- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.601
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun bebisler nasil
hehehehe alemsin kız:))
valla süper bir teklif bende evde yanlızlıktan sıkılıyorum fakat ben gelemem((
çünkü eskişehirdeyim:)))))))
yakında eskişehirle ankara arasında hızlı tern devreye girer.
az kaldı gider geliriz o zaman :)
o tren kocaelindende geçer bende gelirim ozman perihan başla sen hazırlıklara :)) a.s.
kızlar benim çıkarmalarım bitti çok şkr çok az böğürmelerim oluyo
gelin gelin bende arkadaş arıyom zaten bende gelirim ne olcek kız. bebeleri birlikte büyütürüz.ŞenizŞeniz
inşallah kızlar dostluğumuz pekişir ne kadar güzel olur.
kızlar geçen gece eşimle konuşuyorduk böyle böyle arkadaşlar edindim. hepsi birbirinden tatlı dedim sizin için. sonra bebeklerimiz hakkında konuşurken birden aklıma şöyle birşey geldi eşim çok güldü:))
çocuklarımız büyüyüp hepsi üniversiteye gidecek allah nasip ederse tabi. üniversitede tanışıyorlarmış dostlukları oluyormuş kimbilir evleniyorlarmış bile diye hayal ettim. sizcede olamazmı?
günaydın loracım sen nasılsın. sorma tatlım bebişimin keyfi yerinde sanırımki miğde bulantılarımı çoğalttı:))Şeniz
senin bebiş nasıl iyimi annesia.s.
tabikide olur ben oğlumu perihanın kızının peşine takcam iştea.s.
gunaydin cnm bende iyiyim benim bebisim iyidir sanirim cunku benim mide bulantilari kusmalar devam ediyor perihancigim cogu kisileri okudum kiz bebek bekleyenler hep cok cikarmis ve cok bulanti yasamislarama erkek bebeklerde genelde hamilelik rahat geciyor belki bir tesaduftur ama kac gundur bakiyorum hep oyle o yuzden bende benimki kiz diyorum bakalim kizim olursa genel olarak dogru bir tez olacak sanirim
gunaydin cnm bende iyiyim benim bebisim iyidir sanirim cunku benim mide bulantilari kusmalar devam ediyor perihancigim cogu kisileri okudum kiz bebek bekleyenler hep cok cikarmis ve cok bulanti yasamislarama erkek bebeklerde genelde hamilelik rahat geciyor belki bir tesaduftur ama kac gundur bakiyorum hep oyle o yuzden bende benimki kiz diyorum bakalim kizim olursa genel olarak dogru bir tez olacak sanirim
ballımcım canım biz ayda bir ,gidiyoruz sen neden 10gün sonra?