• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar yarın 20 lik diş ameliyat Olacağım üst dişim yarısı çıkmış gecen sene altta tamamen Gömülü bi diş aldırdım alırken çok zorlandı ben dede panik atak var aşırı korkuyorum dişçiden yarısı çıkınca daha mı kolay bu ameliyat hiç yaptıran var mı bide bu tarz yarısı çıkmış dişini aldıran

tabiki birazda doktora bağlı canım ablam unıde cektirdiğinde 1 hafta ölmüştü ağrıdan başka özel doktara gitti diğerinde akşama azıcık sızıdan başka bir şey yoktu

Yarı gomukse daha kolay çıkar muhtemelen tabi kökü düzse :) şimdiden geçmiş olsun:)

panik atağınız olduğu için üni hastanelerinde olmalısınız özellerde atak halınde müdahale edemıyorlar..Anneminde panik atagı var bir anda nefessiz kalıyor.onun için arastırmıstım özel doktorum ben o riski alamam üni hastanesine gitsin demişti

ben de 20 lik diş çektirdikten sonra dişçi fobisi oluştu.bir hafta ağzımı açamadım pipetle beslendim,antibiyotik işe yaramayınca iğne yaptırdım anlayacağın bana doğumdan daha zor geldi,çok kolay atlatanlar da varmış,çekimden hemen sonra buz koy ben o işlemi biraz geciktirmeme bağlıyorum çektiğim acıyı,allah kolaylık versin çok geçmiş olsun,çekim anında hiç sıkıntı yok korkma sakin ol:KK16:

Ben 20 lik disimi henuz gomuluyken cektirdim...iltihapli oldugu icin uyusmadi ve cok aci cektim ama gorumcem cektirdi hic hissetmedigini soyledi ....

Kızlar yarın 20 lik diş ameliyat Olacağım üst dişim yarısı çıkmış gecen sene altta tamamen Gömülü bi diş aldırdım alırken çok zorlandı ben dede panik atak var aşırı korkuyorum dişçiden yarısı çıkınca daha mı kolay bu ameliyat hiç yaptıran var mı bide bu tarz yarısı çıkmış dişini aldıran
ablamaldırdı,yüzüşişti, buzkoyduk yanağına,bellibisürehissetmedi alt dudağını, korktuk, allahtan geçiciimiş, riskli biameliyat, felç riski bile var

Biraz cıkmıstı benimki fazla acımadi uyusturduklari icin ama sonrasinda 3 gun falan ceneme vuran agrilar olmustu

Ben gömülü dört dişimide ameliyatla aldırdım.İyikide aldırmışım onun ağrısını çekmeye değmezmiş.Oh be dünya varmış dedim.Hem sizinkinin yarısı çıkmış çok daha kolay olur.Allah yardımcınız olsun.

Normal şartlarda 1 dakika bile sürmez. Hiç hissetmemeniz gereken bir çekim işlemi. Korkmanıza hiç gerek yok.

benim dişçim inanın 20 saniyede çekti valaha bende inanamadım hemde kırmadan dişi parça kalmadan maşallah hiç te sorunum olmadı bir hafta yemek te yedim herşey de

bende yarın çektireceğim 20lik dişimi yamuk çıkıyor .Daha gitmeden korkudan bayılacak gibiyim.Çok kötü şeyler duydum bu ameliyatla ilgili :KK43:

Ben daha iki hafta falan oldu yamuk çıkmış ve bi kısmı çıkmıştı
İki dişim alttakiler böyleydi
Bi tanesini 3 yıl falan oldu aldırmıştım fakat üst damağıma kadar kestiler
Yüzüm şişti morardı buz kompleksi de yapmamıştım
Diğer dişimi dediğim gibi daha 2 hafta oldu aldılar
7 tane dikiş atıldı buz kompleksi yaptılar ağrı kesici mideyi mahveden ve antibiyotik kullandım bi hafta sonrada aldılar dikişleri
Çok az şişti morarmadı da
Ama yeri hala boş gibi rahatsız ediyo beni de
Bilmiyorum gerçekten çok sıkıntılı şu iş keşke daha önceden aldırsaymışım
Allah kolaylık versin

Ben daha iki hafta falan oldu yamuk çıkmış ve bi kısmı çıkmıştı
İki dişim alttakiler böyleydi
Bi tanesini 3 yıl falan oldu aldırmıştım fakat üst damağıma kadar kestiler
Yüzüm şişti morardı buz kompleksi de yapmamıştım
Diğer dişimi dediğim gibi daha 2 hafta oldu aldılar
7 tane dikiş atıldı buz kompleksi yaptılar ağrı kesici mideyi mahveden ve antibiyotik kullandım bi hafta sonrada aldılar dikişleri
Çok az şişti morarmadı da
Ama yeri hala boş gibi rahatsız ediyo beni de
Bilmiyorum gerçekten çok sıkıntılı şu iş keşke daha önceden aldırsaymışım
Allah kolaylık versin

Alışacaksın cnm oradaki boşluğa.Benimde yaklaşık 2 hafta oldu çektireli.Bende şimdi iyiki çektirdim kurtuldum diyorum.Hepimize geçmiş olsun

Back