca yolu gelmişler dedi :roflol:eşimde maksat müşteri kazanmak dedi hala bilmiyolar benim üye olduğum için gönderdiklerini :roflol:ayy :roflol:

banada gelmiş.komşum paketin var diyince merak ettim.baktım bez,çok sevindim,bebeğimin ilk eve giren eşyası diyebilirim.ama gülmeyin bana ben pakette bekliyodum bezi.çok güldüm kendime yaaa.olsun yinede düşünüp yolladılar ya sağolsunlar heeesırnaşık şey

bugün sınav yerleride açıklanmış 21 hairanda kadıköy lisesinde giricem 23ündede doktora gidicem ayy şimdiden heycan bastı yaa dua edin noluursırnaşık şey

kızlar benim sağ göğsüm sol göğsümün 2 katı oldu ya sizde varmı böyle orantısızlık inşallah geçicidirfisfisfis

günaydın kızlar
bu sabah çok sinirliyim. sabah servisçi bir yola girdi birazda hızlı girdi. otobüs zıplamaya başladı. sonunda bağırdım adama yavaş git biraz diye. çok korktum bebeklerime bişey olacak diye. hala kendime gelemedim!

loracım hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
şen cim bu arada bende 7 haziranda gidecem dr heralde seninle aynı gidiyoruz benim sat 14 marttı senin canım acaba cinsiyet öğrenebilirmiyiz gittiğimizde

hepinize günaydın arkadaşlar....
sevgili ballım, evet canım seninle aynı gidiyoruz, benim sat ta 14 mart...cinsiyet konusu biraz doktorumuza da bağlı, bazı hekimler emin olmadan söylemiyorlarmış, inşallah bizimkiler söyler...tabii ki öncelikle sağlıklı olduklarını görmek istiyoruz ama cinsiyetini de merak etmiyorum desem yalan olur...hadi bakalım hangimizin doktoru önce söylicekyerimseniben
inşallah cumartesi hayırlı haberlerle döneriz, allah hepimizin bebişlerini korusun, sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin....
sevgiler

günaydın, hergün aynı şeyi bende yaşıyorum canım...oldukça hızlı kullanan bir servis şoförümüz var...allah hepimizin bebeişlerini korusun.sana da geçmiş olsun...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…