canım şimdilik 25 tane alıyorum fazla okursam gene bildiririm. Allah kabul etsin.
canım 100 tane okudum allah kabul etsin...
Cok tesekkur ederim canim benim, , ALLAH senin de ne muradin varsa versin.AMIN INSALLAH50 tanede ben okurum allah kabu etsın...
1825 tane kalmis.Alirmisiniz?
canım ben 100 tane alıyım ama hemen okuyamam ama en geç pazar akşam gibi okumuş olurum olur mu?
sen de benim için bir fatiha okuyup hayırlı iş bulmam için dua edersen sevinirim. böyle karşılık bekliyormuş gibi düşünme çok dertliyim de bu konuda başka birinin duası kabul olur belki diye.
Olur tabii, fakat okudugun zaman buraya okudugunu yazarsan sevinirim :) Tabiiki senin icin okurum ne demek :) ALLAH ne muradin varsa versin, yar ve yardimcin olsun. AMIN. INSALLAH
1825 tane kalmis.Alirmisiniz?[/QUOTE o küsüratı da ben alıyorum arkadaşım 25 tane 4 gün sonra başlayabilirim okumaya. Allah kabul etsin inşallah
Yeni oldgm için cvp yazma olayını çözemedim daha. 25 tanede ben alıyorum Allah kabul etsin inş arkadaşım ama 4gün sonra başlayabilirim
50 tanede ben okudum...Rabbim tez zamanda muradını versin..
Olur tabii, fakat okudugun zaman buraya okudugunu yazarsan sevinirim :) Tabiiki senin icin okurum ne demek :) ALLAH ne muradin varsa versin, yar ve yardimcin olsun. AMIN. INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?