2008 Aralık Anneleri

günaydın dünyanın güsel anneleri.bugün hiç uyanmak istemedim.gördüğüm o güsel rüyayı tekrar tekrar göreyim diye.bu nekadar güsel duygu,çok kutsal bişi ya.kızlar rüyamda bebeğimi emziriyordum.gerçekmiş gibi herşeyi hissettim,emmesini gögsüme sarılıp tutması.ay ağlıyorum şimdi,rabbim nekadar yüce nekadar kutsal bir insanki,bizlere de kendi gibi kutsal varlık veriyor.ah arkadaşlar kalktım ve yatakta bebeğimi arıyordum.anlataam size ya çok çok güsel birduyguydu.allahım ne olur bizlere bebeğimizi sağ sağlim ver ver ne olur.sizi seviyorum güsel annelerim.allaha emanet oluna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tatlicadiarzukızlar kuaföre gitcem birazdan.kendimi bıraktım vallahi.kesim yaptıramda gelem.kimsecikler yok yafftatlicadiarzu

merhaba canım iyi pazarlar yaaa bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama bir sürü kişi yok hamilesin kestirme falan diye bir sürü şey söylüyo. sana şimdiden sıhhatler olsun. kib

kızlar bebişlere bişiyler almaya başladınız mı?
Bizimkine anneannesi almaya başladı tabi onun ilk torun olucak babaannenin 11. torun olacağı için bizimkiler kadar hevesli değil tabi
Annem Bim'den oyunpakı almış 90 ytl'ye biberon ve göğüs pedleri de bu hafta indirimdeymiş aldım 2 kutu çok ucuz diye walla haberiniz olsun

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun bugun erken kalktim cunku 8:15 te minigimi gormeye gidecem cok ozledim bebisimi bakalim bugun ne yapacak bana sans dileyin hersey yolunda olsun kizlar hepinizi opuyorum

bu arada kizlar dun gece canim oyle bir tatli cektiki anlatamam yemesem mafolurdum valla suana kadar hep eksi seven ben birden tatliya kaymaya basladim heralde esim hic usenmedi gece gece gitti tatli getirdi sanirim hayatimda bir tatli bu kadar lezzetli gelmemisti ondan sonra icim rahat bir sekilde misil misil uyudum hehehe

günaydın sevgili lora, umarım hayırlı haberlerle dönersin, inşallah herşey yolundadır, benimde haziranın 7 sinde kontrolüm var, o gün 12+1 olucam, inşallah hepimizin gebelikleri sağlıkla devam eder ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...
bu arada bende ilk haftalar hep ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyordum şimdi bir haftadır tatlı şeyler istiyor canım...merak ediyorum bakalım bebeklerimizin cinsiyeti ne olacak, gerçi cinsiyet önemli değil sağlıklı olmaları öncelikli dileğimiz ama ciciler alabilmek için cinsiyetlerini de bir an önce öğrensek fena olmaz di mi??yerimseniben
hepinize sevgilera.s.

loracım hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
şen cim bu arada bende 7 haziranda gidecem dr heralde seninle aynı gidiyoruz benim sat 14 marttı senin canım acaba cinsiyet öğrenebilirmiyiz gittiğimizde

X