• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaş dişini çektirdim ve halen çekiyorum:(

moroccolife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
43
0
36
46
- Yurtdışı
4 gün önce 20 yaş dişimi çektirdim. Dikiş atılmadı ve diş hekimi normal diş çeker gibi çekti. 4 gündür ilacımı düzenli kullanıyorum fakat yanağımın şişliği inmedi. 20 yaş dişimin önündeki dişin yan tarafı da apse yaptı. Zonkluyor, uyuyamıyorum. Dişimi çektirirken bu kadar sıkıntı yaşamadım. Dişhekimi minimum 1 hafta sıkıntın olur, paşa paşa bekle diyor. 2 gecedir uykusuz bekliyorum. Son çare dişime sarımsak koydum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Anladığım kadarıyla ağrın var tatlım. Sana önerebilceğim tek şey bi zeytin tanesinin çekirdeğini çıkart ve çekirdeği olan yeri yani içinin boş kısmını ağrıyan dışının üstüne koy ağrısını alır.

Bi 5dk. kadar beklet canım umarım ağrını alır sende rahat bi şekilde uyursun üzülmezsin

Moralim sıfır. 20 yaş dişim çekileli 1haftadan fazla oldu apse geçmedi, ağrılar ona keza... 20 yaş dişimin önünde 1dolgulu dişim vardı o çürüdü ve kaplama olan dişim zonkluyor. Dişhekimim o kadar rahat ki bugün randevum vardı ve işe gelmediğini gittiğimde öğrendim. 2 haftaya yakın zaman önce de dişimi dolgu yapmak için oymuştu ve dolgumu 4-5 gün sonraya atıp dolguma başlamadan 20yaş dişimi çekmişti. Önce dişimi dolgu yapsın dedim kadın bildiğini okudu... Arapçam yok ki kafasına vura vura anlatayım. Eşime söylüyorum o anlatıyor. Onu da dinleyen yok. Eve geldik sinirden ağlıyorum. Baktım eşim eline almış telefonu başka doktordan randevu alıyor. Paramız da yandı, canım da yandı. Böylelerine ne diye diploma verirler anlamış değilim.

Moralim sıfır. 20 yaş dişim çekileli 1haftadan fazla oldu apse geçmedi, ağrılar ona keza... 20 yaş dişimin önünde 1dolgulu dişim vardı o çürüdü ve kaplama olan dişim zonkluyor. Dişhekimim o kadar rahat ki bugün randevum vardı ve işe gelmediğini gittiğimde öğrendim. 2 haftaya yakın zaman önce de dişimi dolgu yapmak için oymuştu ve dolgumu 4-5 gün sonraya atıp dolguma başlamadan 20yaş dişimi çekmişti. Önce dişimi dolgu yapsın dedim kadın bildiğini okudu... Arapçam yok ki kafasına vura vura anlatayım. Eşime söylüyorum o anlatıyor. Onu da dinleyen yok. Eve geldik sinirden ağlıyorum. Baktım eşim eline almış telefonu başka doktordan randevu alıyor. Paramız da yandı, canım da yandı. Böylelerine ne diye diploma verirler anlamış değilim.
peki sonradan gittiğin hekim ne dedi nasıl bi tedavi uyguladı

benimde aynısı oldu üfff sabah bi kalktım apse yapmış bi kaç gecedir de zonkluyordu zaten hemen doktoru aradım ama bakalım ne yapıcak.antibiyotikleride düzenli kullandım neden apse yaptı anlamadım.ben daha önce 2 tane daha 20lik diş çektirmiştim üstelik ama hiç biriside böyle olmamıştı.

Back