• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik disi ameliyatla aldiran

bana da ameliyat dedi dişçi 20lik dişlerim çıkamadığı için diğer dişlerimi ittiriyormuş gerçekten alt dişimde yamulmaları hissediyorum ama hala yaptırmaktan korkuyorum biri soylese keşke

benim 20likler tam 20 yaşımda çıktı yani 10 yıl önce yaptırdım ameliyat.. 4dünüde 1 ay arayla aldı doktorum zorlamaya gerek yok dedi..iyikide öyle oldu grip filan olduğumdan zor geçmişti benim için.. ameliyat kolay olmadı benımkıler çok köklüydü (kökü srçe parmağım kadardı ve çene kemiğime yapışıktı..doktor epey zorlandı almakta..

iyileşme süresi yaklaşık bir hafta sürüyor. ben 3 tane bu şekilde çektirdim. buz tutmama rağmen şişkinlik olmuştu ama herhngi bir ağrı sızı olmıuyor. sadece şişikten ötürü biraz konuşmada ve ağzımı açmada zorlanıyrdum. doktorum bana antibiyotik ve ağrı kesivi vermişti beraberinde. 1 hafta sonra dikişleri aldırmaya gitmiştim. Geçti gitti çok şükür. ama bir tane daha kaldı 20lik diş onu da haftaya çektiriyorum :)

Ben de 1 tanesini ameliyatla, birini normal çektirdim. Bir tane daha çektirmeliyim, o da ameliyat olucak. Tel yada implant düşünüyorum. Çekim esnasında acı olmuyor zaten. İğne de hiç acıtmadı canımı. Umarım rahat geçer operasyonun.

ama gömülü 20lik dişte diş eti kesilerek diş çekiliyor sonra dikiş felan atıyor.Nasıl acısız olabilir ki uyusturulsa bile :KK64:

ama gömülü 20lik dişte diş eti kesilerek diş çekiliyor sonra dikiş felan atıyor.Nasıl acısız olabilir ki uyusturulsa bile :KK64:
CANIM BENDE İKİ TANE 20 LİK DİŞ ÇEKTİRDİM BİRİNİ AMELİYATLA ALDILAR ÇÜNKÜ ÖNDEKİ DİŞE TAKILDIĞI İÇİN YARISI ÇIKTI YARISI ETİN İÇİNDE KALMIŞTI..İĞNE VURDUKLARI İÇİN ACIMIYO..AMA AĞZININ İÇİNDE OLAN BİTENİ HİSSEDİYOSUN TABİ..ÇOK ACIYACAK DİYE KORKMA BENDE KORKUYODUM SORUN OLMADI ÇOK ŞÜKÜR SENİNKİDE SORUNSUZ GEÇER UMARIM TEK TAVSİYEM SANA EVE GELİNCE 1 GÜN BOYUNCA BUZ POŞETİNİ ÇEKME YANAĞINDAN GÖR BAK NE ŞİŞLİK NEDE BİR AĞRI DUYACAKSIN Bİ DE OGÜN ÇORBAYLA BESLENDİNMİ ÇOK RAHAT ATLATIRSIN :)

CANIM BENDE İKİ TANE 20 LİK DİŞ ÇEKTİRDİM BİRİNİ AMELİYATLA ALDILAR ÇÜNKÜ ÖNDEKİ DİŞE TAKILDIĞI İÇİN YARISI ÇIKTI YARISI ETİN İÇİNDE KALMIŞTI..İĞNE VURDUKLARI İÇİN ACIMIYO..AMA AĞZININ İÇİNDE OLAN BİTENİ HİSSEDİYOSUN TABİ..ÇOK ACIYACAK DİYE KORKMA BENDE KORKUYODUM SORUN OLMADI ÇOK ŞÜKÜR SENİNKİDE SORUNSUZ GEÇER UMARIM TEK TAVSİYEM SANA EVE GELİNCE 1 GÜN BOYUNCA BUZ POŞETİNİ ÇEKME YANAĞINDAN GÖR BAK NE ŞİŞLİK NEDE BİR AĞRI DUYACAKSIN Bİ DE OGÜN ÇORBAYLA BESLENDİNMİ ÇOK RAHAT ATLATIRSIN :)
Çok sağol cnm bilgiler için :KK68:

dişine göre iyileşme süreci değişir...Benim dişim çene kemiğinde ve tersti..Bundan daha kötüsü olamaz herhalde:( Yaklaşık 1 saat süren ameliyatla 10 dikişle kurtuldum:KK42: 15 gün ise kocaman bir yanakla gezdim..Ama ağrısı o kadar beterdi ki bu şişlik vs pek umrumda olmadı..

bir haftaya iyileşiyor korkma dikişlerini aldırana kadar geçiyor ben 4 tanesinide ameliyatla aldırdım. sadece dikiş ipleri uzun bırakıldığı için bir o biraz rahatsız eder başka birşey yok aldırırken falan acımıyor birde yanağın şişiyor o sinir bozucu 1 haftaya iniyor gerçi ben buz kompresi pek yapmamıştım çok şişmişti ama sen yaparsan az şişer:)

dişine göre iyileşme süreci değişir...Benim dişim çene kemiğinde ve tersti..Bundan daha kötüsü olamaz herhalde:KK43: Yaklaşık 1 saat süren ameliyatla 10 dikişle kurtuldum:KK42: 15 gün ise kocaman bir yanakla gezdim..Ama ağrısı o kadar beterdi ki bu şişlik vs pek umrumda olmadı..
doktor diş ağrısı için hap felan yazmadı mı ?*o_O

antibiyotik verdi enfeksiyon riski var neşter sonuçta değiyor evet ağrı kesici veerdi laraphen mi neydi augment verişti 1000 ml bide antibitıkte

Ben üst 20lik dişlerim çıkmadığı halde çektirmiştim hiç ağrımadı şişmedi bile. Ama alttakilere ameliyat dedi korkuyorum hep erteliyorumm

Back