- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.661
çok teşekkürederim canım benim. hepsi çok güzel. ben o sitede yapmıştım takvim ama yazıyı tam almadı. meleklerim yazdıramadım. sadece m harfini yazıyor. tekrar bir deneyeyim bakayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın.bende birazda sağlık ocağına gidicem 1ay doldu ebe hanımla görüşcem çok tatlı bir hanım :))
loracım canım güzel haberlerini bekliyoruzz.hadi hayırlısıa.s.
ademel canım takvimin süper olmuş ama en güzel takvimi olan ben i henüz geçememişsin :)) hehehheheh şaka şaka süper olmuş takvimm canım bide o dr kafayı sıyırmış bence normal değil yani.insanın hamileilkte nasıl bir psikolojide olduğundan haberi yok heralde.neyse çok öptüm canlarım..
çok teşekkürederim canım benim. hepsi çok güzel. ben o sitede yapmıştım takvim ama yazıyı tam almadı. meleklerim yazdıramadım. sadece m harfini yazıyor. tekrar bir deneyeyim bakayım.
ben 10 haziranda gideceğim. ense kalınlıkları ölçülecek. ikizlere ikili test yapılmıyormuş.
sen ikili test yaptırmayı düşünüyormusun canım?
kızlar günaydın.bende birazda sağlık ocağına gidicem 1ay doldu ebe hanımla görüşcem çok tatlı bir hanım :))
loracım canım güzel haberlerini bekliyoruzz.hadi hayırlısıa.s.
ademel canım takvimin süper olmuş ama en güzel takvimi olan ben i henüz geçememişsin :)) hehehheheh şaka şaka süper olmuş takvimm canım bide o dr kafayı sıyırmış bence normal değil yani.insanın hamileilkte nasıl bir psikolojide olduğundan haberi yok heralde.neyse çok öptüm canlarım..
herkese merhaba canlarım...
ben yine uyudum de geldim.
aman da benim bebeğimin cetveli ay atlamış sonunda..
kızlar şu alttaki hafta hesaplaması nasıl oluyor bende yapmak istiyorum
şimdide sadece mele yazdı sorun ne anlamadımki.
canım ben yarcdımcı olurum sana
googledan 7910.org yaz
ilk açılan japonca onu açma ikinci açılan sayfayı aç
oradan cetvel ve simgeyi beğen
ilk aşama bu
sonra yazıya geçeriza.s.
herkese merhaba canlarım...
ben yine uyudum de geldim.
aman da benim bebeğimin cetveli ay atlamış sonunda..
seçtim diyelim sonra ne olcak karışık biraz anlamadım yaww
:1closedeyes: bakıyorum yeğenimiz seni iyice uykucu yaptı. ne güzel benim yerime uyu :) şu anda gözlerim kapanıyor. öğle tatilinde bende uyuyacağım :1closedeyes: