• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş yardım lütfen

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
20 lik dişim çıktı sağ üst taraf da yanaga dogru çıkıyor 4 tane dişçi ye gittim 3 çekeriz dedi 1 tanesi amaliyat lık çene yapınla oynalıcak kolay bi işlem degil dedi çekmek kadar basit degil dedi bu durumu yasayan var mı lütfen bi akıl verin ben bu sitede bazı yazıları okudum gömülü dişi amaliyatla alıyor lar yazmişlar na yapmalıyım çok kararsızım ve bu hafta halletmem gerek arkadaşlar bi bilgisi olan

ben alttan 2 yirmilik dişimi aldırmıştım operasyonla.önce bir tarafı alıyorlar bi hafta sonra dikişler alınıyor,bir hafta sonra fln diğer taraf alınıyordu. adının ameliyat olduğuna bakma canım,sıkıntılı ya da uzun bi işlem diil,hatta dolgudan daha rahat. hiç gözün korkmasın,bir an önce aldır ,kurtul canım,geçmiş olsun şimdiden .:31:

çok saol hem korku hem kararsızlık ben de ki bakalım yarın gidicem çektirmeye bugün iki diş hekimine daha gittim onlarda basit bi işlem hemen çekelim dedi ben de kararsızoldugum için yarın geleyim dedim ama agrı yapmaya başladı onun için gidip çektirecem bi de çekim 20 tl amaliyat 250 tl onun için kafam çok karışık

2 gün oldu ameliyat olalı çok hassasım bu konuda allah düşmanımın başına vermesin
hiç bir acı ağrı sızı hissetmiyorsunuz işlem sırasında fakat o dişçi koltuğu kullanılan aletler
allahım kabir azabı gibi ve sonrasında anestezinin etkisi gecince felaket bir ağrı allahım
diş sorunu olan her kuluna yardım etsin:50:

2 gün oldu ameliyat olalı çok hassasım bu konuda allah düşmanımın başına vermesin
hiç bir acı ağrı sızı hissetmiyorsunuz işlem sırasında fakat o dişçi koltuğu kullanılan aletler
allahım kabir azabı gibi ve sonrasında anestezinin etkisi gecince felaket bir ağrı allahım
diş sorunu olan her kuluna yardım etsin:50:

çok geçmiş olsun canım ben çektirdim amaliyatlık degilmiş suan bi şişlilk var ama nedenbilmiyorum

Önemli değil canım benimde dün dikişlerim alındı ama çekim sırasında
dişlerim yamuldu doktorum itiraz etti çok moralim bozuk :14:

Back