Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm bende 20 yaşındayım.siyah noktalar başıma bela.bıktım artık.kk den öğrenmiştm.aspirin ve balla maske yapıyorum o çok iyi geliyor bana ama geçici tabi sora yine çıkıyorlar
off ben de t bölgemdeki gözeneklerden kurtulamıyorum... hakkaten bu yaşta böyleyse ilerde nolur ama o kadar da hakkını yemeyeyim güzeldir cildim tek sorunum o gözenekler..
siyah nokta problemine yoğurt ve limon karışımı iyi geliyordu sanırım..1-2 kaşık yoğurt bir kaç damla limon..
arkadaslar forumda bu sayfayı okuyun bence guzel bi çare bende işe yaradı sızdede yararmı bilemem gerçi aldıktan sonra sıyah noktalar bidaha cıkıyor ama en azından bi sure tertemız gezıyorum :)
arkadaslar forumda bu sayfayı okuyun bence guzel bi çare bende işe yaradı sızdede yararmı bilemem gerçi aldıktan sonra sıyah noktalar bidaha cıkıyor ama en azından bi sure tertemız gezıyorum :)