2000 tl lik bir kredi kaç günde çıkar ???

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
2000 tl lik bir kredi sizce kaç günde çıkar bilgisi olan var mı kızlar ?? çok acil lzım

2000 tl lik bir kredi sizce kaç günde çıkar bilgisi olan var mı kızlar ?? çok acil lzım

tatlım hemen esıme sordum sıcılın temızse evrakta prroblem yoksa 10 dk ka alırmıssın cnm
fınans bank cabuk vsorunsuz en kısa surede verıyomuş cnm

tatlım hemen esıme sordum sıcılın temızse evrakta prroblem yoksa 10 dk ka alırmıssın cnm
fınans bank cabuk vsorunsuz en kısa surede verıyomuş cnm

cnm sağol şimdi bak bennn kredi kartılarımı günü gününe öderimmm asgarisinide değil dönem borcumun hepsiniiii ne götürmem lazım finanas banka giderkennn kefil falan lazım mıı ?? srarmısın eşine bnm için önemli gerçektenn

cnm sağol şimdi bak bennn kredi kartılarımı günü gününe öderimmm asgarisinide değil dönem borcumun hepsiniiii ne götürmem lazım finanas banka giderkennn kefil falan lazım mıı ?? srarmısın eşine bnm için önemli gerçektenn

yok tatlım bız 10 bın cektık kefıl ıstemedıler 30 dkkada aldık

tmm tatlım sizde finans banktan mı çektiniz ne evrak götürdünüz çok sağol cok yardımcı oldun bana :KK16::KK16:

tatlım esım hıc bı evrak göturmemış sadece orada sıcıle bakmışlar kı başka bankanın kartını kullanıyoruz duzenlı odeme oldugundan yarım saatte vermışler sanırım fınansbank sartları bıraz daha uygun

daha öncesinde hiç bir bankayla çalışmama rağmen (kredi kartı gibi...) iş bankası 5.000 tl lik krediyi yarım saatte onayladı. gidip aldım :) tavsiye ederim. hala ihtiyaç varsa...

X