2008 Aralık Anneleri

hehehehe alemsin kız:))
valla süper bir teklif bende evde yanlızlıktan sıkılıyorum fakat ben gelemem:KK43:((
çünkü eskişehirdeyim:)))))))

o tren kocaelindende geçer bende gelirim ozman perihan başla sen hazırlıklara :)) a.s.
kızlar benim çıkarmalarım bitti çok şkr çok az böğürmelerim oluyo :p

kızlar geçen gece eşimle konuşuyorduk böyle böyle arkadaşlar edindim. hepsi birbirinden tatlı dedim sizin için. sonra bebeklerimiz hakkında konuşurken birden aklıma şöyle birşey geldi eşim çok güldü:))
çocuklarımız büyüyüp hepsi üniversiteye gidecek allah nasip ederse tabi. üniversitede tanışıyorlarmış dostlukları oluyormuş kimbilir evleniyorlarmış bile diye hayal ettim. sizcede olamazmı?

kızlar geçen gece eşimle konuşuyorduk böyle böyle arkadaşlar edindim. hepsi birbirinden tatlı dedim sizin için. sonra bebeklerimiz hakkında konuşurken birden aklıma şöyle birşey geldi eşim çok güldü:))
çocuklarımız büyüyüp hepsi üniversiteye gidecek allah nasip ederse tabi. üniversitede tanışıyorlarmış dostlukları oluyormuş kimbilir evleniyorlarmış bile diye hayal ettim. sizcede olamazmı?

dünya çok küçük..
neden olmasın:icecream:

ben yine kaçıyorum kızlar..
gerçi işlerimi hallettim de..
eşim gelene kadar dinleneyim biraz
Dün geldiğinde,ben yorgunum diye kıyamet koptu resmen.
uff...

hadi görüşürüz...

günaydın loracım sen nasılsın. sorma tatlım bebişimin keyfi yerinde sanırımki miğde bulantılarımı çoğalttı:))Şeniz
senin bebiş nasıl iyimi annesia.s.

gunaydin cnm bende iyiyim benim bebisim iyidir sanirim cunku benim mide bulantilari kusmalar devam ediyor perihancigim cogu kisileri okudum kiz bebek bekleyenler hep cok cikarmis ve cok bulanti yasamislarama erkek bebeklerde genelde hamilelik rahat geciyor belki bir tesaduftur ama kac gundur bakiyorum hep oyle o yuzden bende benimki kiz diyorum bakalim kizim olursa genel olarak dogru bir tez olacak sanirim

tabikide olur ben oğlumu perihanın kızının peşine takcam işte :KK70: a.s.

SEN ÇOK UYANIKSIN KAYINVALİDE ADAYI. TABİ BULDUNUZ BENİM FINDIK BURUNLU KIZIMI KAÇIRMIYORSUNUZ DİMİ.
İNŞALLAH KIZDIR VALLA İÇİME DERT OLDU KESİN ÖĞRENMEK İSTİYORUM İÇİM RAHATLASIN DİYE KIZ ERKEK FARKETMEZ BENİM İÇİN AMA İSAN TEDİRGİN OLUYOR BÖYLEDE. ALACAĞINI ALAMIYOR:1no2:benneyaptımki

gunaydin cnm bende iyiyim benim bebisim iyidir sanirim cunku benim mide bulantilari kusmalar devam ediyor perihancigim cogu kisileri okudum kiz bebek bekleyenler hep cok cikarmis ve cok bulanti yasamislarama erkek bebeklerde genelde hamilelik rahat geciyor belki bir tesaduftur ama kac gundur bakiyorum hep oyle o yuzden bende benimki kiz diyorum bakalim kizim olursa genel olarak dogru bir tez olacak sanirim

CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ÖNCELİKLE. AMA BENİM DUYDUĞUMDA GÖRDÜKLERİMDE ÖYLE OLDU. FAKAT BAZI KADINLAR ERKEK BEBEK TAŞIDIĞI HALDE 9 AY MİĞDE BULANTILARI OLMUŞ BUNUDA DUYDUM.
BANA DOKTORUM %51 KESİN KIZ DEDİ AMA BENİM TANIDIKLARIN İÇİNE HEP ERKEK DOĞUYOR BU KADAR BULANTILARIMIN OLMASINA RAĞMEN.
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.a.s.Şeniz

Kızlar benim de mide bulantılarım var ama hiç kusmadım. İlk hamileliğimde daha fazla bulantım olmuştu ama sonuçta kız gibi güzel bi oğlum oldu :sm_confused:

ballımcım canım biz ayda bir ,gidiyoruz sen neden 10gün sonra?

canım kontorole gidecem o yüzden 10 gün sonra kan testi v.s... testler istedi onları yaptıracam bide 2 li test istiyormusun dedi ailelere bırakıyorlarmış bende istemedim 5 ayda dopler ultrasyona girmek istiyorum dedim tamam dedi dr tamamen sana kalmış bi olay isteyip istememek senin elinde dedi

X