2008 Aralık Anneleri

aynı durum bendede var. birsürü soru hazırlıyorum ama ultrasondan sonra herşeyi unutuyorum. hiç birşey soramadan geri dönüyoruz. neyseki eşim oluyor yanımda da doktorun anlattıklarını sonra bana o anlatıyor. ben hiç bişey dinleyemiyorumki. aklım hep bebişlerimde oluyor :) şimdi aklıma gelen soruları yazıyorum. doktora gidince yazdıklarımı okuyacağım.

canım 7910.org ta bende zorluk yaşadım. yazdıklarım eksik çıkıyordu. ademel arkadaşımız yaptı benimkini sağolsun :)

byeee, öpüyorum canım.a.s.

5 mart canım son adet tarihim. olmuyor ne kadar yapsamda ya birgün oynuyor yada 2 gün oynuyor şuna bir el atsan canım sana zahmet.a.s.

ordaki tarih uymayabiliyor.
sen kendin yap ayarlamayı.
mesela bir gün fazla mı gösterdi,satını bir gün önce olarak gir vs..

kızlar ben oxxo' dan iki tane pantolon aldım. Spor, kanvas kumaş, belleri 1 karış lastik. hamile pantolonu gibi. çok rahat. bunları bayaaaa bir giyerim. hem hamilelikten sonrada çok rahat giyilir. zaten genç kızların üzerinde görüyorum. onlar lastik kısımlarını katlayarak düşük bel giyiyorlar. gençlik işte aaahhhh ah!

bu vesileyle göbüşümüde göstereyim size :)

Son düzenleme:

aa biliyorum ben bu pantalonları..
ama o lastik de sıkmaz mı canım ya..
ben mi çok huyluyum yoksamfisfisfis

yok kızlar sıkmıyor. çok gevşek ve esnek.
fiyatı: 45 ytl

hamile giyimler çok pahalı yaaa uyduruk pantolonlar 70 - 80 den başlıyor. ilerleyen aylarda belki bir tane alırım ama şimdiden giyemem onları çok geniş oluyor onlar!

kızlar ben aldım dün hamile pantalonu inanılmaz rahat. lord hamile giyimden aldım nette sitesi var aldığım pantalon yok ama diğer üst giyim modellerine bakabilirsiniz ben çok beğendim. belki şimdi anlamıyoruz ama ilerleyen zamanda cildimiz bile hassaslaşa biliyormuş oyüzden alınan pantalonların dikiminde kullanılan iplik bile farklıymış

güle güle kullan allah 2.de de giymeyi nasip etsin :))))))))))))

güle güle kullan canım çok beğendim doğrusu.a.s.

perihan anladı gerisini boşverin heytt be oğluma bak gelinimi öpüyoooo a.s
perihan o takvimi yapıştırdınmı canım? nasıl yaptığını anlatırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…