20 lik diş

kelebek4587

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
26
2
6
25
Merhaba arkadaşlar benim 20 lik dişlerim aşırı ağrıyor aldiricam aldirdiktan sonra ağrı oluyor mu süreç nasıl işliyor lütfen beni bilgilendirir misiniz

Dişinizi patlamadiysa damak yarilip alınıyor cerrahi operasyona giriyor sonrasında bir kaç gün sizlama yapıyor. Eğer diş patladiysa normal dis çeker gibi alınıyor 4 tane 20lik dis aldırdım ikisi operasyonla ikisi normal cekim olarak. Hatta sonuncuyu 2 hafta önce aldırdım. İlk gün iğnenin etkisi geçtikten sonra hafif ağrıdı ertesi gün hiç bi sıkıntı yaşamadım

Ya benim midemde de sorun var ben sürekli yemek yiyorum bana ilk üç gün yemek yiyemezsin falan dediler ben cok korktum açıkçası

ben 1 ay önce aldırdım. diş gömülüydü bu yüzden cerrahi işlem oldu. dayanılmaz bir ağrısı olmadı ama yaşam kaliten, çok etkiliyor. dikişler 1 hafta kaldı sonlara doğru çok rahatsız ettiler bişey yerken dişimin üstüne geliyordu ip çiğniyordum sonunda dayanamayıp vaktinden önce gittim dikiş aldırmaya.
yumuşak şeyler yiyebilirsin çorbaya ekmek doğra ye, köfte patates gibi gibi.. katur kütür şeyler yasak. bişey yemek eziyet olduğu için kendinde yemek istemezsin zaten.
ama çıkmış bir dişse cerrahi işlem gerektirmiyorsa 1-2 gün içinde normal yaşama geçiliyormuş

Ya benim midemde de sorun var ben sürekli yemek yiyorum bana ilk üç gün yemek yiyemezsin falan dediler ben cok korktum açıkçası
Yemek yemeyip napıcakmışsın? Oturup da fındık fıstık kırmayacaksın diş çektirdiğin tarafla. Çorba iç yumuşak şeyler ye diğer tarafınla çiğne bir şey olmaz

Benim üç dişim gömülüymüş biri de yarı gömülüymüs ve yaşadığım yerde cerrahi yokmuş başka bir şehire sevk ettiler hemen gittiğim gün işlemi yaparlar mı acaba bı de tek dişi mi alıyorlar ? Midem sorunlu olduğu için ben ondan çok korkuyorum 2 saat aç kalamiyorum ben

iltihap sorunu yoksa hemen alınır muhtemelen ama hepsi birden alınır mı bilemiyorum. ilk birkaç gün yüzünüz şişecek ve kaşığı ağzınıza sokamıcaksınız. pipetle çorba tüketebilirsiniz

Benim bi tane 20lik dişim yan yatmıştı ve yanındaki dişe baskı yapiyodu çene cerrahına çektirdim ve onu çektirdikten sonra yaşadığım izdirabi tarif bile edemem ama onun üstündeki normal geliyordu aşırı ağrısı olmasi dikiş gerektirmedi. Diğer 2si hala benimle birbirimizden sikayetimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…