2008 Aralık Anneleri

sagol cnm bize el salladi dedigim bana ve babasina cnm ikimize yani doktor gosterdi benle esime bak el salliyor dedi resmen ikinci askimi yasiyorum hehe

dedim teyzelerinede yani bizede selam yollamıştır ama :çok üzgünüm: yaramaz sadece annesine babasına el sallamış. :çok üzgünüm:

onları öyle hareketli görmek muhteşem bir duygu. mucize gibi. benimde hiç gözümün önünden gitmiyor hareketleri.. aaaahhhhhh ah randevu günüm gelsede görsem meleklerimi!

slm kizlar simdi doktordan geldim cok sukur hersey yolunda.kizlar bebisim resmen bize el salldi valla.gorseniz okadar tatliydiki masallah isallah hersey hep boyle yolunda gider hepimiz icin

Gözün aydın loracım..

hep böyle yolunda gisin herşey inş

sagol cnm bize el salladi dedigim bana ve babasina cnm ikimize yani doktor gosterdi benle esime bak el salliyor dedi resmen ikinci askimi yasiyorum hehe

kurban olurum yaradana canım benim el de mi sallarmış
başka ne dedi dr
boyu ne kadarmış diye soracağım ama kızlar bana kızmayın olur mu:tomato:

canlarım günaydın hepinize valla ölü gibi uyumuşum şimdi kapının ziline uyandım doğrusu. çalmasa uyanmıycam.
eee neler yapıyorsunuz bakalım benim bez numunelerim geldi bugün iki tane.
loracım gözün aydın canım çok sevindim.

benim yeni takvim nasıl olmuş:uhm:
biraz karışık mı oldu acaba:sm_confused:

çok beğendim bunları ama :roflol:karman çorman oldu

benimkide geldi canım bugün 2 tane açmadım ama paketle duruyor:teytey:

takvim konusunu bilmiyorum canım niye durur ki ilerlemesi:uhm::sm_confused:

bilmiyorum ama ben 13+2 günlüğüm iki gün geridenmi geliyor yoksa duruyormu anlamadım?

benim yeni takvim nasıl olmuş:uhm:
biraz karışık mı oldu acaba:sm_confused:

çok beğendim bunları ama :roflol:karman çorman oldu

canım ilk bakışta biraz karışık gibi ama komposizyon çok güzel a.s

ay kııııııııııızzzzz bu ne uykusu böyle. akşam oldu nerdeyse!

hoşgeldin bu arada!

canım ilk bakışta biraz karışık gibi ama komposizyon çok güzel a.s

sağol canım
ben sivastayım ama memuruz canım burda
aslen ankaralıyım ben ailem ankarada

sivas güzel çok ağır bir kıştan çıktı halen ısınamadı
donuyoruz akşamları 3-4 saat sıcak oluyo sonra birden soğuyor

canlarım benimde bez numuneleri geldi.çok sevindim :))ebe bu arada ayakkabıma baktı düz giy hep dedi.sizde öyle giyin hem rahatta oluyoo.loracım canım çok sevindim çok öpüyorumma.s.

burda en küçük bebiş benimki herkezinki büyümüş zaman hiç geçmiyor askerlik yapsam tezkere almıştım bir an önce 3 ayımı doldurmak istiyorum artık çünkü düşük tehlikem var.dr.3 aydan sonra azalacak tehlike dedi lütfen günler çabuk geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…