2008 Aralık Anneleri

kızlar ben geldim dr dan Allaha şükür bebişimi gördüm kocasman olmuş haber veriyimdedim

oh ohh maşallah. gözün aydın ballım. yine boşuna üzdün kendini :eek:klava: valla hepimiz sopalığız haa!yok birbirimizden farkımız. Allah çevremizdekilere sabır versin ne diyim

bana çok iyi geliyor birde hakiki zeytin yağı kullanıyorum onuda akşamları sürüyorum sabah kalkınca duş alıyorum ardından vazelin hiç birşeyim kalmıyor kaşıntı olarak.
sen birde ikiz bebek bekliyorsun tatlım ihmal etme sen bizden fazla kaşınırsın.a.s.

evet canım haklısın. dikkat etmem gerek ama çok üşengeç ve unutkanım. kaç gündür hatırlayıpta badem yağı alamadım. evde zeytinyağı vardı akşam başlayayım bari sürmeye. vazelinle badem yağınıda alırım artık.

anacığım kaşı gitsin kimseden çekinme.ay allahım beni güldürdün ya allahda seni güldürsün.benimde öyle şimdiktan nasıl kaşınıyor.geçen otobüsde kaşındı kaşıdım inaki bananekafamçokkarıştı

sorma :eek: "göbeğini kaşıyan adam" deyimi vardırya kıro erkekler için söylenir kendimi onların dişi versiyonu gibi hissediyorum. öyle narin narinde kaşıyamıyorum hart hart iki elimle. bugün dahada arttı kaşıntım. oooyyyy oyyy birgün biri yakalarsa (ki an meselesi) gidecek karizma!:1rolleyes:

evet canım haklısın. dikkat etmem gerek ama çok üşengeç ve unutkanım. kaç gündür hatırlayıpta badem yağı alamadım. evde zeytinyağı vardı akşam başlayayım bari sürmeye. vazelinle badem yağınıda alırım artık.

ay valla canım bende çok unutkanım o yüzden oturduğumuz odaya koydummsehpanın üstüne gördükçe sürüyorum. :icecream:

valla canım canım istesin diye yemiyorum. kız hemen bulda ye bari. tüh keşke yapmasaydıma.s.

Ayyy çok şekersin yaa canım benim üzülme. alacağım şimdi. mesaim bitiyor. altta cafeden alırım servise yürüyene kadarda yerim ben onu bir güzel :) :icecream:

hadi güzellerim ben çıktım. hafta sonuda eşimin memleketine bursaya gidicez. kaynanaya naz yapayım biraz :1rolleyes: pazartesi görüşürüz. kendinize ve yeğenlerime iyi bakın haaa a.s.

Ayyy çok şekersin yaa canım benim üzülme. alacağım şimdi. mesaim bitiyor. altta cafeden alırım servise yürüyene kadarda yerim ben onu bir güzel :) :icecream:

hadi güzellerim ben çıktım. hafta sonuda eşimin memleketine bursaya gidicez. kaynanaya naz yapayım biraz :1rolleyes: pazartesi görüşürüz. kendinize ve yeğenlerime iyi bakın haaa a.s.

afiyet olsun tatlım benim. iyi hafta sonları bol bol eğlen ama yorma kendini. sende iyi bak öpüyorum üçünüzüdeŞeniz

ya eşim kendi akrabalarının yazlığına gidelim diyecek bende ablamın yazlığına gitmek istiyorum bütün ablamlar gidecek bakalım hayırlısı gidecekmiyiz bi yerde karar kılarız heralde

hehehehe işin zor valla. her iki tarafıda kırmayın bence iki tarafıda ziyeret edin en son ablanlara gidersiniz gece geç dönersiniz. iyi hafta sonları dilerim sana ama kendini yorma olurmu.

canım teşekkürler tek tarafa gideriz iki taraf yapmayız emin ol eşim biraz inatçıdır çünki neyse bunada şükür evde oturmaktan iyidir yine dimi

X