3-4 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. en son bu jmexy boy uzatma formülü etkili oldu bende kızlar. birde balık reçetesi uyguladım kullanırken:) herkeste etkili olurmu bilmem tabiki ama bende işe yaradı gerçekten baya problem yaptığım bi konuydu ama çözüldü şükür.
3-4 yıldır gitmediğim doktor kalmamıştı. en son bu jmexy boy uzatma formülü etkili oldu bende kızlar. birde balık reçetesi uyguladım kullanırken:) herkeste etkili olurmu bilmem tabiki ama bende işe yaradı gerçekten baya problem yaptığım bi konuydu ama çözüldü şükür.
Arkadaşlar internetteki tüm boy uzatma ürünlerini inceledim fakat olumlu yada olumsuz yorumlara güvenemiyorm. firmaların reklam amaçlı yazdıgı yorumlarda olabilir çünkü. Sitede satogrowth , supergrowth veya kimi yada yoko markalı tabanlıkları kullananlar varmı?? 1988 dogumluyum boyumdan şikayetçiyim. 3-5 cm uzamak istiyorum. Bu konuda kullananların deneyimlerini ve yorumlarını bekliyorum.
Uzamaxı denedim günde 3 kere içilebilcek bişey diil talaş gibi bi toz bi yararınıda görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?