- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.741
zeamays canım biz dr da ilk ultrasona giriyorum sonra sohbet ediyoruz ben sohbet ederken hep bebişimizin resmine bakıyorum aklım 5karış havada oluyor yani.
mutlaka söylemiştir ama hatırlamıyorum.bebişimiz için olcaz artık yapcak bişey yok
yeterki o iyi olsun .canım bide o 7910.org da takvimine nasıl yazı yazdın tex kısmına bende yazıyorum ama olmuyor?bir formülümü var?varsa nedir?? çok öpüyorum
5 mart canım son adet tarihim. olmuyor ne kadar yapsamda ya birgün oynuyor yada 2 gün oynuyor şuna bir el atsan canım sana zahmet.a.s.
kızlar ben oxxo' dan iki tane pantolon aldım. Spor, kanvas kumaş, belleri 1 karış lastik. hamile pantolonu gibi. çok rahat. bunları bayaaaa bir giyerim. hem hamilelikten sonrada çok rahat giyilir. zaten genç kızların üzerinde görüyorum. onlar lastik kısımlarını katlayarak düşük bel giyiyorlar. gençlik işte aaahhhh ah!
bu vesileyle göbüşümüde göstereyim size :)
hjaklısın canım çokpahalı ve boll.iyi yapmışsın almakla güle güle kullan.
perihanım nie sesin çıkmıyooo?????
kızlar ben oxxo' dan iki tane pantolon aldım. Spor, kanvas kumaş, belleri 1 karış lastik. hamile pantolonu gibi. çok rahat. bunları bayaaaa bir giyerim. hem hamilelikten sonrada çok rahat giyilir. zaten genç kızların üzerinde görüyorum. onlar lastik kısımlarını katlayarak düşük bel giyiyorlar. gençlik işte aaahhhh ah!
perihan benim takvim nasıl canım anladın sen onu???? a.s.
perihan anladı gerisini boşverin heytt be oğluma bakgelinimi öpüyoooo a.s
perihan o takvimi yapıştırdınmı canım? nasıl yaptığını anlatırmısın?