2005 model triptonik gümüş gri Toyota Yaris

Keitha

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2007
176
126
2005 model, 46.000 km, ikinci sahibiyim, ilk sahibi de bayandı, tertemiz garaj arabası. Gümüş gri, servis bakımlı, bakımı yeni yapıldı, triptonik vites, arabam 1000 motordur ve hem vergileri hem bakımı hem de yakıtı açısından çok ekonomiktir. Sürekli şehir içinde işe gelip giderken kullanıyorum ve çok az yakıyor, tam bir bayan arabası, minik park etmesi kolay, arka park senserü de var. Kazası hasarı yok, yol bilgisayarı, abs, hidrolik direksiyon, hava yastığı klima bazı özellikleri. Fiyatı 17.000 TL, ayrıntılı bilgi için özelden yada buradan mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fotoğrafını henüz çekemedim, daha dün karar verdim satmaya, şimdilik netten fotosuna bakabilirsiniz, en kısa zamanda kendi fotoğraflarını çekip koyacağım, ama emin olun arabam çok temiz ve az kllanılmıştır, istediğiniz yere, istediğiniz kişiye gösterirsiniz, fiyatta da ciddi alıcılarla pazarlık yaparım.

Son düzenleme:
sahibinden.com sitesine ilan koydum, 14239130 numaralı ilandan arabanın fotoğraflarını ve bütün ayrıntılarını görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…