2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurxoxz

yaşama sevincim3 melegim
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.925
1
43
aaaaaa nereye gitmiş bizim topigimiz....evet eskisi gibi sık girmiyoruz ama kapattırmayız topigimizi heeeeyyyyyytttttttt:))alsanaalsanasmile

Aynurcum yine topik yenilendi,nye öyle yapıyorlarki 100 sayfa olmuş diye yeni başlık başlatılar.

valla bunlar topigi kapatıyorlar ben açıyorum:) kızlar artık eskisi gibi giremiyoruz ondanmı oluyor acaba ama aradada girsek alıştık ya kapatmasınlar bissssiiiiiiii

bu ne canım her 100 sayfada bi yeni topğe mi taşıncaz aaaa

Burcu merhaba canım,bilmiyorum önceden topikler daha çok sayfalı olurdu,bu yeni bir uygulama herhalde.Çok sıkıcı bir durum bence.

selam canım nasılsın ben yeni oturabildim de yemek yiyorum bi taraftan :)

canım ben cıkıyorum ege uyanmadan biraz dinlenip enerji toplamam lazım
ve daha ona corba bize yemek yapacağım
cok işim var cookkk

ay canım seni kaçırdım,ben de sanberk le uğraşıyordum dolaşıyor odadan odaya bi bakayım dedim ne yapıyor o kadar... oyuncakları taşımız herşey dağtmış,ben de aldım biraz topladım.Neyse canım umarım akşam biraz zamn bulup da gireriz tekrar..Ben de sanberke yidircem yoğur zanı geldi.

kızlar yeni topigimiz hayırlı olsun nerelerdesiniz paşalar nasıl görüşmek üzere

bugünlerde o kadar yoruluyorum ki akşam nasıl olmuş anlamıyorum bi bakıyorum eşim gelmiş ev ve egenin işleri hiç bitmiyor ama canı sağ olsunda bitmesin dimi kızlar ben artık doğal süt kullanmaya karar verdim mümkün oldugunca pastörize almayacağım orda calışan bi arkadaş söyledi cok temizmiş gerçekten ama içinde cok fazla katkı maddeleri ekleniyormuş bende biliyorsunuz burası küçük yer bi tanıdık buldum onun vasıtasıyla köyden taze sağılmış süt alıp kullanıyorum

birde sanırım egenin hala azı dişleri olmadığından yemek yemekte isteksiz özellikle et yediremiyorum köfte falan yapıyorum ama yemiyor sadece corbada onuda iyice blenderden geçirmem lazım ama sebze yemeklerinde de vitamin kalmıyor o zaman ben gece mamasına süt, bal, çekilmiş fındık, büsküvi ve tahıl maması koyuyorum biberon kıvamında yatmadan 200 ml içiyor tabi gün içinde bi şey yemediğinden tüm ümidim bu mama hatta bazen içine meyve de rendeliyorum

ay çenem düştü sanırım sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz

ay sormayın birde o kadar hassas ki yerde küçüçük bi şey bulsa koşa koşa gelip bana veriyor ve eline bir şey bulaşsa yemek yerken vs. illaki bi bez, peçete bulup gelip bana veriyor sil diye :))
birde bu aralar burun karıştıryoooo biliyorum cok ayıp ama arabada giderken bi döndüm baktım eli burnunda burun da küçücük zaten sempatiksalakcinni sizinkiler nasıl

X