2008 Aralık Anneleri

evde oturmaktan iyidir tabiki. allah yardımcın olsun inşallah istediğin yere gidersin:))

gyno ferro sanol verdi doktor bana içinde demir vitamini folik asit vitamini ve b12 vitamini varmış doğurana kadar bunu kullanacaksın dedi.

megnezyum ve demir hapı verdi bide vitamin verdi kullanacan bunları dedi kasıkta kasılmalar oluyo dedim magnezyum ve demir eksikliğinden olur dedi dr

benim kasılmalrım olmuyor ama yinede her doktor veriyor demir vitamini, magnezyumu. benim ilacın içinde bir magnezyum yok.

kızlar mağnezyum u doktorlar kalsiyum mağnezyum dengesizliğinde veriyorlar..yeteri miktarda kalsiyum alıp mağnezyum alamadığımız zaman bacaklarda kramp oluyor.kramplar için öneriyorlar......

kimse yok galiba yaa.nereye kaçtınız şimdikten.zaten canım sıkılıyo evde yalnızım bide siz yoksunuzsenağlama

evet banada magneziyum verdi karnimda cokkasilmalar ouyodu sanki ama faydasi varmi yok ilk gün cok güzel oldu faydasi sonra bos yani

günaydın kızlar nasılsınz?balllım çok sevindim canım negüzel gördün bebişini.bidahaki randevun ayınkaçında?
hadi hayırlısı olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…