- 28 Eylül 2014
- 50
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi edasema boz
Kızlar 20lik dişini ameliyatla aldiran varmi sonrasi kaç günde iyileşiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM BENDE İKİ TANE 20 LİK DİŞ ÇEKTİRDİM BİRİNİ AMELİYATLA ALDILAR ÇÜNKÜ ÖNDEKİ DİŞE TAKILDIĞI İÇİN YARISI ÇIKTI YARISI ETİN İÇİNDE KALMIŞTI..İĞNE VURDUKLARI İÇİN ACIMIYO..AMA AĞZININ İÇİNDE OLAN BİTENİ HİSSEDİYOSUN TABİ..ÇOK ACIYACAK DİYE KORKMA BENDE KORKUYODUM SORUN OLMADI ÇOK ŞÜKÜR SENİNKİDE SORUNSUZ GEÇER UMARIM TEK TAVSİYEM SANA EVE GELİNCE 1 GÜN BOYUNCA BUZ POŞETİNİ ÇEKME YANAĞINDAN GÖR BAK NE ŞİŞLİK NEDE BİR AĞRI DUYACAKSIN Bİ DE OGÜN ÇORBAYLA BESLENDİNMİ ÇOK RAHAT ATLATIRSIN :)ama gömülü 20lik dişte diş eti kesilerek diş çekiliyor sonra dikiş felan atıyor.Nasıl acısız olabilir ki uyusturulsa bile
Çok sağol cnm bilgiler içinCANIM BENDE İKİ TANE 20 LİK DİŞ ÇEKTİRDİM BİRİNİ AMELİYATLA ALDILAR ÇÜNKÜ ÖNDEKİ DİŞE TAKILDIĞI İÇİN YARISI ÇIKTI YARISI ETİN İÇİNDE KALMIŞTI..İĞNE VURDUKLARI İÇİN ACIMIYO..AMA AĞZININ İÇİNDE OLAN BİTENİ HİSSEDİYOSUN TABİ..ÇOK ACIYACAK DİYE KORKMA BENDE KORKUYODUM SORUN OLMADI ÇOK ŞÜKÜR SENİNKİDE SORUNSUZ GEÇER UMARIM TEK TAVSİYEM SANA EVE GELİNCE 1 GÜN BOYUNCA BUZ POŞETİNİ ÇEKME YANAĞINDAN GÖR BAK NE ŞİŞLİK NEDE BİR AĞRI DUYACAKSIN Bİ DE OGÜN ÇORBAYLA BESLENDİNMİ ÇOK RAHAT ATLATIRSIN :)
doktor diş ağrısı için hap felan yazmadı mı ?*dişine göre iyileşme süreci değişir...Benim dişim çene kemiğinde ve tersti..Bundan daha kötüsü olamaz herhalde Yaklaşık 1 saat süren ameliyatla 10 dikişle kurtuldum 15 gün ise kocaman bir yanakla gezdim..Ama ağrısı o kadar beterdi ki bu şişlik vs pek umrumda olmadı..
benn aldırdımm ilk gün uyuşturucunun etkisi geçtikten sonraa çokkk fenaaa aacıdı ağladım resmen. ama iki gün sonra gayet iyidim.Kızlar 20lik dişini ameliyatla aldiran varmi sonrasi kaç günde iyileşiyor?