2008 Aralık Anneleri

burda en küçük bebiş benimki herkezinki büyümüş zaman hiç geçmiyor askerlik yapsam tezkere almıştım bir an önce 3 ayımı doldurmak istiyorum artık çünkü düşük tehlikem var.dr.3 aydan sonra azalacak tehlike dedi lütfen günler çabuk geçsin

aramızdan bir çoğunun var inan düşük tehlikesi..

yavaş yavaş rahatlıyoruz inş.
Senin de vakit gecer hiç merak etme..
Allah sağlık sıhhat versin inş..

fenerbahçemine kız ne yapıyon.

perihancım iyiym canım napıyım.bizim sağlıkocağı çok yakın.ayda bir onada gidiyorum yazıyo çiziyo bişeyler çok iyi bir hanım.gittim sohbet ettik yine.herşey yolunda 5,ayda aşı varmış tetanoss anam korkuyoom :1ninca: oğluşumda iyi babası bu hafta gececi oğluma emanetim yani yerimseniben sağolsun hiç üzmüyor beni şutarafagitti senin kız nasıl bakalım? dedesi ve babannesi avrupaya gitmişti ordan torunlarına emzik ve diş kaşıyıcısı getirmişler çok tatlı şeyler a.s sende nevar neyok bakalım:1hug::nazar:

sağol canım
ben sivastayım ama memuruz canım burda
aslen ankaralıyım ben ailem ankarada

sivas güzel çok ağır bir kıştan çıktı halen ısınamadı
donuyoruz akşamları 3-4 saat sıcak oluyo sonra birden soğuyor

sivas soğuğuyla ünlüdür. ben çok az gitti memlekete. 29 yaşındayım ömrümde toplasan 5 gün kalmışımdır sivasta. ama yinede memleket işte. Sivas adını duyunca bile içim kıpır kıpır oluyor :)

Dikkat et canım kendine ve bebişe. hasta olmayın sakın oralarda!a.s.

kızlar sağlık ocağından geldim ebe 5.ayda tetanos aşısı yapcaz dedi. bide normal doğum istiyosan bol bol yürü dedi.
günde 45dk yürümek çokiyiymiş.hazır havalar çok güzelken alcaz elimize suları yürüycez..beni tarttı hamileliğimin başından beri yarım kğ almışım gayet iyi dedi.sizlerde takvimle uğraşıyorsunz sanırım a.s.
perihaaaaan nerdesin arkadaşım????

canım tetanoz aşısı mecburimiymiş? Doktorunda bahsetmişmiydi hiç aşıdan?

zeamays canım biz dr da ilk ultrasona giriyorum sonra sohbet ediyoruz ben sohbet ederken hep bebişimizin resmine bakıyorum aklım 5karış havada oluyor yani.
mutlaka söylemiştir ama hatırlamıyorum.bebişimiz için olcaz artık yapcak bişey yok
yeterki o iyi olsun .canım bide o 7910.org da takvimine nasıl yazı yazdın tex kısmına bende yazıyorum ama olmuyor?bir formülümü var?varsa nedir?? çok öpüyorum

aramızdan bir çoğunun var inan düşük tehlikesi..

yavaş yavaş rahatlıyoruz inş.
Senin de vakit gecer hiç merak etme..
Allah sağlık sıhhat versin inş..

sendede varmıydı tehlike nasıl atlattın 12 haftadan sonra gerçekten azalıyormu korkulu günler yaşıyorum

sendede varmıydı tehlike nasıl atlattın 12 haftadan sonra gerçekten azalıyormu korkulu günler yaşıyorum

evet canım bende de vardı.
Bu hamilelikten bir ay önce bir düşük yaşadım ben .
9 haftalıktı.
Bu hamileikte bir sürü ilaçlar vs kullandım.
bir sefer kanamam falan oldu aklım cıktı.
Ama 4.aya girince doktor bazı ilaçları da kesti.
Ben de kendimi daha iyi hissediyorum artık.
Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak..

Sen de iyi olursun merak etme canım..

merhaba tatlı anneler nasılsınız bu gün. benim biraz problemim var.yaz geldi benim alerji başladı. göz damlasının bi etksi olur mu bebeğe bilgisi olan var mı? hepinizi çok öptüm bebekleride :)

evet canım bende de vardı.
Bu hamilelikten bir ay önce bir düşük yaşadım ben .
9 haftalıktı.
Bu hamileikte bir sürü ilaçlar vs kullandım.
bir sefer kanamam falan oldu aklım cıktı.
Ama 4.aya girince doktor bazı ilaçları da kesti.
Ben de kendimi daha iyi hissediyorum artık.
Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak..

Sen de iyi olursun merak etme canım..

BAK SENİNKİDE 9 HAFTALIKMIŞ O YÜZDEN KORKUYORUM ÇOK :çok üzgünüm:

perihancım iyiym canım napıyım.bizim sağlıkocağı çok yakın.ayda bir onada gidiyorum yazıyo çiziyo bişeyler çok iyi bir hanım.gittim sohbet ettik yine.herşey yolunda 5,ayda aşı varmış tetanoss anam korkuyoom :1ninca: oğluşumda iyi babası bu hafta gececi oğluma emanetim yani yerimseniben sağolsun hiç üzmüyor beni şutarafagitti senin kız nasıl bakalım? dedesi ve babannesi avrupaya gitmişti ordan torunlarına emzik ve diş kaşıyıcısı getirmişler çok tatlı şeyler a.s sende nevar neyok bakalım:1hug::nazar:

iyilik ne olsun valla aynı. bizimde sağlık ocağı çok yakın karşımızda hemen
bende gidiyorum ayda bir ayın 16 gidicem inşallah bakalım. karnım şişti yaw benim
yeni üst kıyafetler aldım kendime pantolon filan almadım daha erken diye.
şişkinlikten ve miğde bulantısından başka derdim yok allah şükürler olsun.

iyilik ne olsun valla aynı. bizimde sağlık ocağı çok yakın karşımızda hemen
bende gidiyorum ayda bir ayın 16 gidicem inşallah bakalım. karnım şişti yaw benim
yeni üst kıyafetler aldım kendime pantolon filan almadım daha erken diye.
şişkinlikten ve miğde bulantısından başka derdim yok allah şükürler olsun.

ben de giyiyorum artık walla

karnım cıktı benim de..
rahat edemiyorum.
Hamile pantalonum vardı zaten,
O süper rahat oluyor.
Bir tane de üst var,onu da dün giymeye başladım.
rahata erdim resmen.
yoksa patlıcak gibi oluyorum,boğuluyorum resmen..

kızlar benim hamile pantolonum çok bol onu artık 6aydan snra giyewbilcemheralde.badilerim bol almıştım ben hem s beden giyerken şimdi aldığım badiler hep xl :)) etrafta sapık gibi dolaşıyorum pantolonumun düğmesi hep açık allahtan badilerim kalçamı kapatıyorda pantolonumun önü görünmüyorr :)) hehhehe

X