• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik Dişimi Ameliyatla çektirdim :(

Troubledoll357357

Gel Bebeğim Göbüşüme Gel
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.660
1
66
İstanbul
şuan dişimi çektireli yarım saat olucak bu forumu hikayeleri çok okudum
akşam 20 lik dişimi düşünmekten uyuyamadım diyebilirim.
çünkü 20 lik dişim batık dı çeyreği çıkmış diyebilirim
gittim dişçiye önce 1 iğne yaptı ben hala hissediyorum sonra 2. iğneyi yaptı ve başladı işleme
açtırmalar zıııt zıtt makine ile oymalar o dişime asıldıkça herşeyi hissettim bağırışlarımı koridordan annem duydu diyebilirim
canım çok ama çok yandı bu 2. 20 lik dişim dilerim bir daha çıkmaz
çektireceklere de allah kolaylık versin

:26::26::26::26::26::26:

gittim dişçiye önce 1 iğne yaptı ben hala hissediyorum sonra 2. iğneyi yaptı ve başladı işleme
açtırmalar zıııt zıtt makine ile oymalar o dişime asıldıkça herşeyi hissettim bağırışlarımı koridordan annem duydu diyebilirim

arkadasım nerde yaptırdın? ben de yarın olacagm kecıorende

sizinki hekim hatası olabilir mi?
gömük olanları genel anestezi altında çekmeleri gerekli değil miydi? cerrahi bir operasyon neticede.

Son düzenleme:
gömük olanları genel anestezi altında çekmeleri gerekli değil miydi? cerrahi bir operasyon neticede.

benim 2 iğne yaptı ama bekleme süresi sanırım azdı uyuşması da haliyle geç oldu
fakat doktor sabretmedi sanırım en son ben bağırdıkça ben bu dişi çekemem böle dedi
ağzım da kan içinde en son doktorun tepkisinden sonra bağırmamaya çalıştım salavat getirdim
besmelemi geçtim ve gözlerim karardı o ara çekti dişimi halen yeri ağrıyor umarım en kısa zamanda geçer

Merhaba :/

Cuma gününden beri sızım sızım sızlanıyorum diş ağrısı nedeniyle 20lik dişim zaten çok zor çıktı tam çıktı derken acısından kurtulmak nerde şimdide çürümüş of allahım dişlerime dokunduğumda acı sızı yok agrıyan yeri tesbit etmeye çalışıyorum hava alıyorum gülünce sızlıyor doktorda 20lik dişimin alttarafında büyük bir çürük olabilceğini söyledi çekilmesi gerektiğini şimdi çekimser kaldım açıkcası diş çekilmesinden yana korkum yok daha önce çektirdiğim için acıya dayanabiliyorum sürekli bu acıyla yaşamaktanda iyi ama herhangi bi doktor çekmelimi yoksa iyi bi doktoramı gitmeliyim
Tümende yaşıyoruz eşim askeri personel buradaki diş doktoruda genç ondanda gözüm korktu asteğmen karar vermedim yardımcı olurmusunuz.

Ayy ben de çektirmiştim.Çok geçmiş olsun.Benimkiler de çıkmamıştı.Diğer dişleri itiyor diye aldırmak zorunda kaldım.Sadece iğne yaptılar bana da.

Merhaba :/

Cuma gününden beri sızım sızım sızlanıyorum diş ağrısı nedeniyle 20lik dişim zaten çok zor çıktı tam çıktı derken acısından kurtulmak nerde şimdide çürümüş of allahım dişlerime dokunduğumda acı sızı yok agrıyan yeri tesbit etmeye çalışıyorum hava alıyorum gülünce sızlıyor doktorda 20lik dişimin alttarafında büyük bir çürük olabilceğini söyledi çekilmesi gerektiğini şimdi çekimser kaldım açıkcası diş çekilmesinden yana korkum yok daha önce çektirdiğim için acıya dayanabiliyorum sürekli bu acıyla yaşamaktanda iyi ama herhangi bi doktor çekmelimi yoksa iyi bi doktoramı gitmeliyim
Tümende yaşıyoruz eşim askeri personel buradaki diş doktoruda genç ondanda gözüm korktu asteğmen karar vermedim yardımcı olurmusunuz.

öncelikle çok geçmiş olsun 20 lik dişiniz eğer tam çıkmışsa sorun çıkmıyor çekim esnasında
ama eğer gömükse mutlaka çene cerrahına gitmeni öneririm canım ve ayrıca en kısa zamanda çektir ve kurtul derim ben
şuan benim ağrılarım dindi çekimden sonra sızlama oluyor bir kaç gün ama oda geçicek

hekimleri bu kadar kolay suçlamayın, genel anestezi öyle haa diye kullanılcak iyi bir şey değil, genellikle sendromlu, zihinsel özürlü, ya da ağır bir rahatsızlığı olanlarda kullanılır diş hekimliğinde.

Back