2001'de Ecevit’e yazar kasa atmıştı! Referandum kararını açıkladı

Canim benim adam yazar kasa firlattiginda cicekciymis yahuuu
Sonra copculuk yapmis 7 gun ondan sonra belediyeye girmis

işte bende onu diyorum, çöpçülük yapacak bir adam nasıl belediyede şef olmuş? cv ile mi almışlar onu belediyeye şef olarak? nasıl girmiş? kaç farklı şekilde anlatayım evla?

işte bende onu diyorum, çöpçülük yapacak bir adam nasıl belediyede şef olmuş? cv ile mi almışlar onu belediyeye şef olarak? nasıl girmiş? kaç farklı şekilde anlatayım evla?
Ahahahahkiz adam esnafmis onceden bacim ne copcusu sadece 1 hafta yapmis belkim esnafligi iyidir belediyede esnaf iliskileri diye bi bolum acmislardir oraya vermislerdir.Yani hangi parti ne belediye olursa olsun ben hakkiyla is alan insanin cok az oldugunu dusunuyorum zaten tatlimmmmharam olsun hak yiyen herkese

allah razı olsun, haram etmen çok iyi oldu bak.. evet bencede esnaf ilişkileri açmışlardır, zaten çöpçülüğü de hobi olarak yapmış 1 hafta, aslında Cern'den çağırmışlar.. şu üslubunu da düzelt evla ya, senin ayarında biri vardı ondan yılmıştım en azından cevap verilecek halde kal sen..

Aaa uslubumda ne var ki

Artık bu gerekli gereksiz referandum karar açıklamaları sıktı gerçekten.

Dolar bilmem kaclara cikinca gozlerim bu adami aradi. Yiyorsa simdi atsın aninda paketlerler. Zaten atmazmis onunu acmislar adamin niye hayir desin ki? Kim mamasi kesilsin ister

Bu adam mikrofonu uzatan basın kimin tarafıysa ona göre konuşan birisi galiba nerden ekmek gelirse.
Kaç videosu var bazılarında akpartili bazılarında tam tersi, ilginç.

Kimin arabasina binerse onun dudugunu calan tiplerden biri iste.. Ciddiye alinacak biri degil yani.

Bu adamin bugün 'evet ' demesinde , o 'basini ac' diyen kadin doktorun rolü de var. Adam yillar sonra yasadigi bu olayi örnek gösteriyor. Sadece gecim derdi , hayat mücadelesi olan insanlar icin aş, iş , aile ve kutsallari var. Ne yasadigina bakiyor sadece adam. Onun icin bence bilen okuyan kesim , insanlarin kutsal degerlerine saygi göstermeli ki ön yargi olusmasin.

Bilir kişi sanırım kendisi, görüşü bizim için fazlasıyla önemliydi. Sağol yeniakit.

Ama unutma ki zamanında yazar kasa attığın adam seni gayet olgunlukla karşıladı, şimdi yazar kasa atsan Silivrideydin.

Keşke koalisyon olsa da özgür düşünce, özgür basın, özgür muhalefet olsa. Yeminne o günleri özler oldum. Yani en sevmediğim politikacı bile şu an burnumda tüter oldu.

Aynen Bülent Ecevitteki hoşgörü Tayyip Erdoğanda ne gezer.Şimdi A desen hapistesin.Eski günleri bende çok özledim.Siyasetçiler sevimli sevimli laf dokunduruyorlardı ,birlikte poz verebiliyorlardı.Ortalıkta nefret tohumları yoktu.Kutuplaştırma yoktu.Şimdi herkes birbirinin gözünü oyacak.Dışarıdan bir düşmana gerek yok.İçerdeki düşman gayet güzel insanları bölüyor.

Eskiden siyasetçilerle ilgili skeç yapılabiliyordu.Eğlenceli günlerdi.Turgut Özalın tombik, sevimli ,insanları kucaklayıcı hallerini özledim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…