20 yasinda dogum kontrol icin jinekologa gitmek

massivelyflawed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
1
0
1
20
merhabalar oncelikle. 20 yasindayim ve artik sevgilimle iliskiye girerken kondom kullanmak istemiyorum. bakir spiral taktirmayi dusunuyorum ama jinekolog tarafindan yargilanmaktan korkuyorum. sizce boyle bir sey yasanir mi, yaptirmali miyim

merhabalar oncelikle. 20 yasindayim ve artik sevgilimle iliskiye girerken kondom kullanmak istemiyorum. bakir spiral taktirmayi dusunuyorum ama jinekolog tarafindan yargilanmaktan korkuyorum. sizce boyle bir sey yasanir mi, yaptirmali miyim
Cinsel yolla bulaşan bir çok hastalık var yerinde olsam asla böyle bir riski almazdım çünküü senin yaşında ben çok güvendiğim eski sevgilimden hpv kaptım yargılanmazsın doktor tarafından çünkü onane ama kondomsuz ilişkiye girme karar senin yaşın daha çok küçük

Doktorlar hastalarını yargılamazlar. Muayene eder, tedavi eder ve gönderir. Ama sevgilinizle korunmasız ilişkiye girmenizi tavsiye etmiyorum. Yaşınız çok genç hastalık kaparsınız Allah korusun. Ki bu hastalıkları bazen prezervatif bile önlemiyor.

Doktorlar kimseyi yargılamazlar.
Etraftan gördüğüm birkaç örnek yüzünden spiralin çok güvenli bir korunma yöntemi olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Cinsel hastalıklardan korur kondom, bu sebeple sevgililerinle yaşadığın ilişkilerde mutlaka kondom kullanmaya devam et.

Hiç bir jinekolog sizi yadirgamaz rahat olun. Sevgilin temiz mi ona dikkat et ama sonradan hastalık kapma.

Spiral doğum yapan kadınlara takılıyor diye biliyorum kusursuz bir yöntem değil bi kere rahminize zarar veriyor florasını bozuyor,tam koruma sağlamıyor hatta benim spiralim senesi dolmadan kaymış ipi kopmuş ve içeri doğru gitmiş uyutup çıkardılar hiç bu ihtimallere bulaşmayın. Prezervatif sizin için en iyisi gibi hatta bekar olduğunuz için ilave olarak hapta iyi olur garantiye almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…