2008 Aralık Anneleri

birkaç tane yaptım canım sana aceleyle

çok teşekkürederim canım benim. hepsi çok güzel. ben o sitede yapmıştım takvim ama yazıyı tam almadı. meleklerim yazdıramadım. sadece m harfini yazıyor. tekrar bir deneyeyim bakayım.

kızlar günaydın.bende birazda sağlık ocağına gidicem 1ay doldu ebe hanımla görüşcem çok tatlı bir hanım :))
loracım canım güzel haberlerini bekliyoruzz.hadi hayırlısıa.s.
ademel canım takvimin süper olmuş ama en güzel takvimi olan ben i henüz geçememişsin :)) hehehheheh şaka şaka süper olmuş takvimm canım bide o dr kafayı sıyırmış bence normal değil yani.insanın hamileilkte nasıl bir psikolojide olduğundan haberi yok heralde.neyse çok öptüm canlarım..

yeğenimizden güzel haberler getir bize annesi. teyzeleri çok öpüyor onu a.s.

herkese merhaba canlarım...

ben yine uyudum de geldim.

aman da benim bebeğimin cetveli ay atlamış sonunda..

çok teşekkürederim canım benim. hepsi çok güzel. ben o sitede yapmıştım takvim ama yazıyı tam almadı. meleklerim yazdıramadım. sadece m harfini yazıyor. tekrar bir deneyeyim bakayım.

net bağlantısında sorun oldu yazamadım bir türlü aarkadaşlar
canım ben meleğim geliyor yazdım daha uzun dene istersen canım

ben 10 haziranda gideceğim. ense kalınlıkları ölçülecek. ikizlere ikili test yapılmıyormuş.

sen ikili test yaptırmayı düşünüyormusun canım?

benim dr um mutlaka yapıyorm dedi bilmem önce bir göreyim de yapılacak sanırım canım

kızlar günaydın.bende birazda sağlık ocağına gidicem 1ay doldu ebe hanımla görüşcem çok tatlı bir hanım :))
loracım canım güzel haberlerini bekliyoruzz.hadi hayırlısıa.s.
ademel canım takvimin süper olmuş ama en güzel takvimi olan ben i henüz geçememişsin :)) hehehheheh şaka şaka süper olmuş takvimm canım bide o dr kafayı sıyırmış bence normal değil yani.insanın hamileilkte nasıl bir psikolojide olduğundan haberi yok heralde.neyse çok öptüm canlarım..

sağol canım kontrole gitsem içim rahatlayacak
bu hafta gideceğim inşallah
ehh beninki de fena olmadı ama dimi:roflol:

kızlar şu alttaki hafta hesaplaması nasıl oluyor bende yapmak istiyorum

canım ben yarcdımcı olurum sana
googledan 7910.org yaz
ilk açılan japonca onu açma ikinci açılan sayfayı aç

oradan cetvel ve simgeyi beğen
ilk aşama bu
sonra yazıya geçeriza.s.

canım bu linkte patiklerle alt gruptada şimdiki takvimimdeki bıcırıklar
SAT 13 mart
meleklerim yazmak istiyorum

çok teşekkürederim canım benim

herkese merhaba canlarım...

ben yine uyudum de geldim.

aman da benim bebeğimin cetveli ay atlamış sonunda..

:1closedeyes: bakıyorum yeğenimiz seni iyice uykucu yaptı. ne güzel benim yerime uyu :) şu anda gözlerim kapanıyor. öğle tatilinde bende uyuyacağım :1closedeyes:

:1closedeyes: bakıyorum yeğenimiz seni iyice uykucu yaptı. ne güzel benim yerime uyu :) şu anda gözlerim kapanıyor. öğle tatilinde bende uyuyacağım :1closedeyes:

ya aslında 6.20 de kalkıyorum ama gün içinde illa uyumam lazım ki eşim geldiğinde dinç olabileyim..
Yoksa çok söyleniyor tatlicadiarzu

X